Nakuro

New member
להיות שמינסטים זה שווה P:

ואפשר להסתכל על בנים יותר גדולים מאיתנו... אבל לשישיסטים/שביעסטים של השנה אין על מה להתסכל, חוץ ממצעד הגאווה שהולך לנו בקומה. [ואני כל-כך לא צינית P:]

Nakuro

New member
מגניב מגניב

בסופו של דבר מתסכל יש לי ידיד כזה חתיכי שיש לו פשוט ערימה של בנות שחולות לו על התחת [גמני, אבל נו ];] אבל הוא יצא מהארון לפני חצי שנה +- אה, והכרתי גם את החבר שלו...יואו...*_* [עזבי, ישבי חיבה מוזרה להומואים. חחח והמון שטחיות שאני פורקת כאן כי ישפה אנשים לדבר איתם XD]

הזוהר הי"בניקי

לא עובד כשאתה י"ב בעצמך, זה לא שאת מסתכלת מלמטה... [אההה עוד יומיים אני גם י"ב ממ] ולאה...לפחות יהיה לך הרבה חופש. בתאריך גיוס הראשוני שלי הוא ה20.7.... ברור לי שזה ישתנה, אבל עדיין!

JullieBlond

New member
../images/Emo6.gif

את חושבת שאצלך יש הרבה הומואים... כל הביתספר שלי זה מצעד גאווה אחד גדול. אפילו המנהל הומו! וזה לא בציניות. ואמנם עכשיו כולם מכוערים, אבל הדרך מכאן ועד הצבא היא לצערי לא רחוקה מדי, ואז כל יום תוכלי לבהות בבחורים עם מדים (שזה תמיד, אבל תמיד טוב ;] )

Nakuro

New member
חחחח

אצלנו יש מחנך-מרכז מועצת תלמידים אומשו הומו [שעושה חתיכת אפליות ומתנהג חרא לבנות] ועוד איזה מורה למטמטיקה, וישלנו שלטים בכל מקום של איגי וכאלה...

../images/Emo45.gifכל כך אצלנו גם!

אני רוצה י"בניקים חתיכים!!!!! ווטדהפאק?! ): נו לפחות ההוא הומו, איזה כיף! D:

iPooP

New member
החופש נגמר :(

עד כמה שהיה לי חרא בחופש האחרון, שבזבזתי ימים ואפילו במחשב לא הייתי כי לא היה אינטרנט, אני עדיין מרגישה שבצפר זה הדבר האחרון שחסר לי כרגע. בשנים קודמות כבר רציתי לחזור שבועיים לפני שהיום הראשון הגיע, כנראה שזה נעלם עם השנים-.- אפילו דברים חיוניים לא טרחתי לקנות עדיין. דברים טובים שהספקתי לעשות בחופש- לטוס לאוסטריה-גרמניה, להיות בת"א 4 ימים, להיות עוד יום בת"א ולראות שם הצגה, להיות עוד יום בת"א ולהיות בכנס גאקקון. לקבל פלאפון חדש, ולעשות קארה :) ואם יחזור לי מעט חשק לבצפר ביום הראשון, זה יחלוף תוך 4 ימים. אבל אין לי טעם להתלונן, אני רק עולה לכיתה ח'. *מנחמת את עצמי* לפחות השנה הזו עברה מהר, *הורסת את הניחום* והחופש עבר אפילו עוד יותר מהר. והציור שהוספתי, זה ציור שציירתי ביום האחרון של הלימודים שנה שעברה. *מצחצחת שיניים ופורשת למיטה*

iPooP

New member
וכן, אני יודעת שהציור נראה כמו תחת.

עם הזמן משתפרים :)

tamaguchi girl

New member
אני מקווה שהבעיה תסודר ^^

בקשר לחופש, תכלס זה מבאס בכללי שהחופש נגמר, אבל יחד איתו מתחילה שנה חדשה מלאה בחברים, חברות, בילויים, צחוקים והמון חוויות חדשות שיהפכו לזכרונות טובים
וממה שאמרת שהספקת לעשות החופש, זה נשמע הספק לא רע בכלל ואפילו הרבה
אגב, כיתה ח' זו הכיתה שהכי אהבתי מכל השנים שלי עד כה. זה אחרי ההלם של החטיבה בז' ואחרי שכל אחד כבר מצא את עצמו בבי"ס, וזה לפני ההבגרויות של התיכון ולפני הלחץ של ט' שקובע על המגמות בתיכון ולפני שמשהו הופך לבאמת מלחיץ. כיתה ח' זו הכיתה, קחי הכל בקלות ותהני ממנה
והציור משעשע אותיD:היא באמת נראית מאושרת שנגמר הבצפר P:

iPooP

New member
תודה ^^

וואל, אני לא יכולה לדעת איך היא תהיה. אבל עודדת אותי בתגובה הזו ^-^ אכן מאושרת, זה היה אחד הימים הטובים 3:

shanchan

New member
ואוו, לא הייתי פה די הרבה זמן ו..יש פה חיים!

אז היי, אם מישהו זוכר אותי או משהו. P:

למעלה