מחשב דפוק! לא נתן לי להיכנס לתפוז ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif
בכמה ימים האחרונים.. זתומרת הצלחתי להיכנס, אבל לא יכולתי להיכנס למשתמש שלי!! אררג.
אתמול בכלל לא למדנו!! ובכל זאת באנו לבצפר. זבאלות. אז מה שהיה זה ש-4 המורות שהיו אמורות ללמד אותנו אתמול - לא הגיעו O:
שעה ראשונה איחרתי [כרגיל XD] היה אמור להיות לנו אלגברה, והמורה לא הגיעה לבצפר כבר שבוע כי היא התחנה ביום חמישי D: חח טוב אז ידענו שהיא לא תבוא, אבל עדיין. אה ובמקומה יש מורה מחליף בן 28 [אה כן היא בת 26] והוא מה זה חרא מבחינת מורה, זאת אומרת הוא צועק עלינו וכל אחד הוא מביך עם איזהשהיא אמירה [חוץ ממני כי לא עשיתי כלום כדי שהוא יוכל לעשות לי משו ><" למרות שלא הבאתי חוברת ובמקום זה צבעתי עם מרקרים דפים במחברת אבל הוא לא שם לב]. אבל מבחינת בנאדם הוא נראה לי סבבה. וגאדמאט, איך אני יכולה לשנוא אותו כשיש לו עיניים כחולות?! *-* אז היה לנו שיעור מתמטיקה רגיל. זאת אומרת עשינו עמודים בחוברת.
שעה שנייה היא אמור להיות לשון אבל המורה לא הגיעה, אז היה לנו שיעור ערבית מדוברת [אנחנו לומדים ספרותית] עם המורה המחליפה של ערבית. אררג אני לא הקשבתי, כי אני לא סובלת את זה! היא שמה לנו סיפור בטייפ. חרא. במקום זה קשקשתי במחברת XD
הפסקה גדולה שעה שלישית היה אמור להיות אזרחות [עם המורה שמלמדת גם לשון, היא המחנכת שלנו] ולא היה. אז במקום זה היינו בחדר משאבים - עוד בניין בבצפר [יש שם מחשבים, ספרייה, טריבונות כאלו וטלוויזיה לשים קלטות וDVD] עם המורה לספרות ומורשת אבל גם עם המדריכה מהנוער העובד והלומד והיא עשתה לנו כל מיני משחקים מפגרים. השתתפתי רק בחלק קטן, בשאר הזמן ישבתי על הכיסא והתכתבתי עם ידיד שלי מהטיול לאירופה [זה שאני מאוהבת בו] והרי נשברה לו הרגל, אז שאלתי אותו מה עם זה וכל זה..
שעה רביעית היה אמור להיות לנו מדעים אבל היה לנו במקום זה עוד שיעור עם המורה המחליף של מתמטיקה והוא נתן לנו משימה לרשום 10 אנשים שהכי חשובים לנו בחיים, ולרשום עליהם איפיון קצר, להסביר למה. ניסיתי למצוא 10 אנשים, ואז הראיתי לו והוא אמר "שטחי מאוד" כי גם לא כתבתי תיאורים לכל אחד, ולא הסברתי למה כי זה אישי. יאללה מה אכפת לי?! זאת אני ואלו האנשים שלי. בסוף השיעור, כשהייתה הפסקה, חברה שלי בכתה, כי היא רשמה את זה, בסוף לא הגישה לו ומה שהיא רשמה הזכיר לה את כל המשפחה שבדנמרק [היא עברה מדנמרק לישראל לפני 4 שנים, שנה הבאה היא חוזרת לשם], היא נתנה לי לקרוא וזה ריגש אפילו אותי.. ניסיתי לעזור לה ואחרי כמה דקות כבר עבר לה.
