YuvalSP

New member
סיפרת כ"כ הרבה דברים טובים על אבין ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

אז אין לי ממש דעה אם אבין יותר טוב מבליך או לא XD חחח מה זה השמות האלה
תבחרי מה את מעדיפהD: אגב..זה בית ספר תיכון או מה?
כי שנה הבאה זה רק ט' וזה עוד חטיבה ><

AdiA12

New member
חחח XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

כן, אני עוד אראה את בליך ואז אני אחליט. כן, שניהם תיכונים. אני כיתה ח', אבל לומדת ברמת גן. בד"כ במקומות אחרים זה נחשב לחטיבה, אבל ברמת גן זה יסודי מכיתה א' עד ח', ואז תיכון מכיתה ט'. אז אני צריכה לבחור תיכון.. ולהירשם בפסח.

IפסטרמהI

New member
חחחח גם אצלי זה ככה XD

וגם אני הלכתי לראות תיכון אחד השבוע והם הראו לנו את הדברים הכי מגניבים שיש, אבל הם לקחו בטוח את הדברים הכי מגניבים שלהם כדי שנבוא לשם.. אז אני לא שופטת על פי היום ביקור הזה P:

YuvalSP

New member
אההה ../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif

תגידי מה בחרת בסוף DD:

AdiA12

New member
כמובן שאני אגיד D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אבל זה יהיה בסביבות אפריל..

../images/Emo80.gifתודה לךXD

אני עכשיו אצל סבא וסבתא שלי
ואני מבלה יומיים בתל אביב XD..אני כבר מתחילה להרגיש שזה הופך להיות הבית השני שליXD ואממ משעמם לי מאוד עכשיו אז אני הולכת לחפור קצתXD אז אממ הלכתי אתמול עם חברות ורצינו לראות דמדומים ובדיוק הורידו אותו
אז בסוף ויתרנו על הסרט כי לא היה משהו אחר שכולנו הסכמנו עליוXD ואז הלכנו לסנטר ושעה עד שהחלטנו באיזה מקום אנחנו רוצות לאכולXD עד שהסכמנו על איזה פיצריה מסכנה מול הסנטר
ואז פגשתי את מיכאלDDD:: והסתובבנו לנו בסנטר
וחרשנו על תומרXD וגילינו שאני אמא של המוכר ההודי שם
אה....אתם לא רוצים לדעת סיפור ארוך...XD וקניתי חולצה ממש מגניבה של גוד שארלוטDD: ואני מאוהבת בה
וכשחזרתי הראתי אותה לסבתא שלי..אז היא כזה שואלת אותי על בילי ..זאת ילדה.???XDD ואממ המשכנו להסתובב סביב הסנטר...אכלנו בחשאיות זיתים ולחם בסופר XD וקניתי סיכה של הטלאטביס שכתוב עליה: drugs can creat beutiful things XDD ואממ זה היה אתמול..
והיום נפגשתי עם יסמיןDDD: הלכנו למפגש פדופילים של מנהלי פורום תפוזXD..הממ כן לא נשמע טוב... וחילקו שם מלא עוגות וקוראסונים טעימים
והיה גם קפהD: ואז התגנבנו עם כל העוגות לסרט XD שכחתי את השם שלו..אבל הוא היה כזה מעצבן!@#..לא קרה בו דבר אחד טוב! והוא גם לא נגמר בהאפי אבר אפטר
...אוף האנגלים האלה
..אבל חוץ מזה דווקא היה סרט יפה:]..רק מאוד מרושע
אה ולפני שיסמין הגיע הסתובבתי קצת בדד עם עצמיXD והשגתי קצת כסף מהסבתא הנדיבה שלי
וקניתי דגל של גוד שארלוטDDD: וזה כזה מגניבDD: וכזה תאג של בלינקDDD: סוףסוף יש לי משהו שלהםP:..והצלחתי לסחוט מההודי שם שיעשה לי הנחה ובסוף הוא עשה לי הנחה של 20 שקלDD: ומצאתי בUFO סיכה של ממקס@!# [חהחה מיכאל עכשיו לא רק לך יש
] וקניתי עוד סיכה של פירות זה גם רצחXDD ואממ...אחרי שראינו את הסרט הסתובבנו לנו בסנטר..והלכנו לכלי זבל ונגינו קצת ועשינו דואטים XD עד שהמוכרים שם גירשו אותנו
.. אז הלכנו לUFO בתקווה ששם זה עוד לא נסגר..וזה כן
..אז ישבנו שם והתחלנו לקרוא את כל הדברים על הסיכות המגניבותXD אני עכשיו מנסה להזכר בכמה... i dont hate god, i hate its fan club XD אכן תמונות קשות XD ..... זהו לא זוכרת עודXD אבל היו כמה ממש מצחיקים..והראש שלי לא פועל טוב עכשיו..XD ואממ זהו..כאן נגמרה החפירהXD מי שקרא..הממ מקווה שהוא נהנהXD

