פומפיה

New member
3 דורות של נשיות מתפרצת:

השבוע ישבתי במרפסת של מסעדה (אדלינה), בגלל הנוף הכובש לים והאווירה הנעימה. א-מה-מה? במרפסת מותר לעשן. אז בהתחלה אף אחד לא הדליק סיגריה, והייתי מאוד מרוצה, אבל בהמשך הגיעו: סבתא שמעשנת בלי בושה, בשרשרת, ליד הבת ההריונית, בת הריונית מוזנחת בחולצה קצרה, שעלתה כל הזמן ונהייתה לחולצת בטן, וטיץ, שממנו ביצבץ כל החוטיני, ותינוקת שבאיזשהו שלב הצחינה... ממש מאחוריי, בין ביס לביס... יאמי.

d a p h n a

New member
זה עוד כלום

לא מזמן הייתי בחתונה, וישבה שם אישה בהריון מתקדם, שעישנה ללא הפסקה לאורך כל האירוע. הייתי צריכה להחזיק את עצמי כדי לא להעיר לה על הנזק העצום שהיא עלולה לעשות לעובר.

prizman

New member
לא התבלבלתן בפורום?

אולי תלכו לפורום טלנובלות ותספרו את החוויות המזעזעות האלו גם שם?

meravbr

New member
למרות שאני לא מסכימה עם טון הדברים

שנכתבו בהודעה הראשונה (תינוקת שהצחינה?
זאת כאילו אשמתה?) אבל לא הבנתי מה מטרת תגובתך?

prizman

New member
פשוט מאוד

הכותבת הראשונה ישבה במסעדה במרפסת מותרת למעשנים, לא התייחסה לאוכל אלא לצחנת השלישיה. השניה אפילו לא הייתה במסעדה וסיפרה על עישון ובעיות הריון. משל למה הדבר דומה? שבפורום חתולים אספר שלקקטוס שלי יש כנימות. מטרת תגובתי היא שבכל פורום ידונו בנושאים הרלבנטיים לו. לדוגמא-ההודעות האלו בפורום אימהות או הריון. אם אפנה אותך להודעת המנהלת המופיעה בכותרת הרי שהקשר בין ההודעה הראשונה למטרות הפורום קלוש ביותר ואילו בין ההודעה השניה למטרות המוצהרות אינו קיים כלל.

meravbr

New member
בוא נסכם,

שבפעם הבאה הודעות כאלו מופיעות ב
לשם הן שייכות.

d a p h n a

New member
אני באמת מתנצלת שכתבתי הודעת אוף

אתה צודק שזה לא במקום ואכן יש לכתוב הודעות שרלוונטיות לנושא הפורום, וודאי שאם לא אז יש לסמנן באוף. במקרה הזה פשוט תיאורה של פומפיה הזכיר לי אירוע שהיה בעיני כל כך מזעזע וכל כך מדהים, שכמעט ללא מחשבה נכתבה לי ההודעה עליו. אני מתנצלת, ושמחה שהמנהלת שמה את השרשור תחת כותרת "אוף טופיק". אפשר עכשיו לסגור את הדיון הזה?

פומפיה

New member
זאת, כאילו, אשמתה של האמא

שהיא לא עשתה עם זה שום דבר, זה כאילו, מעורר בחילה לתת ביסים באוכל (המעולה) כשמאחוריי מישהי מריחה מ *^%$. מה לא ברור? חשבתי שאפשר לכתוב כאן על חוויות ממסעדות (כולל התנהגות של סועדים), ולא רק לתאר את המרקם שעל הצלחת.

למעלה