חחחחח לאאא אתתתת חחחח
C CoralP New member 16/4/10 #16 ברוך הבא לפורום!../images/Emo181.gif ספר קצת על עצמך, תחביבים וכאלה? איזה שירים של הלהקה אתה הכי אוהב?
ברוך הבא לפורום!../images/Emo181.gif ספר קצת על עצמך, תחביבים וכאלה? איזה שירים של הלהקה אתה הכי אוהב?
Y yael627 New member 16/4/10 #3 אני לא מדברת ככה אבל1@#!@#!@# אינעל אבוק בחייאת רבאק!! [XDDDDDDDDDDDDDDDDD :X ] אוף לכי לאנוס גמל;; כאילו כשאת רואה ילד רוכב על גמל את מי את אונסת קודם? 0.0
אני לא מדברת ככה אבל1@#!@#!@# אינעל אבוק בחייאת רבאק!! [XDDDDDDDDDDDDDDDDD :X ] אוף לכי לאנוס גמל;; כאילו כשאת רואה ילד רוכב על גמל את מי את אונסת קודם? 0.0
Y yael627 New member 16/4/10 #10 אין קשר ../images/Emo6.gif מה את זה? >< זה לא כאילו אני בוגדת איתו |שורק| בכלל לא.. אנחנו רק ידידים |שורק|
אין קשר ../images/Emo6.gif מה את זה? >< זה לא כאילו אני בוגדת איתו |שורק| בכלל לא.. אנחנו רק ידידים |שורק|
ש שעועית רכה New member 16/4/10 #15 מבחינתי הוא שלך, הכל בשביל החברות ../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif
Y yael1629 New member 16/4/10 #25 לא לא, אני בכלל שונאת אותו, הוא שלך! אני אומרת שאני אוהבת אותו רק כדי להציק לך
C CoraIP New member 16/4/10 #21 מבחינתי הוא שלך, הכל בשביל החברות ../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif
Y yael1629 New member 16/4/10 #23 סתם אני צוחקת! הוא שלך ורק שלך! הוא והאוול וכל הבלונדינים שאת רוצה! אני רק צוחקת כדי להציק לך, אל תקחי קשה שפיל3> אדוארד רקקקק שלך.
סתם אני צוחקת! הוא שלך ורק שלך! הוא והאוול וכל הבלונדינים שאת רוצה! אני רק צוחקת כדי להציק לך, אל תקחי קשה שפיל3> אדוארד רקקקק שלך.