OverAndOver

New member
אעאעאע סיכה של ממקס?! |במבה|../images/Emo183.gif

עכשיו רק לך יש כי שלי נפלו
האמא של המוכר ההודי XDDD זה היה מצחיק XDDD נהנהנהנהנהנה אין לי מה להגיד עוד XD

../images/Emo80.gifאהאא../images/Emo3.gif

מה?? איך כולן נפלו?? היית צריכה לשמור עליהם כמו סיכות קדושותXDD נהנה יש לי סיכה של ממקס
ההודי הזה קרועXDD יום אחרי זה גם באתי והוא שיגע אותיXD עושה לי שלום אמא XDD

../images/Emo129.gif יאאא יש לך סיכה של ממקס?!

בא לי גםם!! אני חייבת לקנותת =]] יוו איזה מגניבב לךך!!
אהה...ואנחנו צריכות להיפגש מתישו..אז אם את בת"א דברי איתיי

../images/Emo80.gifחחח כן../images/Emo3.gif

אני לא מאמינה שהייתה להםXD של גש וסימפל לא היה אבל של ממקס כן XD וישר חטפתי אותה
סבבהDDD: אם ככה ימשיך לא להיות בצפר נראלי אני אבקר שוב בקרוב XD

YuvalSP

New member
אני הולכת לאכול רביולי D:::: ../images/Emo203.gif

אני ממש מתרגשת מזה.. יש לי בעיות שכליות XD ואני אתעד את הרביולי עם שאול המצלמומו (המצלמה שלי D: ) ואז אראה לכם D::: ויש לי מצב רוח יותר מידי טוב XDDD יחסית לזה שקיבלנו היום תעודות...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|שאלונת .. ><

אני לשניה ראיתי באיזה שהוא אתר תמונה של מישהי עם שמלה ...של כלה .. וזה היה כ"כ דווווומהה ללאשל !!!!! יש מצב שזאת היא :O ? ד"א העלתי תמונות מההופעה של סימפל פלאן לבלוגי D: (לא,לא רק עכשיו אבל לא היה לי איפה לכתוב את זה אז... http://israblog.nana10.co.il/blogre...e=&year=2009&month=1&day=0&pagenum=2&catdesc=

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|לא..

זה היה משהו של האימיול או משהו כזה.. ולא חשבתי יותר מידי וסגרתי ~מכה את עצמי,איה,איה, כוואב,כואב XD~

../images/Emo129.gif חוויות מבית החולים (??)

חח אממ קצת מוזר לקרוא לזה ככה.. טובב אז מיום ראשון לא הלכתי לביצפר...וזה ממש מטריד אותיי בגלל כל המבחנים שאני מפספסת ובגלל המנות... אבל טובב הבריאות יותר חשובה... אתמול כל היום הייתי בביה"ח ועשו לי מלא בדיקות (כי כבר חודשיים כואב לי הראש...ובשבועיים האחרונים זה החמיר עם מלא סחרחורות...) אבל באף אחת מהם לא יצא משו חריגג... ועשו אותי עיוורת ל-4 שעות XDD שמו לי טיפות כאלה שמגדילות את האישונים ואז היו לי עיינים גדולות כאלהה (בדיקת קרקעית עיניים...) ואז איזה רופא חיטט לי באף ובאוזניים...(לבדוק אם יש לי סינוזיטיס...) ותחקרו אותי במשך שעות...הרגשתי כאילו אני במשטרהה... ושקלו לאשפז אותי (אבל בלי לחץ, כן?? XDD) אבל בסופ לא היה צריך...כי רוצים לעשות לי צילום סיטי מוח
ו...לא משנהה..בקיצור עכשיו עושים לי את זה דרך הקופת חוליםם...שזה יותר טובב!! ומחר יש לי פגישה עם איזה נוירולוג או משו כזה...אין לי מושג איך כותבים..אבל זה מומחה למוחח...ויום ראשון יש לי את הסיטי... אבל יהיה טובב
זהו..סתם רציתי לפרוקק...

