OmErLoLa

New member
תודה!!

תודה לכל מי שכתב לי ברוך הבא ועוד..... אז סליחה שלא כתבתי הייתי חולה וגם התנתקו המחשבים בגלל הקטיושה שנפלה בחיפה ואני גרה בחיפה!!:(

OmErLoLa

New member
טופ,לירז היא.........|[>כנסו<]|

מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהמםת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!האור בחיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!I LOVE LIRAZ טופ יש עוד הרבה אבל זה יהרוס לי את המחשב!! חח.... OmErLoLa

OmErLoLa

New member
טופ סליחה

טופ סליחה שעיצבנתי!!:( ואני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A t z a

New member
עומר...../images/Emo80.gif

אני באמת מבינה שאתה חולה על לירז,כמו כולנו,אבל למה הסדר בפורום צריך להענש?
אין צורך לפתוח הודעה חדשה על כל מחמאה שאתה רוצה לכתוב על לירז, אתה מוזמן לשרשר את כל הודעות ה
(הודעות שטויות\דברים לא חשובים\דברים שלא קשורים ללירז\דברים שלא תורמים לפורום) לשירשורים המתאימים.... אם כל אחד יפתח הודעה בכל פעם שהוא רוצה להזכיר כמה שלירז מלכה מהממת והמנורה בחייו,אנחנו נהיה בבעיה
... אז לתשומת לבך דארלינג, שתהיה שבת שלום
.

A t z a

New member
טוב בובה להקשיב../images/Emo80.gif

את לא יכולה גם להתנצל וגם לחזור על אותו דבר פעמיים,זה מראה שלא הבנת מילה ממה שאמרתי
כשאת רוצה להגיב להודעה מסויימת פשוט תלחצי על "הוספת תגובה" ולא על "הודעה חדשה",אוקי?..... לא עיצבנת ואין לך על מה להצטער,אבל כדאי שתפנימי את מה שאני אומרת ותלמדי לשרשר או שתשמרי את מה שיש לך להגיד בבטן. כן את בת,אני יודעת,ובגלל זה תיקנתי את עצמי בהודעה הקודמת(שאליה אגב,היית אמורה לשרשר!!!)

הי חידון!!!!

אני יודעת שאני חדשה.. אבל משעמם לי אז הלחלטתי לעשות את זה!: איזה לחם אתה אוהב: לבן או שחור? מה אתה מעדיף קולה ספראייט או תפוזים? שם: גיל: שעה שאתה עונה על החידון המשעמם שלי: מ1-10 כמה אתה אוהב את לירז(אני ידועת שאלה טיפשתי): מה אתה מעדיף פיצה אם זיתים פטריות תירס או בלי כלום? מפורסמים שאתם אוהבים חוץ מלירז!: זהו זה היה קצרצר..

RTur

New member
חבל שלא פתחת את זה בהודעה נפרדת..

אבל לא נורא נענה פה: איזה לחם אתה אוהב: לבן או שחור? זה תלוי עם מה אוכלים אותו.. לפעמים אני מעדיף כזה ולפעמים אחר מה אתה מעדיף קולה ספראייט או תפוזים? קולה שם: ארתור גיל: 17.5 שעה שאתה עונה על החידון המשעמם שלי: 21:03 מ1-10 כמה אתה אוהב את לירז(אני ידועת שאלה טיפשתי): 53 מה אתה מעדיף פיצה אם זיתים פטריות תירס או בלי כלום? עם זיתים או טונה מפורסמים שאתם אוהבים חוץ מלירז!: דודו טסה, מה קשור, מירי מסיקה, קרן אבראשי, אפרת גוש, יוני בלוך, מיקה קרני, בטי, עברי לידר, פיטרוט, רונה קינן, רמי קלינשטיין... זהו זה היה קצרצר..

itzik gershon

New member
ננסה ../images/Emo141.gif

איזה לחם אתה אוהב: לבן או שחור? שחור. מה אתה מעדיף קולה ספראייט או תפוזים? קולה דייט. שם: איציק. גיל: 17.5 שעה שאתה עונה על החידון המשעמם שלי: 21:58 מ1-10 כמה אתה אוהב את לירז(אני ידועת שאלה טיפשתי): 10! מה אתה מעדיף פיצה אם זיתים פטריות תירס או בלי כלום? עגבנייה ובצל. מפורסמים שאתם אוהבים חוץ מלירז!: מעריך!- רק את לירז. זהו זה היה קצרצר..

../images/Emo13.gif

איזה לחם אתה אוהב: לבן או שחור? שחור. מה אתה מעדיף קולה ספראייט או תפוזים? תפוזים. שם: צלילע. גיל: 13. שעה שאתה עונה על החידון המשעמם שלי: 1:13. מ1-10 כמה אתה אוהב את לירז(אני ידועת שאלה טיפשתי): 10. מה אתה מעדיף פיצה אם זיתים פטריות תירס או בלי כלום? בלי כלום. מפורסמים שאתם אוהבים חוץ מלירז!: יש הרבה, אין כוח לכתוב.

A t z a

New member
נו יאללה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

איזה לחם אתה אוהב: לבן או שחור? אני בעד כל הצבעים,כל הדתות וכל המינים
לא סתם אבל שניהם. מה אתה מעדיף קולה ספראייט או תפוזים? דיאט קולה ותפוזים סחוט טבעי
תודה. שם: דנה\דנע וואטאבר גיל: 16 ושבועיים בדיוק
שעה שאתה עונה על החידון המשעמם שלי: 3 ועשרים בלילה מ1-10 כמה אתה אוהב את לירז(אני ידועת שאלה טיפשתי): 2 וחצי.סתם נו 20
מה אתה מעדיף פיצה אם זיתים פטריות תירס או בלי כלום? זיתים או פטריות.וגם עגבניה.יאמי מפורסמים שאתם אוהבים חוץ מלירז!: מזה מפורסמים
?...אמנים? כל מיני
ארוך מדי.ביניהם איגי וקסמן

eris1515

New member
עונהההה

איזה לחם אתה אוהב: לבן או שחור?שחור מה אתה מעדיף קולה ספראייט או תפוזים?קולהה שם:איריס גיל:15 שעה שאתה עונה על החידון המשעמם שלי:18:35 מ1-10 כמה אתה אוהב את לירז(אני ידועת שאלה טיפשתי):10
מה אתה מעדיף פיצה אם זיתים פטריות תירס או בלי כלום?זיתים
מפורסמים שאתם אוהבים חוץ מלירז!:טלי שרון
יהודה לוי
זהו זה היה קצרצר.. שאלההההה-זאת לירז בתמונה?!!?!??!

A t z a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

היא כתבה משהו בלשון נקבה בהודעה התחתונה יותר

A t z a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

זאת דווקא סיבה לפתוח הודעה חדשה! בואי תספרי על עצמך עוד
? שם,שיר אהוב של לירז,אם יש לך את הדיסק,אמנים אהובים נוספים וכו'...

RTur

New member
וולקאם ../images/Emo13.gif

תעני על מה שדנע אמרה חח
אני ארתור נעים מאוד

עונה עונה חיחי

שיר אהוב: הכל יהיה בסדר! שם: איריס.. לצערי לא קניתי את הדיסק.. :( אמנים נוספים: שירי מימון מייקל לואיס לימור אטיאס

למעלה