niro levi

New member
../images/Emo216.gifלא נורא פעם אחרת

התכוונתי שאני מחכה לסדרה הבאה והיא תיהיה ליד יקנעם.. ככה שליאור תבוא לבקר אותי..חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלא.. פשוט לא הייתי בבית עד אז..

ואח"כ שוב יצאתי..

שלומיתת

New member
עבר היום שהלחיץ אותי../images/Emo178.gif

מאנגלית פחדתי כי הייתי בטוחה שהיא עושה לנו בוקריפורט ולא קראתי ספר..אז לא היה
אבל יהיו שני בחנים!
והסטוריה מתוך 70 עמודים שהייתי צריכה לסכם סכמתי רק 7
אבל המורה לא ידע וזה העיקר..

יום מתיש לגמריי!!../images/Emo178.gif

בבוקר הודיעו שיש לימודים ודווקא היום אני מסיימת בארבע!!! סיוט! רק קמתי וחשבתי מתי אני חוזרת הביתה! כואב לי השיניים בגלל התפרים שעשו לי אתמול היה על הפנים שם ברופא שיניים כירוג!! ממש פחדתי ובכיתי ומזה רעדתי וגם כאב ששמו את ההרדמה!! וואי זה היה סיוט וחשבתי אולי לא ללכת להצגה אבל הלכתי בסוף היה כיף!! ההצגה ממש חמודה!! קצת כאב לי וזה ביאס אבל אני שמחה שהלכתי העברתי את השעות הראשונות לפחות העסקתי את עצמי! והיה מצחיק נורא עם חברות שלי ולא יכולתי לצחוק כי כואב לי עדיין וזה מבאס קצת אבל לא נורא היום היה מתיש כמו שרשמתי למעלה למדתי היום עד ארבע וזה היה מתיש במיוחד זה שלא אכלתי עד ארבע כלום חוץ מ חצי קוטג' גם לא ממש עזר וגוועתי ברעב בסוף היום חברה הביאה לי מלפפון אז היה יותר טוב אבל עדיין. טוב בהחלט חפרתי!!
=]

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבוקר טוב

אני לא מאמינה על עצמי שהתעוררתי ככה מוקדם.. הלכתי לנקות.. צ'אוווו

Lior Maman

New member
הוו איזה כיף לחזור הביתה מבצפר ב 10 וחצי ../images/Emo9.gif

אבל לא כיף לקום ביום שישי לשעת אפס

Lior Maman

New member
אז אני מבינה שגם אצלך הגשם לא מפסיק לרדת ..

זה דפק לי את כל מה שתיכננתי לערב

שבת שלום!=]

מחר פסטיגל!!!!!!!! חח...ואמ.. יש לי עוד 2 כרטיסים ואין מי להזמין..=S טוב נראה כבר..=] אמ.. היום היה יום נחמד שינו מקומות בכיתה שיהיו קבועים והושיבו אותי ליד ילדה מהכיתה וזהו חחח.. היא סבבה..=] והיה לי שעתיים מת' היה משעמם והושיבו לידי ילד ממש מעצבן אבל בסדר לא התייחסתי אליו. ואז היה סוציו והיה מצחיק!! זה עם המחכנת שלי והיא פשוט מקסימה!!!! למדתי עד אחת וזהו.=] שיהיה לכולם שבת שלום=]

Lior Maman

New member
חחחחחחחחח מאיה !!

ישר חשבתי עלייך ועל יניב
[זתומרת קודם על דנה .. ואז על יניב
] .

למעלה