יומטוב, דיברתי עם פיצ הקטנה שבצבא:)

גם אתמול וגם היום, הכל בסדר איתה, היא לא בוכה
כי היא מלכה![לא כמוני, כשאגיע לצבא] בינתיים הם לא עשו עוד שום דבר מיוחד, רק התארגנו..היא בחדרים ולא באוהלים- שזה טוב וזהו, מוסרת ד"ש אם יהיו עדכונים מעניינים, אמסור לכם

שלומיתת

New member
כן...והיא עשתה זריקה../images/Emo7.gif

[זה פשוט הדבר שהכי מלחיץ אותי אז אני משתפת
]

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיומטוב../images/Emo9.gif

היה נחמד בבצפר חוץ מלראות את המורה למתמטיקה שהבטי שיום ראשון יש בוחן ענקי והוא גם נתן לנו מלא הרצאות וזה..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח כן נחמד..כיף לראות אנשים../images/Emo9.gif

גם אמרתי לך שאני אוהבת שיגרה.. והרצאות על כל מיני..על זה שלא עשינו כלום כל החופש ורק ישנו ולא אכפת לנו מכלום..אבל זה היה ברור
אממ תודה

חחחח כולנו ישנו נו ../images/Emo3.gif

דווקא לנו לא אמרו לנו שלא אכפת לנו מכלום וזה.. פשוט אמרו שעכשיו יהיה לנו מספיק כוח בשביל לשרוד את הלחץ של הבגרויות חחח

Lilosh95

New member
יום טוב ../images/Emo13.gif

בוחן במתמטיקה בשעה שביעית זה באסה.. מזל שהמורה כ"כ טובה וכיוונה אותי עם מה שלא הצלחתי
עוד 5 ימים יומולדת 14, יאיי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלא קמתי לבי"ס..../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלא.. זה לא..../images/Emo122.gif

אבל מה אני יכולה לעשות?

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבזמן.. וללכת לבית ספר

חח סתם מה אני אומרת לך את זה מלאאא פעמים אני גם לא הולכת כי אני לא מתעוררת חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!! סוף סוף מישו שמבין אותי

איך היתה הסידרה??

niro levi

New member
../images/Emo216.gifיותר מידיי מבינה חחח../images/Emo6.gif

היה כיףףףףף רצחחחח!!! אומנם היה קשה ועדיין כואב לי בכמה מקומות בגוף.. אבל היה כיף וזאת אחת החוויות.. אני כבר מחכה לפסח..חח אהמליאוראהמהסידרהלידיקנעם..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifיאא שמחה בשבילך!!

מצטערת שלא יכולתי לבוא
ו.. לא הבנתי ת'משפט האחרון..

למעלה