bar666xp

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif

משהו יכול להסביר לי למה אני עושה זאת לעצמי?! למי שעוד לא ניחש.... שוב התקנתי WINDOWS איכסטה הפעם 64BIT.... כן ושוב מתחילה המערכת הפעלה הזו לעצבן אותי... I2I {מרכיב הצ'ט/בלוג-TV בתפוז לדוגמה} לא עובד!!! ERR אחד אחרי השני ממש אין לי עצבים לקרוא אפילו איזה.. בהתחלה ניסיתי את KSPERSKY כאנטי-וירוס... עבד יום אחד והיום כל היום קרס.... הוחלף בSYMANTEC 10.2.0.199 בנתיים לא קורס. כרגיל תאשר לעצמך לאשר תאישור לאישור. מעניין כמה זמן עד שישבר לי לגמרי.

LiranTheWizard

New member
יש לי תשובה טובה

כדי לספק לעצמך תחמושת אם מישהו יגיד לך ששגיאות קיימות רק בלינוקס.

Jan22

New member
לאלאלאלאלא DO NOT DO THAT

תסיר את הסימנטק ,הוא גרוע. כל גירסה שמתקדמים - מתקדמים עם עוד יותר תקלות. שמת 64 של ויסטה ?

bar666xp

New member
אהא לא מסכים...

גירסאות הנורטון לא שווה שקל ובטוח שלא את הסכומים שמשלמים עליהן אנשים... גירסאות הSYMANTEC CORPARET דווקה מעוד מוצלחות {אחרי שמגדירים אותן להיות אלימות}. וכן עד שמצאתי את הגירסה לאיכסטה 64BIT ... עברתי את AVEREST 32BIT שעובדת תחת VISTA 64BIT אבל זה לא משהו שניראה לי הכי טוב שבעולם... אז עברתי לKASPERSKY 64BIT לאיכסטה ו.... אנטי-וירוס שקורס לאחר פחות מיום עבודה ללא סיבה ועוד שניה לפני שאני מסיר אותו מחליט להתחיל לתפקד חזרה לא מקובל בעליל.... אז עברתי לSYMANTEC ניראה איך הוא יתנהג. אבל הכי מצחיק זה שאחרי ההתקנה של הSYMANTEC האיכסטה הWINDOWS מתנהג קצת יותר יפה {לא בהרבה}.

Jan22

New member
אההה ,אכן אכן

אותו סרט שהיה לי חודש שעבר. התקנתי את ויסטה 32 על השולחני ,לא כי רציתי ''להתקדם'' בגירסא ,אלא יותר כדי לראות מה היא באמת שווה. התקנתי את כל התוכנות שהיו לפני כן ,בערך 60% מהתוכנות עבדו כמו שצריך. NOD32 2007 עבד בסדר חצי שעה ,אבל לאחר מכן החליט להפסיק לעדכן דרך הרשת ולא רצה לעשות סריקות במחשב. OFFICE 2003 אורגינאל מסיבה כלשהי ,לא רצה לעבור את הSETUP . פשוט משחק של יו-יו עם הויסטה שמיסטה הזו ,חלק עובד ,חלק לא עובד. אחרי כמה שעות רשמתי את השורה הבאה עם חיוך על הפנים format c: with a smile ,והתקנתי חזרה את XPP.

bar666xp

New member
בעיה קטנה...

משחקים דורשים דיראיכט איכס... אז לינוקס לא טוב. איכס-פי גירסת 64BIT זה יותר גרוע מאיכסטה למצוא דרייברים תואמים וביכלל היא איזה עוף מוזר... מה נישאר איכסטה 64BIT שגורמת לי לחשוב על לוותר על המשחקים או על ה64BIT ולעבור ללינוקס או איכס-פי 32BIT. בקיצור חזרה למנטרה EVERY OS SUCKS.

