S shilgiah New member 13/12/07 #5 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאללה בי"ס..../images/Emo7.gif לילה טוב!
ד דורה החופרת New member 13/12/07 #4 מה עם השביתה? נגמרה כבר? ואם כן מתי אתם חוזרים? [חח אני פשוט צריכה ללכת לבצפר שלי לברר כמה דברים..]
ד דורה החופרת New member 13/12/07 #7 וואלה? בהצלחה לכולם! קחו את זה בקלות.. [עד כמה שאפשר חח אני הייתי כבר בוכה אם הייתי אמורה להתחיל ללמוד עכשיו אחרי כלכך הרבה חופש..]
וואלה? בהצלחה לכולם! קחו את זה בקלות.. [עד כמה שאפשר חח אני הייתי כבר בוכה אם הייתי אמורה להתחיל ללמוד עכשיו אחרי כלכך הרבה חופש..]
ר רונקיפליצית New member 13/12/07 #11 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifיאאלה לבצפר../images/Emo10.gif ומשם ישר שיעור נהיגה כואבת לי הבטן
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifיאאלה לבצפר../images/Emo10.gif ומשם ישר שיעור נהיגה כואבת לי הבטן
מ מ א י ה 9 0 New member 13/12/07 #12 מתפוצץ לי הראש!!!!../images/Emo7.gif כוסאמאשלרןארזQ!@#@$^$#$@#@!#$!@#@!#$!@#$@! נועה, תודה על אתמול מותק
מתפוצץ לי הראש!!!!../images/Emo7.gif כוסאמאשלרןארזQ!@#@$^$#$@#@!#$!@#@!#$!@#$@! נועה, תודה על אתמול מותק
L Lior Maman New member 13/12/07 #14 וכבר מתפוצץ הראששש המחשבות .. רוצות לפרוווש הזכרת לי את זוהר Oם [זה השיר שלנו ..] תרגישי טוב יקירתי !!
וכבר מתפוצץ הראששש המחשבות .. רוצות לפרוווש הזכרת לי את זוהר Oם [זה השיר שלנו ..] תרגישי טוב יקירתי !!
ז זוהרוש15 New member 13/12/07 #19 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif
ה ה 1 והיחיד New member 13/12/07 #13 בוקר טוב../images/Emo42.gif מהיום חסרי בי"ס משתלטים על הסטטיסטיקות היום הביתה!
L Lior Maman New member 13/12/07 #15 השתלטתי על המחשבים של בצפר ../images/Emo11.gif סתם נו .. אני מעבירה את זמנו של השיעור בפורום . שמישהו ישעשע אותי , משעמם לי
השתלטתי על המחשבים של בצפר ../images/Emo11.gif סתם נו .. אני מעבירה את זמנו של השיעור בפורום . שמישהו ישעשע אותי , משעמם לי
N niro levi New member 13/12/07 #17 ../images/Emo216.gifלא הלכתי היום לבית ספר.. כי לא ידעתי שנגמרה השביתה חח..אתמול בלילה לפני שהלכתי לישון ראיתי שהיה כתוב שהבית ספר שלי שובת.. והיום בבוקר החליטו שלא.. אז לא ידעתי ולא הלכתי חח אני עדיין עייפה מהטיול
../images/Emo216.gifלא הלכתי היום לבית ספר.. כי לא ידעתי שנגמרה השביתה חח..אתמול בלילה לפני שהלכתי לישון ראיתי שהיה כתוב שהבית ספר שלי שובת.. והיום בבוקר החליטו שלא.. אז לא ידעתי ולא הלכתי חח אני עדיין עייפה מהטיול