bar666xp

New member
תיראה הבעיה שאני יודע עליה..

זאת בעיה ידועה עם אפליקציות 32BIT במערכות הפעלה 64BIT.... יש 2 ספריות שונות לתוכנות/אפליקציות... 1. היא PROGRAM FILE שבמערכות הפעלה 64BIT מיועדת לאפליקציות 64BIT!!! 2. היא Program Files (x86) שמערכת ההפעלה מעבירה עליה את האפליקציות 32BIT וכאן מתחיל הבלגן הגדול.. רק MS יעשו הכל הפוך!!! במקום לפתוח בסטנדרת ""חדש"" ספריה חדשה לאפילקציות 64BIT את הסטנדרת הישן מעבירים, תוצאה בלגן שלם חצי מאפליקציות ה32BIT מחפשות את עצמן ואת הקבצים שלהן בPROGRAME FILE אבל זה לא שם!!! כי MS יותר ""חכמים"" {או ככה הם חושבים לפחות}. מכיר את החידה/בדיחה... כמה מתכנתי MS צריך כדי להחליף נורה... ... ... ... ... ... ... לא יודע/ים אז הינה התשובה.... זה לא חשוב כמה הם ישבו בחושך ויקראו לזה הסטנדרת החדש!

bar666xp

New member
טוב יש תקדמות?! אם אפשר לקרוא לזה התקדמות..

מצאתי איך לגרום לI2I לעבוד תחת מערכת הפעלה 64BIT {היה צורך לחפור קצת ולהסיר לגמרי את I2I}.... ואז כרגיל באיכסטה להפעיל את הדפדפן 32BIT כADMIN כדי שהוא יתקין נכון את הI2I ב32BIT וגם יפעיל הרררר... איזה מערכת הפעלה מרגיזה!!!!!!!!!! אבל מה לעשות צריך ללמוד את כל השטויות בח_א הזה בסופו של דבר... כניראה שלא תהיה נהירה מהירה של המשתמש הממוצע ללינוקס... אוף לא מבין את זה איך איך עוד לא נמעס לאנשים מMS לא מבין...

Jan22

New member
בר ,אתה נהנה מזה אה ...חחח

הגעתי לרמה כזו שבדקתי את XP מול VISTA מבחינת משחקים ומבחינת קידודי וידאו ,ואני מאוד מרוצה לומר קבל עם ועדה שWINDOWS XP לקח ובגדול ! הדבר היחידי לדעתי שבאמת שווה משהו בVISTA הוא הDX10 .וזהו ,נראה לי ..

bar666xp

New member
מקסימום מינימום...

ניסתה את גירסת ה64BIT או 32BIT? אגב לגבי הניסויים... מקסימום ילך HDD יהיה לי סיבה טובה להחליף למשהו יותר גדול חחח. WINDOWS XP 64BIT זה החלאה מוזרה של מערכת הפעלה 32BIT עם הלבשה של 64BIT... לינוקס אין DIRECTX בעיה לפעמים... והאיכסטה 64BIT ... מה אני יגיד לפחות זה עובד בנתיים בלי לקרוס כל שניה וחצי אבל 1G זה ממש מינימום שבמינימום כניראה כי.... זיכרון וירטואלי על 1500 עם 1G זיכרון פיזי ותפוסת זיכרון 66%?! למה??? כל מה שעובד זה SKYPE, מסינגר, µTorrent... אני יודע TEXTALOUD לא משהו כבד במיוחד.... זה ממש אבל ממש לא מוצדק כניראה עד שאני יפנים שזה MS וזה מזללת משאבים שלא שווה יריקה כבר יצאו לוחות בניידים שיתמכו ב16TB RAM חחח.... אז ביכלל כבר נצתרך להישתדרג לא?

Jan22

New member
תקשיב

ככל שמתקדמים במערכות ההפעלה מן הסתם מתקדמים בכמות הג'יגה שמערכת X תופסת ,זה מתקבל על הדעת. אבל גם מתקדמים בכמות הדברים הלא נחוצים שהיא מכילה ובכמות הבעיות/אי תאימויות/התנגשויות בין יישומים/אי התאמה בין חומרה X לתוכנה ..וברוך השם ,אצל MS זה פשוט חוגג ! אז מה ,היום יום שיש ,עדיין לא וויתרת ?

bar666xp

New member
לא אבל אם וכאשר המערכת תקרוס...

בשאיפה שלא תקח איתה רכיבים... נחזור לXP HOME נחזור ל32BIT.... או שנעבור ללינוקס 64BIT ונוותר על כמה וכמה משחקים שדורשים דירקט-איכס. לחילופין אולי ביכלל יעביר את המחשב הזה לאשה אחרי שנתקין XP HOME {המקורי של המחשב}... שישמש אותה נהדר לאינטרנט אופיס +++.

Jan22

New member
כמעט שכחתי ...בר ,אתה איש אשכולות

מקריב את חיי המחשב שלך למען שאחרים ילמדו מה ל-א לעשות. עד שאין SP1/2 אני לא שם את זה.

bar666xp

New member
טוב נגיד נילה טובה על MS?

הדפדפן אינטרנט 64BIT מהיר יותר מה32BIT... חחח רק שעד כמה שזכור לי אין אפשרות ביכלל להתקין בו הרבה פלגים כמו ADOBE FLASH PLATER = רוב הבנרים של היום לא מופיעים בו... אה רגע זה יתרון או חיסרון?

למעלה