הפסקה רגילה שעה חמישית היה אמור להיות אנגלית אבל היה לנו שוב עם המורה המחליפה של ערבית והפעם יצאנו לחצר האחורית, ועשינו מה שרצינו. אני בכיתי והתרחקתי מכל החברות שלי, כי כל היום היה לי לא טוב איתן, גיליתי כמה הן צבועות.. הם כל הזמן ניסו לדבר איתי אבל התבודדתי בכל מיני מקומות בחצר ולא עניתי להן.
שעה שישית היה אמור להיות שיעור תנ"ך, עם המורה של אזרחות ולשון, והיא הגיעה לשעה הזאת, אבל רק כדי להחזיר לנו מבחנים ולהסביר עליהם. והיה אמור להיות לנו
שעה שביעית - אנגלית אבל היא לא הגיעה, אז הלכנו הביתה אחרי השעה השישית D: היה יום סבבה מבחינת לימודים. ואז חזרתי הביתה לבד. יום ראשון היינו בחדר משאבים בשיעור גאוגרפיה כדי לעשות איזה עבודה קצרה, אז בזמן שהמורה/מנהלת בצפר יצאה מהשיעור כל פעם לכמה דקות אני ועוד 5 חברות שלי עשינו רכבת כיסאות מתגלגלים ואחת החברות שלי דחפה את כולנו, כי שמנו רגלים וידיים על הכיסא שמלפנינו וככה העפנו אחת ת'שנייה ובאיזשהוא שלב החלפתי מקום והייתה רק מישהי אחת מלפניי, אז אני דחפתי אותה והיא עפה שם על המחשב, במהירות חחח וזה היה מגניב..
והיום התעוררתי ב07:15 OOOOOOOOO: בגלל ששמתי שעון מעורר במחשב [כן יש כזה דבר מגניב
] שעושה גם ביפ ביפ ביפ וגם פותח אם אני רוצה איזשהוא קובץ, אז עשיתי שזה יפתח את running out of time היה מבחן באזרחות, שלמדתי לו הרבה, ליתר דיוק, רשמתי הרבה מהחומר על המחק XD קיבלתי 55 + חחח נראה לי. וכל השיעור אני כזה לאט לאט מורידה דף קטן מהמחק שהדבקתי ושמה על המבחן, ומעתיקה את מה שרשום, ואז זורקת את הדף לתוך הכיס, ואז מורידה עוד דף קטן, שמה בין הקלמר למבחן ומעתיקה גם משם ומעתיקה גם מהמחק עצמו.
החברה הדנית שלי הביאה ספר בדנית, על להקת רוק והספר הזה עניין אותי, פתאום פתחתי איזהשהוא עמוד וראיתי שכתוב שם "My Chemical Romance" ו"i'm not okay, i'm not okay!" וביקשתי מחברה שלי לתרגם אז היא אמרה שהילדה נשכבה על המיטה, הסתכלה למעלה והיו תלויים שם פוסטרים של MCR, כל התקרה הייתה מלאה בזה, ואז הילדה התחילה לשיר את השיר הזה XD ובעקבות הספר הזה למדתי דנית D: זתומרת חברה שלי תרגמה לי כל מיני מילים ומשפט אחד ^^ באיזשהיא הפסקה המשכתי ללמוד דנית, ולקחתי את החוברת גאומטריה העבה מאוד של ידיד שלי והחלפתי את המורה למתמטיקה, ודפקתי על השולחן כמו שיה אתמיד עושה עם הבני גורן הכבדים כדי להשתיק את כולם. חח אין לי מושג למה עשיתי את זה, סתם היה באלי. והבהלתי אחת מהחברות שלי. 2 דקות אחרי באו הבנות מכיתה ב' שתמיד נדבקות לחברה שלי וגם אליי ולחברות האחרות והם היו עם בלונים ואני הייתי עם עט כי כתבתי את המילים בדנית, ואחת מהן ניפחה בלון גדול, ובאמצע הניפוח פשוט תקעתי את העט בבלון והוא התפוצץ, חח זה היה כ"כ דורש
ואז שוב אותה חברה נבהלה. חח זה היה קורע. זהו לחפירה
חח סליחה.