עזרה!!

../images/Emo32.gif../images/Emo92.gifעזרה!!

שרפתי סיר שלם מלא חומוס גרגירים...
חבל שאין אייקון של אהבל... כל התחתית שרופה, הסיר הוא של סולתם ויש לי הרגשה שיש לזה פתרון... שמתי מים חמים- לא עזר בכלל יש רעיונות של מה לעשות כדי שהסיר יחזור לתפקוד?? (אחרי שצימצמתי את כמות הסירים שלי פתאום כל סיר חיוני לאללה...) תודה!

ים כחול

New member
מה שאמי עושה .......

היא שמה מיים בסיר ומבשלת אותם עד שהחלקים השרופים יורדים במיים ... נסי להרתיח ותשגיחי הפעם
אני משרה גם עם סבון ומיים רותחים לכמה זמן וכל שעה זורקת את המיים ושוב חוזרת על אותה פעולה. בהצלחה
אגב... תוכלי לערוך מיפגש חברים ולרמוז להם שחסר לך סירים
(חחחחח סתם...)

y u l i 24

New member
מים רותחים

מקומקום חשמלי, לשפוך פנימה קצת סבון כלים קטלני (מסיר שומנים)ועל זה למזוג מים , או להרתיח אותם על הגז (אני עצלנית ואין לי כוח לעמוד לחכות שירתח , ולכן הקומקום הכי טוב..) ופשוט לחזור על זה עד שהשחורים ירדו ואח"כ עם ננס.בזהירות , שלא יתקלף או ישרט

אח אח אח....

אתן גדולות! כמה מהר יש פה תגובה, יותר יעיל מלהתקשר לאמא שלי...
כבר הולכת לשים מים... על התוצאות- בהמשך... יש למישהי מושג על איך ישפיע על זה סודה לשתיה?

עמיחייי

New member
הכי טוב אבקת כביסה

לשים אבקת כביסה 3-4 כפות לשים מים ולהרתיח ולתת לזה ל"התבשל" ורואים איך השרוף מתפרק ווחרי ששוטפים לא נשאר שום סימן.

lutti

New member
אבקת כביסה/אבקה למדיח

קצת אבקה וחצי סיר מים - להרתיח, והכל יורד בקלי קלות

יללה אני

עוברת לאבקת כביסה!! אין לי נוזל כלים "רצחני" וגם לא מסיר שומנים אז אריאל ייכנס לפעולה

חולפת2

New member
במבי!אבקת כביסה-וזה בדוק!! לא

להאמין,הכל-אבל הכל יוצא בלי שפשןף,וכמו חדש!

הכל ירד!!!../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

הסיר כמו חדש!! וזה אפילו בלי האבקת כביסה.... רק עם נוזל הכלים שלי הידידותי לידיים ולסביבה... המון תודה, הרגשתי כאילו גדוד של אוהדים עומד מאחורי

Elizab3th

New member
נכון מאד, ה-פטנט של אודטה, אבקת

כביסה. כף אבקת כביסה ולמלא מים עד שאת מכסה את החלק השרוף ופשוט לבשל, אני עוד משאירה אח"כ את המכסה סגור עד להתקררות שאז הכל יורד בקלות.

למעלה