הייתי היום בביקור באורט אבין. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif
היינו איזה 4 שעות באורט אבין, ות'אמת אני כרגע מתלבטת בין בליך לאורט אבין, כי בליך יש לזה שם טוב והרבה ילדים מהכיתה שלי ילכו לשם, ויש שם ללמוד שפות [אני רוצה ללמוד צרפתית, עוד אנגלית..] והבצפר גדול ויש שם הרבה ילדים. מצד שני אורט אבין הוא בצפר יחסית קטן, יש בו כמעט 550 תלמידים אבל יש שם יחס אישי טוב ולהגיד ת'אמת? המורות נראות נחמדות, מצחיקולות כאלו. ואני יכולה ללמוד שם תקשורת, כלומר ללמוד צילום ועריכת וידאו, שזה קצת פחות מעניין אותי מצילום סטילס, אבל המורה שם אמרה לי שכיתה י' לומדים סטילס בשביל לדעת את מבנה התמונה והכל. באבין גם אני יכולה ללמוד אמנות, שזה גם נחמד, וערבית נדמה לי שזה לבחירה [DDDDDDD:] גם יש שם יחס אישי יותר, וראיתי שם כבר כמה אימואים/פריקים [בנים ובנות], אני מניחה שאיתם אני אוכל להתחבר D: אבל מה? באבין אין שפות מיוחדות, רק אנגלית וערבית. ובאמת שזאת הבעיה היחידה שמצאתי שם. אני אראה עוד את בליך ואז אני אחליט, לבנתיים אני כמעט סגורה על אבין, כי אני גם יכולה לעשות משהו חיצוני שאני יכולה ללכת ללמוד צרפתית בבליך או משהו. חח עשינו שם ניסויים עם המורה לביוטכנולוגיה, והיא לימדה אותנו קצת, ו..אממ.. היה לנו שיעור מצחיק שכזה עם המורה לתקשורת, והמנהלת דיברה איתנו ורשמנו משובים. אה והיו לנו 2 הפסקות, אז גיליתי שיש שם מכונת שתייה קרה, מכונת שתייה חמה, מכונת חטיפים ומכונת אוכל [היה שם מנה חמה XD] ויש קפיטריה צמוד לבצפר. חח ובמכונת שתייה הכנתי 7 ש"ח ויצאו לי 2 בקבוקי נסטי, אז נתתי לחברה שלי אחד מהם והיא נתנה לי 3 ש"ח, חח מגניב. אה וגיליתי שם לפחות[!] 3 דרכים להתפלח.