PerfectSP

New member
תגידי תודה שאת עוברת!!XD ../images/Emo190.gif

אצלנו זה בלתי אפשרי לעבור._.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifכן אבלל ..

אם הציונים שלי יהיו מעל 85 כולם ובספורט בתעודה יהיה לי מתחת אז אני לא אקבל תעודת הצטיינות >_< למרות שאני בטוחה שאין לי בהכל מעל 85 XD

PerfectSP

New member
מה,כל מי שיש לו מעל 85 בהכל יש לו ../images/Emo190.gif

תעודת הצטיינות?
וואו,אז לא רק בכיתה ז' במחצית הייתי צריכה לקבל,אלא כל החטיבהXD אצלנו עושים את זה משתנה כל פעםD:

../images/Emo129.gif חח כן אהה?? ../images/Emo6.gif

אצלנו קיבלו רק אלה שיש להם את הממוצע הכי גבוהה.. וזההיה בלתי אפשרי...כי היו לי כמה ילדים עם ממוצע 97,98... הבכיתה ט' הייתה לי ילדה בשכבה שהיה לה ממוצע 99.5!!!!! איך אפשר?? XDDD

PerfectSP

New member
גם לי היה פעםXDDDD ../images/Emo190.gif

היה לי הכל 100 ואחד 95
נראלי אצלנו זה אחד כל פעם! איזה מעפאן חחח

../images/Emo80.gifיפההDD:

איזה מזל שאני לא לומדת עכשיו..כי גם היינו אמורים בערך עכשיו לקבל את התעודות..ואני ממש לא רוצה לדעת איך שלי נראיתXD

AdiA12

New member
תעודה טובה D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

העדרויות מוצדקות, העדרויות לא מוצדקות, איחורים, ללא שיעורי בית, ללא ציוד.. חח טוב שלא רשמו לכם גם "יציאה של עד 2 דקות לשירותים", "יציאה מעל ל2 דקות לשירותים" חחח לא קצת הגזימו? XD

YuvalSP

New member
זה עוד לא הכל! ../images/Emo203.gif

כתבתי רק את הדברים שרשמו לי עליהםXD יש גם הפרעות, הפרעות חמורות, ואי תלבושתXD תודהD:

AdiA12

New member
חחח אמאל'ה O: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

נו פרובלמס D:

PerfectSP

New member
לי יש 31 העדרויות לא מוצדקות^_^ ../images/Emo190.gif

בעוד שכל ה31 מוצדקים והראתי אישורים!

YuvalSP

New member
אני לא מבינה את המורים! ../images/Emo203.gif

מחשבים את החיסורים לפי שעות, והרי החסרתי 5 ימים כשהייתי באילת, וזה כבר יוצא 32 שעות!!! ומוצדקות! ולא כתוב לי על זה כלום, לא במוצדק ולא בלא מוצדקXD

YuvalSP

New member
XDDD היו להם מלא טעויות בתעודות XD ../images/Emo203.gif

אבל נראה לי זה תמיד ככה

nofnof12

New member
בכיתה ו הם התבלבלו אצלי...

הם רשמו לי 26 חיסורים ו-6 איחורים... זה היה הפוך ובכלל בתכלס היו לי לפחות 50 איחורים...

YuvalSP

New member
גם אצלי טעו בכיתה ו'!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif

רשמו לי ציון חרא באיחורים.. וגם בכיתה ה', אבל בכיתה ה' עוד התווכחו איתי שאני טועה!!!

AdiA12

New member
הייתי היום בביקור באורט אבין. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

היינו איזה 4 שעות באורט אבין, ות'אמת אני כרגע מתלבטת בין בליך לאורט אבין, כי בליך יש לזה שם טוב והרבה ילדים מהכיתה שלי ילכו לשם, ויש שם ללמוד שפות [אני רוצה ללמוד צרפתית, עוד אנגלית..] והבצפר גדול ויש שם הרבה ילדים. מצד שני אורט אבין הוא בצפר יחסית קטן, יש בו כמעט 550 תלמידים אבל יש שם יחס אישי טוב ולהגיד ת'אמת? המורות נראות נחמדות, מצחיקולות כאלו. ואני יכולה ללמוד שם תקשורת, כלומר ללמוד צילום ועריכת וידאו, שזה קצת פחות מעניין אותי מצילום סטילס, אבל המורה שם אמרה לי שכיתה י' לומדים סטילס בשביל לדעת את מבנה התמונה והכל. באבין גם אני יכולה ללמוד אמנות, שזה גם נחמד, וערבית נדמה לי שזה לבחירה [DDDDDDD:] גם יש שם יחס אישי יותר, וראיתי שם כבר כמה אימואים/פריקים [בנים ובנות], אני מניחה שאיתם אני אוכל להתחבר D: אבל מה? באבין אין שפות מיוחדות, רק אנגלית וערבית. ובאמת שזאת הבעיה היחידה שמצאתי שם. אני אראה עוד את בליך ואז אני אחליט, לבנתיים אני כמעט סגורה על אבין, כי אני גם יכולה לעשות משהו חיצוני שאני יכולה ללכת ללמוד צרפתית בבליך או משהו. חח עשינו שם ניסויים עם המורה לביוטכנולוגיה, והיא לימדה אותנו קצת, ו..אממ.. היה לנו שיעור מצחיק שכזה עם המורה לתקשורת, והמנהלת דיברה איתנו ורשמנו משובים. אה והיו לנו 2 הפסקות, אז גיליתי שיש שם מכונת שתייה קרה, מכונת שתייה חמה, מכונת חטיפים ומכונת אוכל [היה שם מנה חמה XD] ויש קפיטריה צמוד לבצפר. חח ובמכונת שתייה הכנתי 7 ש"ח ויצאו לי 2 בקבוקי נסטי, אז נתתי לחברה שלי אחד מהם והיא נתנה לי 3 ש"ח, חח מגניב. אה וגיליתי שם לפחות[!] 3 דרכים להתפלח.

AdiA12

New member
אה והרוב לא לומדים ביום שישי D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

באבין. רק אלו שצריכים תגבורים, וחלק מהכיתות שלקחו מגמות שלומדות ביום שישי.

למעלה