הפקידה של המבס שווה ?
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #29 חחח שווה? כולה ילדונת בת 19..תפסיק להביט על כל העוללות! היא לא בשבילך והיא תפוסה !
S Snoopy2612aj New member 14/12/06 #32 אמרתי ששמתי עליה עין?! התשומת לב שלי היא על מישהי אחרת... מהאזרחות..
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #35 אה סנופילה.. התגובה הייתה עבור גבי..סורי אם בטעות הופנתה כלפיך. אתה יודע שאתה מקסים בעיני נכון?
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #38 ../images/Emo24.gifתודה יקירי ! אתה אחד האנשים המקסימים שפגשתי ולך אני מאחלת את כל האושר בעולם.
ג גבי 2006 New member 14/12/06 #33 אז שלא יהיו חברים הוא יכול "לעקוץ" אותה פעם פעמים בשבוע בלי שחבר שלה ידע . . . השרות הצבאי קשה מאוד וצריכים משהו שירגיע את העצבים קצת . . .
אז שלא יהיו חברים הוא יכול "לעקוץ" אותה פעם פעמים בשבוע בלי שחבר שלה ידע . . . השרות הצבאי קשה מאוד וצריכים משהו שירגיע את העצבים קצת . . .
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #11 בוקר.. הבוקר קמתי מוקדם בגלל הודעת סמס ששלח לי מישהו מיוחד.."בוקר טוב נסיכה" וזהו.. שקיעה וזריחה..הלוואי והיה מי שהיתי צופה איתו ברגעים הקסומים האלה יחד..
בוקר.. הבוקר קמתי מוקדם בגלל הודעת סמס ששלח לי מישהו מיוחד.."בוקר טוב נסיכה" וזהו.. שקיעה וזריחה..הלוואי והיה מי שהיתי צופה איתו ברגעים הקסומים האלה יחד..
ג גבי 2006 New member 14/12/06 #19 אממ זה ברור שהוא דלוק על התחת שלך אבל את לא מתאהבת בו אז תבהירי לו את זה כי הוא סתם מבזבז את הזמן
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #22 סליחה?! למה אתה קופץ וחושב שמדובר בבחור שדלוק? אסור סתם לעשות טוב בלב ולשלוח הודעת בוקר טוב נחמדה? איזה מסקנות..! ותאמין לי שבגברים מתוקים ומשקיעים כאלה הכי קל להתאהב,למרות שזה לא העניין כרגע.
סליחה?! למה אתה קופץ וחושב שמדובר בבחור שדלוק? אסור סתם לעשות טוב בלב ולשלוח הודעת בוקר טוב נחמדה? איזה מסקנות..! ותאמין לי שבגברים מתוקים ומשקיעים כאלה הכי קל להתאהב,למרות שזה לא העניין כרגע.
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #25 אוקיי.. אני לא יודעת אם זה קשור,,אבל הוא גם אמר לי, "אותך אי אפשר שלא לאהוב" אבל לא משנה זה לא העניין כבר,סתם גרם לי לחייך על הבוקר.
אוקיי.. אני לא יודעת אם זה קשור,,אבל הוא גם אמר לי, "אותך אי אפשר שלא לאהוב" אבל לא משנה זה לא העניין כבר,סתם גרם לי לחייך על הבוקר.
ג גבי 2006 New member 14/12/06 #26 חחחח הוא אוהב אותך יא אישה הזויה אחת , אף גבר לא פראייר מה את רוצה שהוא יחרוט לך על המצח אני אוהב אותך ?
חחחח הוא אוהב אותך יא אישה הזויה אחת , אף גבר לא פראייר מה את רוצה שהוא יחרוט לך על המצח אני אוהב אותך ?
א אני סתם אחת מהכפר New member 14/12/06 #28 אוי נו.. אולי אוהב בתור ידידה! חוצמזה..אי אפשר שלא לאהוב תי אבל בלי קשר,זה מרשים וזה מגיע לי!(והוא רק ידיד זהב)
אוי נו.. אולי אוהב בתור ידידה! חוצמזה..אי אפשר שלא לאהוב תי אבל בלי קשר,זה מרשים וזה מגיע לי!(והוא רק ידיד זהב)
ג גבי 2006 New member 14/12/06 #30 תחזירי את הסרט לבלוקבסטר עלק ידיד זהב . . . הוא מדמיין בלילה איך הוא מתעלס איתך לאור נרות . . .