../images/Emo32.gif../images/Emo96.gif

אממ קארין, פשוט תשלחי לי במסר את התשובה שלך והכל כי אני לא יכולה להיות במסן
, אולי מאוחר בלילה..

../images/Emo105.gifתגידו...

כשעושים הליכה, כיאילו בתור ספורט. זה רק משפר את הכושר? או גם דיאטה, שריפת קלוריות וזה?..

תלוי בקצב../images/Emo54.gif

אבל בכל מקרה, זה מוריד קלוריות כי כל דבר שאת עושה מוריד קלוריות..אבל לא הרבה. גם לא הכי משפר את הכושר, אבל כן במידה מסוימת. אני מניחה שאם תעשי המון המון הליכות תוכלי לעבור לריצות, שזה כן משפר כושר ומוריד קלוריות:)

Karin917

New member
ספרד../images/Emo99.gif

חזרתי אתמול בלילה. [רוב] הטיול היה ממש טוב! חוויות ותמונות- אם תרצו אני אכתוב.. תמי-אני אשלח לך מסר עוד מעט.

rotemi22

New member
אני לא יודעת אם עדיף לכאן או לשעווה

אבל היות וזה לא קשור לדוליז- מישהי יכולה לעזור לי למצוא אתר עם סרטונים של החלקה אומנותית על קרח?
תודה וחג שמח ;]

Blue Pencil

New member
עשיתי עוד חורים.^^

עכשיו יש לי 3 ו-2. אני נורא אוהבת את איך שזה נראה, אבל אמא שלי ואח שלי מבאסים לגמרי.]: טובנו. מקס' אני אעשה ניתוח להסרת אוזניים או משהו.^^

rotemi22

New member
XD

אם את אוהבת את זה, אל תשימי על אף אחד ;] בטח רק קצת קשה להם להתרגל...
ואין צורך בהסרת אוזניים, אפשר פשוט להוריד את העגילים ולחכות שהחורים יסתמו XD אבל סתם, תתחדשי ;]

Shusho

New member
גם לי יש 3 בימין, 2 בשמאל

ועוד כמה ימים ימאס להם לההצקות,תתעלמי:)

באמבוק

New member
אני מתפרקת.

זהו, כבר אין מי שיתמוך בי. חברה טובה שלי בבית חולים. היא משתחררת ביום ראשון. ופאק. היא ילדה כ"כ בריאה. אבל מה? היא רזה. רזונת. פשוט מקל. היא הייתה בהתעמלות אומנותית והיא לא אוהבת בכלל דברים מתוקים. היא חולה בגלל שהיא רזה מדיי וכל הגוף כואב לה. ואני עוד מתלוננת. טח. הייתי בחוג וילדה אחת שאני יודעת שהיא עוקצנית כזו באה לאופיר, שהיא הבת של המורה לריקוד, והתחילה לצחוק ודיברה עליי באוזן שלה, והיא הסתכלה עליי, היא חושבת שאני לא יודעת שהיא מדברת עליי. אח"כ היא עוד באה ושואלת אותי שאלות. אני אוהבת את אופיר. היא באמת ילדה מקסימה. אבל היא חייכה, וצחקה, וזה מאוד פגע בי. חשבתי שהיא ידידה שלי, אני יודעת? תמיד הלכנו ביחד, סבתא שלה גרה לידי. ו.. לא יודעת. לא ציפיתי ממנה לזה. הן חבורה של בנות כאלו.. מקובלות. אתם יודעים. ואופיר עשירה. מאוד עשירה. וממש לא נעים לי לידה. ו.. אני ממש ממש לא יודעת. לפני החופש האמא שלה אמרה שאופיר ואני אתו דבר בערך, שתינו צריכות טיפה לרזות. אז אופיר חזרה אחרי החופש ממש רזה. ואני, נשארתי שמנה. ואופיר כזו יפה. ואני לבד בחוג. חברה שלי כמעט לא באה. ופאק. זה לא כיף ככה. לא כיף.

היי,צריכה עזרה דחוף../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif אם יש מישהו בעולם שאבא שלי עוד לא סיפר לו או שלא השתחצנתי בפניו/התחננתי שיציל אותי../images/Emo3.gifאני כתבת במעריב לנוער,ואני צריכה עוד 4 אנשים בשביל משאל עם ארור שנתנו לי לעשות מיום חמישי עד יום ראשון הקרוב]:

כמובן ששלחתי באמצע../images/Emo29.gif אם מישהי מוכנה להציל אותי/מכירה מישהו שמוכן,שתשרשר לכאן ותחכה למסר../images/Emo3.gif

למעלה