../images/Emo80.gif../images/Emo2.gifאמאלה

מקווה שיהיה טוב
ושתרגישי טוב כמה שיותר מהר! ושאת סתם לחוצה ושזה כלום..

AdiA12

New member
מחשב דפוק! לא נתן לי להיכנס לתפוז ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

בכמה ימים האחרונים.. זתומרת הצלחתי להיכנס, אבל לא יכולתי להיכנס למשתמש שלי!! אררג.
אתמול בכלל לא למדנו!! ובכל זאת באנו לבצפר. זבאלות. אז מה שהיה זה ש-4 המורות שהיו אמורות ללמד אותנו אתמול - לא הגיעו O: שעה ראשונה איחרתי [כרגיל XD] היה אמור להיות לנו אלגברה, והמורה לא הגיעה לבצפר כבר שבוע כי היא התחנה ביום חמישי D: חח טוב אז ידענו שהיא לא תבוא, אבל עדיין. אה ובמקומה יש מורה מחליף בן 28 [אה כן היא בת 26] והוא מה זה חרא מבחינת מורה, זאת אומרת הוא צועק עלינו וכל אחד הוא מביך עם איזהשהיא אמירה [חוץ ממני כי לא עשיתי כלום כדי שהוא יוכל לעשות לי משו ><" למרות שלא הבאתי חוברת ובמקום זה צבעתי עם מרקרים דפים במחברת אבל הוא לא שם לב]. אבל מבחינת בנאדם הוא נראה לי סבבה. וגאדמאט, איך אני יכולה לשנוא אותו כשיש לו עיניים כחולות?! *-* אז היה לנו שיעור מתמטיקה רגיל. זאת אומרת עשינו עמודים בחוברת. שעה שנייה היא אמור להיות לשון אבל המורה לא הגיעה, אז היה לנו שיעור ערבית מדוברת [אנחנו לומדים ספרותית] עם המורה המחליפה של ערבית. אררג אני לא הקשבתי, כי אני לא סובלת את זה! היא שמה לנו סיפור בטייפ. חרא. במקום זה קשקשתי במחברת XD הפסקה גדולה שעה שלישית היה אמור להיות אזרחות [עם המורה שמלמדת גם לשון, היא המחנכת שלנו] ולא היה. אז במקום זה היינו בחדר משאבים - עוד בניין בבצפר [יש שם מחשבים, ספרייה, טריבונות כאלו וטלוויזיה לשים קלטות וDVD] עם המורה לספרות ומורשת אבל גם עם המדריכה מהנוער העובד והלומד והיא עשתה לנו כל מיני משחקים מפגרים. השתתפתי רק בחלק קטן, בשאר הזמן ישבתי על הכיסא והתכתבתי עם ידיד שלי מהטיול לאירופה [זה שאני מאוהבת בו] והרי נשברה לו הרגל, אז שאלתי אותו מה עם זה וכל זה.. שעה רביעית היה אמור להיות לנו מדעים אבל היה לנו במקום זה עוד שיעור עם המורה המחליף של מתמטיקה והוא נתן לנו משימה לרשום 10 אנשים שהכי חשובים לנו בחיים, ולרשום עליהם איפיון קצר, להסביר למה. ניסיתי למצוא 10 אנשים, ואז הראיתי לו והוא אמר "שטחי מאוד" כי גם לא כתבתי תיאורים לכל אחד, ולא הסברתי למה כי זה אישי. יאללה מה אכפת לי?! זאת אני ואלו האנשים שלי. בסוף השיעור, כשהייתה הפסקה, חברה שלי בכתה, כי היא רשמה את זה, בסוף לא הגישה לו ומה שהיא רשמה הזכיר לה את כל המשפחה שבדנמרק [היא עברה מדנמרק לישראל לפני 4 שנים, שנה הבאה היא חוזרת לשם], היא נתנה לי לקרוא וזה ריגש אפילו אותי.. ניסיתי לעזור לה ואחרי כמה דקות כבר עבר לה. הפסקה רגילה שעה חמישית היה אמור להיות אנגלית אבל היה לנו שוב עם המורה המחליפה של ערבית והפעם יצאנו