+
=

../images/Emo32.gif + ../images/Emo88.gif = ../images/Emo35.gif

תראו איזה אייקונים מגניבים הבאנו לפסח
(מה קשור התודה אתם שואלים? תודה לאל שאני לא נולדתי למשפחה חרדית ואצטרך לסבול מצות
)

deja vu 23

New member
GRIMBOY ראיתי אותך באוויטה

עם מי היית שם, החבר? הייתי עם ידידה, הפעם ה-3 שלי באוויטה. היה מביך קצת, ישבנו בחוץ כי לא היה מקום בפנים (וכל "האקשן" היה בפנים). אבל שמתי לב שדי קשה להכיר באוויטה, כי כולם בזוגות או חבורות..

GrimBoy

New member
חחחח :)

אם אתה נהנה שם זה מספיק, עם להכיר או בלי... אנ'לא שואל למה לא אמרת שלום כי אני יודע שזה מביך... אבל נחמד לדעת :) והחבר סוגר שבת אלה היו חברים שלי..

doron19697

New member
מה רע בעיסוי שאין לו מטרה זדונית?

התגובה שלך הגיעה באופן חלקי וההערה בעלת ראייה מצומצמת ולא נכונה, לא לכל דבר יש הבטים שליליים, השאלה באיזו צורה אתה מתייחס לעניין. יכול להיות שההודעה נוסחה בצורה שמרתיעה אבל לא זאת הייתה הכוונה, אלא רצון טהור לבנות סוג של קשר דסקרטי. לא כולם רוצים או מסוגלים לחיות בזוגיות רגילה מחוץ לארון, יש גם קשרים אחרים שלא צריך לפסול אותם בגלל שהשקפת העולם שלך שונה משל אחרים.

../images/Emo41.gif סרט והרצאה בת.ל.מ. ת"א ../images/Emo41.gif

פסיכולוגיה בראי הקולנוע- על סרטו של וודי אלן "אשה אחרת" ביום ג´, 20/3/07 בשעה 19:30 יוקרן בת.ל.מ. ת"א סרטו המופלא של וודי אלן, "אשה אחרת". ציפי רוזנברג, פסיכולוגית קלינית בכירה תנחה ותלווה את הסרט. באמצעות הסרט נתבונן ונחשוב על התהליך של מודעות והכרה עצמית, מהי חשיבותו של האחר בתהליך זה. ציפי תנחה את הצפייה בסרט ולאחר מכן ייערך דיון בהשתתפות הקהל. מחיר: 40 ש"ח. לכניסה חינם לגולשי תפוז בלבד, יש למלא, להדפיס ולהביא את הקופון בקישור הבא: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html * הרשמה מוקדמת חובה: באמצעות טל´ 03-6990511 או במייל [email protected] ת.ל.מ. רשת ארצית לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון www.telem.org.il

nerod 72

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהדיווה חוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הקאמבק הגדול של הדיווה הישראלית בפתח.... אחרי למעלה מ-4 שנות שתיקה, הדיווה הישראלית דנה אינטרנשיונל, זוכת אירוויזיון 1998 ,חוזרת בסערה אל תעשיית המוזיקה בישראל עם סינגל חדש שנקרא : "הכל זה לטובה" (מילים: אילן שפלר , לחן: זיו גולנד) הסינגל יצא ממש בימים הקרובים ובאתר הרשמי של דנה (WWW.DANAINTERNATIONAL.CO.IL) ממש בימים הקרובים יעלה בבכורה השיר החדש לשמיעה.... הסינגל הראשון הוא לקראת אלבום חדש , שיצא בקיץ כאשר על הקרדיטים של הכותבים והמלחנים בין השאר: יהודה פוליקר, יענקלה רוטבליט, איתן נחמיאס גלאס ו..דנה אינטרנשיונל בכבודה ובעצמה שכתבה והלחינה בעצמה מס' שירים לאלבום.... בקרוב....יש למה לצפות....

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif דיווה מריה

ויוה ויקטוריה אפרודיטה! ויוה לה דיווה דיווה ויקטוריה קליאופטרה! דיווה! דיווה! דיווה! דיווה! דיווה מריה ויוה ויקטוריה אפרודיטה דיווה לה ויוה ויוה ויקטוריה דיווה!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מסיבת פסח ב ../images/Emo34.gif

מסיבת פסח מטורפת במועדון הדיוה "נוער למען נוער" גאה להציג את מסיבת הפסח שלא היתה מאז יציאת מצרים! 31.3.07 מוצ"ש במועדון הדיוה [רח' הרכבת 72 ת"א] פתיחת דלתות בשעה 22:30 עם הדיג'יי האגדי גיא לנץ מליין הפופרינג במועדון התאטרון והופעת אורח של המהממת והאחת והיחידה בל אגם [האלופה, פרוייקט Y] כניסה 30 ש"ח בלבד! המסיבה עד גילאי 23-24 מעבר לכך דרוש אישור שלי שמירת חפצים במקום הפתעות נוספות יפורסמו בהמשך... מי שלא בא מפסיד!

../images/Emo34.gif תחרות גאוויזיון 2007../images/Emo34.gif

זו השנה השלישית ברציפות שאנו מקיימים/ות את תחרות הגאוויזיון
- תחרות של שירים אהובים שקשורים או מזכירים לנו רגעים מסוימים בחיים (לדוגמא הנשיקה הראשונה, היציאה מהארון וכו´) או הגרסה הגאה באמת של תחרות האירוויזיון. בשלב ראשון המשתתפים/ות מציעים/ות את השירים שקרובים לליבם/ן, ולאחר מכן תיערך הצבעה בפורמט זהה לזה של האירוויזיון ויוכרזו התוצאות....|תופים בבקשה|
אתם/ן יותר ממוזמנים/ות להשתתף בתחרות, להציע שירים, וכמובן להישאר לשלב ההצבעה והתוצאות
אנו מודים להנהלת הפורום על האישור לפרסם.

On My Own l

New member
../images/Emo12.gif

למה רק מי שנולד למשפחה חרדית אוכל מצות בפסח?

Fregelistic

New member
../images/Emo207.gif מקווה שאתה תוכלו לעזור לי

אני מחפש ציורים של יצורים צהובים מאוהבים אבל הרושם הכללי של הציורים האלה זה דכאון. אתם יודעים על מה אני מדבר? תודה...

גבו וייס בפורום טיפול מיני ומיניות

גבו וייס מטפל מיני , גיי פירדנלי מתארח בפורום טיפול מיני ומיניות.. שווה הצצה... ושאילת שאלות...

למעלה