[מרשה לעצמי לדחוף את ההודעת נאצה על באבא לדף הבא] פאק, זה רק אני שכולה פה גם בפירסינג וקעקועים?
א אילון פ New member 15/1/06 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif [מרשה לעצמי לדחוף את ההודעת נאצה על באבא לדף הבא ] פאק, זה רק אני שכולה פה גם בפירסינג וקעקועים?
../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif [מרשה לעצמי לדחוף את ההודעת נאצה על באבא לדף הבא ] פאק, זה רק אני שכולה פה גם בפירסינג וקעקועים?
I Itamar Levy12 New member 15/1/06 #6 ולכל השאר הודעת off אומר ללא נושא,כלומר שירשור שלא קשור לפורום שאליו משרשרים במקום להעלות נושאים חברי טעם וקשר לזוחלים.
ולכל השאר הודעת off אומר ללא נושא,כלומר שירשור שלא קשור לפורום שאליו משרשרים במקום להעלות נושאים חברי טעם וקשר לזוחלים.
N naja New member 15/1/06 #7 כנראה ששיתיתי משהו בלי לשים לב. גם את ההודעה שלך לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לתרגם לי את השירשור הזה?
כנראה ששיתיתי משהו בלי לשים לב. גם את ההודעה שלך לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לתרגם לי את השירשור הזה?
D dreaming h New member 15/1/06 #9 לא, זה לא רק אתה. (ובתור מי שמבקר את "באבא" מידי פעם, אני לא הייתי מסתבכת בדחיקת הודעות שלו לדף הבא, אבל, זו רק אני...)
לא, זה לא רק אתה. (ובתור מי שמבקר את "באבא" מידי פעם, אני לא הייתי מסתבכת בדחיקת הודעות שלו לדף הבא, אבל, זו רק אני...)
B BabaGee New member 16/1/06 #10 פרבר, מתי אמרת אתה בא לקנות בגדים ? תמשיך ככה ואני אדאג לכווץ אותך בכמה מידות
א אילון פ New member 16/1/06 #12 טה טה לכל המופתעים ואלה שקוראים לאלוקים, מקווה שכיך לכם, לי יש תמיכה אדמיניסטרטיבית באבא, זה בסדר, אני מוצא בגדים גם בגודלי העצום (קשה, אבל אפשרי ).
טה טה לכל המופתעים ואלה שקוראים לאלוקים, מקווה שכיך לכם, לי יש תמיכה אדמיניסטרטיבית באבא, זה בסדר, אני מוצא בגדים גם בגודלי העצום (קשה, אבל אפשרי ).