אני לא משו../images/Emo54.gif

אממ B וB2 נחשבים להצללות בהירות וקווי מתאר(למרות שלדברים כאלה אני אישית אוהבת את כל הHים.. אבל זו סטייה שלי חח.), B4 נחשב יחסית ממוצע מבחינת כהות, 6 ו-8 לאיזורים הכי כהים. אם תחליטי שאת רוצה יותר להתקדם כמובן שהשאר יוסיפו..בהצלחה!

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif השיעמום עושה אותי מטומטמת

יותר ממה שאני נכון זה עצוב

shmeksit

New member
../images/Emo28.gifאמ, היי?

כמה זמן לא כתבתי פה.. אני יודעת שנעלמתי קצת מהפורום אבל עדיין המשכתי לקרוא פה. אני מרגישה שהפורום הזה ממש לא מה שהוא היה. יש הודעות חדשות פתוחות מכל מקום, יש חוסר הודעות בשרשורים הקבועים, פעם כל שרשור קבוע היה שרשור! האוף לא היה מסתכם בפחות מ - 300 הודעות! והתחרויות, בכלל. בנות חושבות על רעיון, מפתחות אותו, משקיעות בהודעת פתיחה, בנות אומרות שהרעיון נהדר ואומרות שאולי יעשו, אבל? כשיש שירשור של הגשה רק שתי בנות מגישות?. תחשבו על הבנות שישבו וחשבו על רעיון והתאמצו כ"כ כדי שיהיה משו מרענן בפורום, תחשבו על הבנות שכן עשו, וכן השקיעו בדולי. ואז השנות שאחראיות על התחרות מתייאשות ואומרות שהתחרות התבטלה. זה לא צריך להיות ככה! והפינות? גם בהן יש מעט משתתפות. ועל המפגש פורום אין בכלל על מה לדבר.. פעם היינו מתארגנות חודש לפני למפגש וכל אחת הייתה משננת מתי המפגש, איפה ובאיזה שעה. פעם, היו מגיעות למפגש 50 ואפילו 60 בנות, ועכשיו? 10?. זה עצוב, כי אני כל הזמן אומרת פעם ואני מתכוונת רק לפני שנה! אני בפורום הזה שנה וחצי וכ"כ הרבה דברים ישתנו פה, באמת. ולהגיד לכן את האמת, הוא לא ישתנה לטובה. אולי אני סתם מקשקשת ורק אני חושבת ככה, אבל זה מה שאני מרגישה. ואני לא רוצה לעזוב את הפורום! באמת שלא. אבל אם איך בהוא מדרדר, אני כבר לא יודעת. ספיר, יש לי כמה הצעות שאפשר לממש וככה הן יפתרו קצת את בעיית ה"דלילות" בפורום. אני כבר אשלח לך במסר. אני מקווה שקראתן, ואני אשמח לתגובות.

../images/Emo80.gifזה לא נכון ../images/Emo4.gif

לפעמים אין זמן לעשות דוליז לתחרויות, מה לעשות. לכל אחת יש חיים, ולימודים. ולא לכולן יש מספיק זמן! ואכן אין זמן כל כך להיות בפוורם כי כמעט כולן פה עברו את החטיבה וזה מתחיל להיות קצת קשה. (אני לא נחשבת!
עדיין ביסודי P:) בקיצור מה שאני אומרת זה... שיש חיים לאנשים ואי אפשר להיות 10שעות ביום בפורום. ואני לא באה לתקוף או משו.. פשוט את מצפה למשהו יותר מדי..

o0Invisible0o

New member
גם לפני שנה הן היו בחטיבה..

תאמיני לי, הפורום פשוט לא מה שהוא היה פעם.. אני לגמרי מסכימה עם ההודעה שלה, ואני פה יותר משנה וחצי [יותר משנתיים גם.
] והפורום השתנה ממש, ולרעה. זמן זה תמיד תירוץ- זמן זה סדר עדיפויות.
היא לא מצפה ליותר מדי, לארגן מפגש, יום אחד בחופש סוכות, עם יותר מ10 בנות..לא אמור להיות סיפור. פשוט כשאין מספיק רצון, לא יהיה מפגש.
וזה תקף לכל דבר..

Miss Naama

New member
יאא ../images/Emo9.gif עכשיו גיליתי את HIM

והמוסיקה שלהם ממש נהדרת 3> יופי, עוד להקה = עוד דיסק שאני צריכה לקנות ;_; קודם כל אני צריכה דיסקמן -___- וכסף ;; יש לי כבר רשימת דיסקים דמיונית על מדף דמיוני בחדר שלי ;_;. והרבה, אמ, כסף דמיוני, לקנות את כל הדיסקים האלה ._. [נירוונה, פאניקאטדהדיסקו, עכשיו HIM, קולדפליי, ביטלז, אריק איינשטיין]. מממיאו! מוסיקה :)
*מתמוגגת* *מדלגת לנגן* [
;[
]

Stinki Winki

New member
דיסק אחד?

תחשבי בכיוון אולי 5... אם את רוצה את כולם. הם להקה ישנה.

Miss Naama

New member
כן, אני יודעת,

אבל גם ככה שמעתי יותר משלושה שירים שלהם והמילים הממוחזרות פשוט עיצבנו אותי ._. בחיי, כל המטאל זה המילים האלה >_< [אהבה מוות דםדם!!!11] אבל המוסיקה טובה ;; אז כן, דיסק אחד :p הראשון!!%!% ;; 3>

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifיש לי שיער סגול D:

סגול-חציל מגניב כזה. הוריי לי. אני באה מחר למפגש, מי שתהיה שם מוזמנת לבוא להגיד שלום

o0Invisible0o

New member
XDסוכות זה כזהההההה שכונה.:X

אתמול, באתי בבוקר- מיותר לחלוטין, הלכתי לעליית משמר, יצאתי ספרית [מה שאומר, לא שמרתי!! למרות שאני כזאת צעירה!!
] אז חזרתי הביתה והייתה לי דילמה אם לבוא היום או לא, לא יהיה שום תיעוד אם אני אגיע, מכיוון שאני לא אמורה להגיע, אני אמורה להיות אחרי שמירה..!! ומיום ליום, בחול המועד, אין מי שיאשר לי יום חופש!!
אז קיבלתי היום בבוקר לצערי הרב, אחרי סבל ורצון עז להקיא, נסעתי לבסיס, מצפונית שכמותי.
אחרי שגססתי קצת על המזרונים [כן, שוב לא עשיתי כלום.
] חברה שהייתה אחרי לילה שכנעה אותי פשוט ללכת. אז לא, זה לא הלך בדיוק ככה, תחילה ישבנו ואכלנו פיצה שאני הבאתי, צפינו בידיד שלי מנקה וצחקנו על כמה שהוא יעיל..ומסודר.
ואז..סתם פטפטנו..ויצאנו משם באחת ומשהו. אחרי קצת הסתובבות בקניון [שהיה הרבה יותר מדי מלא באנשים.
] חזרנו הביתה, כמובן אין כזה דבר לא לחכות לאוטובוס לפחות חצי שעה..
אבל היי, חזרנו הביתה.
ואז גססתי לי על הספה כל היום [וקצת במחשב] רואה טלוויזיה ושומעת מוזיקה.. ומחר, יש לי לילה.
זה הולך להיות סיוט. אבל אח"כ חופש עד יום ראשון [ושוב לילה.
הלילה הכיייייייייי לא מתאים בעולם, אני שונאת את אורטל.
] כן, לא הבנתן חצי, לפחות. אבל אני כרגיל, צריכה לשפוך.

למעלה