כמה המלצות בשבילכן... אשמח לשמוע על המלצות שלכן
פ פרח75 New member 2/10/06 #1 ../images/Emo32.gif ../images/Emo91.gif כמה המלצות בשבילכן... אשמח לשמוע על המלצות שלכן
A adi810 New member 5/10/06 #6 תגובה תודה על העזרה ... אבל הקישור ששלחת לי , הסיפורים שם אמתיים ??? אני יכולה לדבר עם האנשים האלה ??? תודה עדי...
תגובה תודה על העזרה ... אבל הקישור ששלחת לי , הסיפורים שם אמתיים ??? אני יכולה לדבר עם האנשים האלה ??? תודה עדי...
O ORITI61 New member 3/10/06 #3 ... לצערי לאחרונה יש כאן המון מצטרפות חדשות אז ברוכות הבאות לכולכן מקווה שתמצאו כאן את היכולת לפרוק ולהשתחרר כמו שאני מצאתי...
... לצערי לאחרונה יש כאן המון מצטרפות חדשות אז ברוכות הבאות לכולכן מקווה שתמצאו כאן את היכולת לפרוק ולהשתחרר כמו שאני מצאתי...
A adi810 New member 5/10/06 #5 שלום.... שלום לכולן! אני לומדת במגמת תקשורת בכיתה י"ב, לסוף שנה כבגרות אני צריכה להכין סרט על סיפור אמיתי , ואני זקוקה נואשות לרעיון . למי שיש רעיון מעניין להמליץ עליו, מקרה שקרה לו והוא מעוניין להיפתח ולדבר עליו או חבר שהוא מכיר אני ישמח לכל עזרה .
שלום.... שלום לכולן! אני לומדת במגמת תקשורת בכיתה י"ב, לסוף שנה כבגרות אני צריכה להכין סרט על סיפור אמיתי , ואני זקוקה נואשות לרעיון . למי שיש רעיון מעניין להמליץ עליו, מקרה שקרה לו והוא מעוניין להיפתח ולדבר עליו או חבר שהוא מכיר אני ישמח לכל עזרה .