היתי חייב ככה הישראליות נראות ככה הישראליות נראות היום בעיני העולם
א א פרסקי New member 16/9/07 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif היתי חייב ככה הישראליות נראות ככה הישראליות נראות היום בעיני העולם
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif היתי חייב ככה הישראליות נראות ככה הישראליות נראות היום בעיני העולם
B Bubble Girl 27 New member 16/9/07 #2 ואני שואלת אתכם! מנוולים איפה הייתם לפני שנה????? חוכמה לדבר גבוה עכשיו אה?! פשוט לא ייאמן הגוגל אדוורדס הזה...
ואני שואלת אתכם! מנוולים איפה הייתם לפני שנה????? חוכמה לדבר גבוה עכשיו אה?! פשוט לא ייאמן הגוגל אדוורדס הזה...
B Bubble Girl 27 New member 16/9/07 #3 חחח../images/Emo6.gif שיט ואני חשבתי לתפוס לי איזה חוצניק... נו הלכה האופציה חזרנו לישראלים...
ש שוב מתחילה מחדש New member 16/9/07 #7 ../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif
../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif
I illyedan New member 16/9/07 #17 מחפשת את אנריקה היי אנריקה אם את כאן בפורום ,אשמח לדבר איתך.הרבה זמן שלא התראנו חייבת להחמיא את נראת מדהים בפליקס... יום טוב ושנה טובה אגב זו הילי ,מראשונים מקווה שאת זוכרת..
מחפשת את אנריקה היי אנריקה אם את כאן בפורום ,אשמח לדבר איתך.הרבה זמן שלא התראנו חייבת להחמיא את נראת מדהים בפליקס... יום טוב ושנה טובה אגב זו הילי ,מראשונים מקווה שאת זוכרת..
B Bubble Girl 27 New member 16/9/07 #26 ../images/Emo6.gif ללא ספק גמרת אותי כן כן אני יודעת שאתה רוצה לגמור אבל לא אותי... או איתי...
א א פרסקי New member 16/9/07 #29 מכיר רק את אנריקו כן אנריקו מספריקו מערוץ הופ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהי הזכירה לי אותו ואת העכביש שלו
מכיר רק את אנריקו כן אנריקו מספריקו מערוץ הופ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהי הזכירה לי אותו ואת העכביש שלו
י יוני יולי New member 16/9/07 #35 מי "ספיידר"? אתה יודע כמה זמן עבר מהרגע שנתקע על פסי הרכבת ועד שהצילו אותו? אל תשאל......
R rrredshay New member 16/9/07 #44 כמו שנרשם פה כר פעם.... עדיף מלחפש את המוהל שלך..... בטח בגלל שהוא זרק את החתיכה הלא נכונה..
א אופק 3 New member 16/9/07 #45 שי ../images/Emo12.gif רוצה לדעת למה אני מחפש את המיילדת שלי? זרוק ניחוש, אם אתה צודק, מפגש ראשון כוסית עלי. הולך?
שי ../images/Emo12.gif רוצה לדעת למה אני מחפש את המיילדת שלי? זרוק ניחוש, אם אתה צודק, מפגש ראשון כוסית עלי. הולך?
R rrredshay New member 16/9/07 #46 כי היא זרקה אותך באויר פעמיים... ותפסה רק פעם אחת??? אולי היא היתה חמתך לשעבר? אולי נולדת לגיאדמק והחליפה אותך? אולי בכלל (וזה באמת הזוי) היית בכלל תל אביבי והיא תקעה אותך בירושלים?
כי היא זרקה אותך באויר פעמיים... ותפסה רק פעם אחת??? אולי היא היתה חמתך לשעבר? אולי נולדת לגיאדמק והחליפה אותך? אולי בכלל (וזה באמת הזוי) היית בכלל תל אביבי והיא תקעה אותך בירושלים?