popit

New member
אני לא מתעצבנת,

הרבה פעמים אני כותבת לאנשים באי סי קיו דברים עם סימני קריאה והכל והם חושבים שאני מעוצבנת...וזה לא נכון... אז לא התכוונתי ככה, פשוט שלא מצליחים להבין, וכדאי להשאיר כמו שהוא היה, זה היה מספיק מסודר לכולם.נכון או לא???

Magical me

New member
את ההודעה ההיא..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

העברתי בטעות.. שירשרתי לא נכון
ותראי, אם את חושבת שאני נהנית לשרשר-את טועה. זו הפעולה הכי לא חביבה באדמין, והיא מצריכה לא מעט סבלנות. אני עושה את זה לטובת הפורום, ליצירת סדר. לא דיקטטורה, סדר. ותאמיני לי, יש הבדל. גדול. מאוד. *מיואשת*

לא נכון שרון...

הפורום שלנו חמוד והכל, אבל הוא באמת היה צריך קצת סדר... מזה השטויות האלה אנחנו אוהבים אותו מבולגן? מה את בסדר??? זה הרבה יותר מסודר ויפה, היו יותר מדי נושאים לא קשורים ולא מוגדרים וזה מעולה מה שהיא עשתה לרכז אותם, כי בכל זאת הפורום עוסק בסדרה... אני יודעת שזה לא הפורום היחיד שאת נמצאת בו ואני לא מבינה מה את כל כך מתפלאת במסדרים הודעות אוף-טופיק ביחד ומארגנים של יהיו שרשורים כפולים (כי זה אי אפשר להחליט את של מי למחוק, וככה יש שירשורים שהם אותו הדבר), את אמורה להכיר את הדברים האלה...מה את כל כך מתנגדת לזה ולמנהלת החדשה?

popit

New member
מי אמר שאני מתנגדת לה?!

טוב, דעתי שאני לא אוהבת את הסגנון החדש למה אני לא מבדילה בין ההודעות ולא טורחת לקרוא אותם...דעתי!מותר לי, לא?אני לא מתנגדת, פשוט אמרתי... וזה הפורום היחיד שאני בו...כן, כן.

Magical me

New member
אבל זה לא סגנון!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

זה לא שהמצאתי שיטה חדשה. למה את חושבת שאני וצחי כאן? לצפות מהצד? בוודאי שלא. אנחנו כאן כדי לשמור על הסדר והאווירה הטובה בפורום, ולהחליף סקרים, גלריות, מאמרים וכו'. אבל בראש ובראשונה עומד הסדר בפורום.

popit

New member
טוב!

אמרתי להחליף נושא, לא? לא התכוונתי לפגוע באף אחד, באמת שלא! אז דיי...

Magical me

New member
זה לא עניין של להיפגע.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

את לא מרוצה מהצורה בה אני מנהלת, ואני מנסה להסביר לך מה אני עושה. לא צריך לסגור נושא שמטריד ;;

אני לא חושבת שזה הכי טוב..

אני אישית... נרתעת משיחה גדולה מידי... כמו זו.. הוכל לא מסודר ודברים כאלה... אומנם חיסכון גדולה במקום אבל.. זה לא טוב לעינים

BigD00

New member
הגיע לשכונה בחור חדש...

כן אני הגעתי, שמי דניאל ואני בן 16 וחצי בנובמבר יהיה לי 17, ואני שמח השצטרפתי לפה כי אני מאוד אוהב את הסידרה, בעיקר אני מעריץ של קלסו והייד השניים האלה הכי מצחיקים אותי תמיד בסידרה, וגם את רד אני אוהב אז זה טוב DUMBASS :) הקיצר, אני חושב שתקבלו אותי יפה כי אני חדש....:/

BigD00

New member
תודה רבה!

גם יש לי אי סי קיו אם אנשים ירצו לדבר עם אנוכי 282108127... :) תחגגו !

../images/Emo176.gifסוף הקיץ... ועדין חם ב../images/Emo43.gif

טום הול, כתב הלונלי פלאנט, מגיע לאירוח היום בפורום תרמילאים. אתם יכולים כבר עכשיו להכין לו שאלות בפורום- שיתורגמו לאנגלית ויועברו אליו און ליין הערב ב-17:00
פורום שיווק ופרסום מארח הערב ב-18:30 את גרשון קופר, מנכ"ל המכללה של איגוד המפרסמים, לשיחה קלה על פרסום. הקפה עליכם, התשובות עלינו.
אורנה מרק מבית איזי שפירא תענה לשאלות הורים לילדים עם מוגבלויות Live ממשרדי תפוז הערב ב-19:00 בפורום להיות הורים.
מחר בפורום "לימודים ועוד" תוכלו לפגוש את המנחים הבלתי אפשריים של תפוז Live - רועי יחזקאל וערן פרבשטיין באירוח לתלמידים בלבד (הכניסה מעל גיל 18- אסורה בהחלט!) לקראת החזרה לבית הספר, בין היתר הם יספרו איך "ללמוד" נכון למבחנים, מהו צו האופנה העכשווי לבית הספר, חידונים נושאי פרסים מיוחדים - ובעיקר... חגיגות סיום החופש. הם גם ינסו לבדוק מה קורה עם שירי, נינט וגבסו שעה לפני הגמר הגדול של כוכב נולד. אתם תהיו שם!!!

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif צומי ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

ביום שישי יראו אותי ב"מופע המרכזי"
..
יאפ, הייתי שם... שורה ראשונה בקהל... אם לא ימחקו את זה מהעריכה תדעו לזהות אותי כך: הלכתי עם חולצת קשירה ירוקה-זית ועם מכנס דגמ"ח בצבע שמנת
יאאיההי איזה מגניב לי אם יראו אותי ;]]]]]] זה ב-21:00 בערוץ 2. בעעע אבל זה הערב האחרון של החופש אז אני מסכימה לכם גם לוותר

למעלה