queen helen

New member
אנחנו חייזרים!

לא ידעת שאנחנו לא באמת קיימים? חוץ מאלו מאיתנו שסובלים מהפרעת אספרגוס.

Berethor

New member
על סמך מה את קובעת שחייזרים לא קיימים?

א-מיניים הם אנשים/יצורים מכוכב אחר, רחוב רחוב, שהגיעו לכאן דרך שער בין מימדי, זה מסביר הכל!

snoopytush

New member
אבל חייזרים זה יותר גרוע

כי אתה לא יודע תמיד עם מי אתה מתעסק ומה הכוונות שלו. אנשים אתה יכול ללמוד ברב המקרים

את קובעת עובדות על ייצורים שמעולם לא הכרת

אלא רק מדקלמת משמועות. זה לא אותו הדבר כמו שההיסטוריה עשתה עם היהודים? אנשים דיקלמו שהם "מוצצי דם" "מקריבים ילדים בפסח" ה"רוע בהתגלמותו" ועוד כל כך הרבה דעות קדומות מבלי להכיר, אפילו, יהודי אחד. תחשבי איזה עוול את עושה לחייזרים...

snoopytush

New member
הכרתי שני אנשים שסבלו מהם

וחוץ מזה גם לא בא לי להכיר אותם:)

Berethor

New member
סבלו מהם?

סביר יותר להניח שהם סבלו מהזיות ומסיוטים בחלומות
, עדיין לא הכרתי אף אדם שפוי שפגש חייזר ושרד כדי לספר על כך..

snoopytush

New member
הם שפויים כבר ניהלתי איתם

שיחות שפויות ואינטילגנטיות. יכול להיות שיש חייזרים טובים לא פוסלת אבל כשאני לא מתעסקת עם גורם שאני לא יודעת את הכוונות שלו שעלול להזיק לי אני אעדיף לא לקחת סיכון. זו הטענה שלי

אז זה נכון לכל ייצור שתפגשי בדרכך

אם זה בן אדם זר שלא מדבר את אותה שפה. אם זה כלב משוטט. ואם זו דבורה שנחתה בטעות על יידך. אף אחד מהנ"ל את לא יודעת את כוונותיו וגם לא תדעי כי את לא מדברת את השפה שלהם ובהחלט לא קוראת מחשבות. והפלא ופלא, אלו רוב הייצורים שמאכלסים את הפלנטה ולא זכור לי שבאת בהצהרות ש"לא בא לך להכיר" אותם. ואת עוד נבהלת מקומץ חייזרים... תראי מה יש סביבך!

Berethor

New member
אכן

אוליי היא דברה איתם לפני שהם לקחו תמנה היומית..

ואיזה סוג של פטריות הם אכלו קודם?

גם ה"גויים" הצהירו שהכירו אנשים ש"סבלו מיהודים". וגם הם אמרו "לא בא לי להכיר אותם" - אבל הם גם הגדילו לאמר שיהודים הם אנשים נוראיים שצריך להשמיד, למרות שלא הכירו אותם אישית. מבינה את הרעיון?

למעלה