../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

מישהי יודעת איך מכניסים שמיכה לציפה?
אני אבודה

sumsoom of love

New member
חחחח

אני זוכרת שהייתי עושה את זה שהייתי קטנה במיטה של ההרים שלי ..זה באמת הכי כיףD:

JullieBlond

New member
שטויות, מי צריך ציפה בכלל? ../images/Emo15.gif

פוך בלי ציפה זה הארדקור |קשוחואפל|

ליסטן

בא לי לסגור על 300 חברים בפייסבוק חסרים לי עוד 11... אז למי יש פה פייסבוק ואין לי אותה?D:

Blue Pencil

New member
לי! לי!

כןכן, גם אני נכנעתי ללחץ חברתי. אבל זו הדרך היחידה לשמור על קשר עם חבריי הישראלים למשלחת. <אהא, אני יוצאת למשלחת לארה"ב ומחפשת מקומות להתלהב על כך. קורה, לא?>

tamaguchi girl

New member
יש לך פייסבוק?לא ידעתי :O

תוסיפי אותי ^^ Ravit Snape [חחח שם משפחה חסוי משוP:]

Nakuro

New member
אמ, אוף.

סתם באלי לכתוב את זה איפשהו: ישלי שכבה כל-כך מכוערת. אפילו שזה שיטחי והכל. פשוט שכבה מ-כ-ו-ע-ר-ת. כאילו שהייתי שישסטים/שביעיסטים היו שמיניסטים חתיכים ועכשיו אנחנו שמינסטים ובחיי יש לנו בערך שני בנים שווים בשכבה...אחד טמבל והשני יצא מהארון. אה, וישלנו יותר מידי הומואים >< ופאן גירלס איכ אני שונאת את השכבה שלי. אבל את הכתה שלי אני ממש אוהבת. ואני לא רוצה לסיים אבל כאילו שיש לי ברירה...במאי מסיימים...זהו. ואז 7 חודשים להתבטל וצבא |:

tamaguchi girl

New member
האמת, שגם אני חשבתי על זה..

והגעתי למסקנה שגם השכבה שלי שתגיע לשמינסטים לא תהיה מעניינת
והיי, יש לך עוד שנה לעבור, זה לא יגמר כזה מהר. וכשזה יגמר יהיה לך חופשD: תנצלי אותו ויהיה בסדר, וצבא זה לא כזה רע, זה עוד חוויה בחיים שתגמר ותעבור ואז עוד מלא דברים חדשים ^^

Nakuro

New member
../images/Emo24.gif

ואו, כל העולם בערך בדיכאון, ואני אשכרה רציתי להתחיל יב [ולא לסיים ):]

Miss Naama

New member
XDD

יו, אבל תקשיבי, כשנהיים שמיניסטים, פשוט יש הילה כזו סביב כל בנאדם, אז גם אם הוא כונפה פתאום יש לו זוהר י"בניקי בלתי מוסבר שכזה P: יו, הי"בניקים שלנו היו שכבה מדהימה, אלו של שנה שעברה, והיו שם דווקא די הרבה חתיכים. והי"ב העולים... ממ, טוב, הם לא משהו באופן כללי [בקטע של אנשים], אבל נראה לי יש שם כמה דברים שראויים להיות י"בניקיםחתיכים :p חברה שלי האירה את עיני לפני כמה ימים XD כזה, תגידי, כשנהיה בי"ב, על מי נסתכל?

למעלה