אמממ אולי שחיפשת מה להגיב לי?!...
ר רוצה כבר להתחתן New member 30/5/08 #32 באמת מחקרים מראים שעיוורים זה אנשים הכי שלווים בעולם! או קטועי יד...
ר רוצה כבר להתחתן New member 30/5/08 #35 זה מהמקורות ``השרוי בלא אישה כאילו שרוי בלא עין, וכל השרויה בלא בעל כאילו שרויה בלא יד... ``
ב בחורונת 18 New member 30/5/08 #36 אהה.. אוקיי. פעם אחרת תסביר את עצמך.. זה היה נשמע נורא... ואגב, זה רק מוכיח שהרופא צדק וזה מוכח, לא? רק יש בעיה קטנה.. לפי זה קיסי צריכה להיות גבר...
אהה.. אוקיי. פעם אחרת תסביר את עצמך.. זה היה נשמע נורא... ואגב, זה רק מוכיח שהרופא צדק וזה מוכח, לא? רק יש בעיה קטנה.. לפי זה קיסי צריכה להיות גבר...
ר רוצה כבר להתחתן New member 30/5/08 #37 זה סוג מקורות שאפשר לשנות... זה חברת `מקורות חדשים לישראל`... הם מקבלים הערות והארות. שום בעיה תהפכי את הפתגם... העיקר שקייס`לה לא תשתנה לנו פתאום.
זה סוג מקורות שאפשר לשנות... זה חברת `מקורות חדשים לישראל`... הם מקבלים הערות והארות. שום בעיה תהפכי את הפתגם... העיקר שקייס`לה לא תשתנה לנו פתאום.
ב בחורונת 18 New member 30/5/08 #38 אוקייי הפכתי... אז.. איך זה בלי יד?.. סתם.. גלשתי.. המשך ערב נעים..
ב בחורונת 18 New member 30/5/08 #43 לא התכוונתי... סוריי... אממ חוצמיזה ש... באמת גלשתי כבר.. אז מצטערת. ולילה טוב..
ב בחורונת 18 New member 30/5/08 #42 חח אז אגלה לך שאני חוקרת פרטית.. שלחו אותי לברר עלייך.. כן, כן! זה שהציעו לך אתמול.. לא שמת לב שנכנסתי מיד אחרי האוקיי שלך?... חח..
חח אז אגלה לך שאני חוקרת פרטית.. שלחו אותי לברר עלייך.. כן, כן! זה שהציעו לך אתמול.. לא שמת לב שנכנסתי מיד אחרי האוקיי שלך?... חח..
ב בחורונת 18 New member 30/5/08 #45 פשש... בבקיאות במקורות אתה עשר.. זה הכל בצחוק.. לא לקחת ברצינות... גם לא את זה..