לחצר האחורית, ועשינו מה שרצינו. אני בכיתי והתרחקתי מכל החברות שלי, כי כל היום היה לי לא טוב איתן, גיליתי כמה הן צבועות.. הם כל הזמן ניסו לדבר איתי אבל התבודדתי בכל מיני מקומות בחצר ולא עניתי להן. שעה שישית היה אמור להיות שיעור תנ"ך, עם המורה של אזרחות ולשון, והיא הגיעה לשעה הזאת, אבל רק כדי להחזיר לנו מבחנים ולהסביר עליהם. והיה אמור להיות לנו שעה שביעית - אנגלית אבל היא לא הגיעה, אז הלכנו הביתה אחרי השעה השישית D: היה יום סבבה מבחינת לימודים. ואז חזרתי הביתה לבד. יום ראשון היינו בחדר משאבים בשיעור גאוגרפיה כדי לעשות איזה עבודה קצרה, אז בזמן שהמורה/מנהלת בצפר יצאה מהשיעור כל פעם לכמה דקות אני ועוד 5 חברות שלי עשינו רכבת כיסאות מתגלגלים ואחת החברות שלי דחפה את כולנו, כי שמנו רגלים וידיים על הכיסא שמלפנינו וככה העפנו אחת ת'שנייה ובאיזשהוא שלב החלפתי מקום והייתה רק מישהי אחת מלפניי, אז אני דחפתי אותה והיא עפה שם על המחשב, במהירות חחח וזה היה מגניב..
והיום התעוררתי ב07:15 OOOOOOOOO: בגלל ששמתי שעון מעורר במחשב [כן יש כזה דבר מגניב
] שעושה גם ביפ ביפ ביפ וגם פותח אם אני רוצה איזשהוא קובץ, אז עשיתי שזה יפתח את running out of time היה מבחן באזרחות, שלמדתי לו הרבה, ליתר דיוק, רשמתי הרבה מהחומר על המחק XD קיבלתי 55 + חחח נראה לי. וכל השיעור אני כזה לאט לאט מורידה דף קטן מהמחק שהדבקתי ושמה על המבחן, ומעתיקה את מה שרשום, ואז זורקת את הדף לתוך הכיס, ואז מורידה עוד דף קטן, שמה בין הקלמר למבחן ומעתיקה גם משם ומעתיקה גם מהמחק עצמו.
החברה הדנית שלי הביאה ספר בדנית, על להקת רוק והספר הזה עניין אותי, פתאום פתחתי איזהשהוא עמוד וראיתי שכתוב שם "My Chemical Romance" ו"i'm not okay, i'm not okay!" וביקשתי מחברה שלי לתרגם אז היא אמרה שהילדה נשכבה על המיטה, הסתכלה למעלה והיו תלויים שם פוסטרים של MCR, כל התקרה הייתה מלאה בזה, ואז הילדה התחילה לשיר את השיר הזה XD ובעקבות הספר הזה למדתי דנית D: זתומרת חברה שלי תרגמה לי כל מיני מילים ומשפט אחד ^^ באיזשהיא הפסקה המשכתי ללמוד דנית, ולקחתי את החוברת גאומטריה העבה מאוד של ידיד שלי והחלפתי את המורה למתמטיקה, ודפקתי על השולחן כמו שיה אתמיד עושה עם הבני גורן הכבדים כדי להשתיק את כולם. חח אין לי מושג למה עשיתי את זה, סתם היה באלי. והבהלתי אחת מהחברות שלי. 2 דקות אחרי באו הבנות מכיתה ב' שתמיד נדבקות לחברה שלי וגם אליי ולחברות האחרות והם היו עם בלונים ואני הייתי עם עט כי כתבתי את המילים בדנית, ואחת מהן ניפחה בלון גדול, ובאמצע הניפוח פשוט תקעתי את העט בבלון והוא התפוצץ, חח זה היה כ"כ דורש
ואז שוב אותה חברה נבהלה. חח זה היה קורע. זהו לחפירה
חח סליחה.

AdiA12

New member
הרכבת כיסאות הייתה בחמישי ../images/Emo122.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

למעלה