Y. Welis

New member
גירסת ה-64 ביט מיועדת יותר לאירגונים

שזקוקים לתוכנות שיצאו עבור הגירסה הזו (בעיקר תיב"מ-ים וגרפיקה כבדה דומה או מסדי נתונים). למשתמש הביתי היא לא שימושית במיוחד (בעיות מעבר לתוכנות בתחום הדרייברים). השמועה אומרת שהיא יעילה יותר מגירסת ה-32 ביט. יש בזה איזו אמת לדעתך?

bar666xp

New member
העולם כבר מזמן היה צריך לעבור ל64BIT אם...

אינטל לא הייתה מתעקבת להוציא מעבדי 64BIT... הרבה דברים עובדים הרבה יותר טוב/מהר תחת 64BIT... במיוחד מורגש במשחקים דרך האינטרנט אגב... למה כי ברוב המשחקים הללו שבריר של שניה מורגש {במיוחד בשוטרים}. בסוף אני ביכלל יקבל סעיף ויקמבן איזה לינוקס עם DITECTX חחח {הלוואי וזה היה עובד}. הבעיה היא שיש לי HDD 60G להזכיר לך/ם אם היה איזה HDD של איזה 300G הייתי כבר מחזיק 3 מחיצות עם 3 מערכות הפעלה חחח. לינוקס ברור. איכס-פי למשחקים שלא עובדים על איכסטה 64BIT ואיכסטה 64BIT למשחקים.

Y. Welis

New member
איזה משחקים הרצת בויסטה? משהו כבד?

כי לרוע המזל הידועים עדיין לא תומכים בצורה מובנית ב-64 ביט.

bar666xp

New member
יש כמה וכמה...

כרגע לא זוכר מה הפעלתי תחת 64BIT {להוציא את OBLIVIEN {שאפילו עוד לא ממש בדקתי אם הWINDOWS מריץ אותו ב32BIT או 64BIT חחח} אבל בXP 64BIT כבר נעשו כמה וכמה ניסיונות {לא על המחשב שלי אצל חבר} התוצאות הראו ביצועים טובים יותר במיוחד במשחקי רשת.

Jan22

New member
נו מה אתה רוצה ,הוא לומד על עצמו

בודק ,ואז מייעץ לאחרים ...בר ,עדיין משוכנע שויסטה בסדר ? אני אתן לך עוד יום-יומיים לבדוק את הסוגיה.

bar666xp

New member
יומיים?! אני שואל את עצמי +- שעה אחרי ההתקנה?

למה אני עושה לעצמי את זה חחח האמת כניראה רק כדי שאוכל לומר בלב שקט עוד מיליון פעמים איכסטה איכסטה ושזה ח_א של דבר שלא ראוי להיקרא מערכת הפעלה. 15G של ז_ל מצוי. הכי מצחיק זה שXP כשיצאה היה לוקח לה ליפול +- חודש חודש וחצי.. פעם אחרונה עם איכסטה לקח לה שבוע להתחיל לקרוס... וכניראה שהפעם אחרי כמה עידקונים יקח לה שבוע כי היא כבר מראה סימני דרך לקריסה חחח {MS לך תבין}.... למה אין מערכת הפעלה נורמלית ל64BIT באחת אין DIRECTX השניה היא מערכת 64BIT מולבשת על מערכת 32BIT... השלישית זה ח_א אחד גדול... מה שאני ינסה לקמבן איזה OS X כדי לבדוק אם זה עובד חחח {אגב משהו יודע אם מחשקי PC עובדים תחת OS X?}.

bar666xp

New member
אופס TYPO

XP שבועיים {אפילו שלוש} איכסטה שבוע להתחיל לקרוס... יודע מה הכי פשוט.... תמונה שאומרת הכל חחח

אתה מנסה להתקין בו AV שלא מיועדים לו....

ואת מתפלא שהוא קןרס.... זה אותו דבר ב Linx אם תתרין kernel driver לא מתאים.... באופן כללי vista היא יציבה כל זמן של מתקינים בה דברים שגורמים לה ליפול.... (ככה היא כל מערכת הפעלה). לגבי מערכת ה-chat של תפוז: אני די בטוח שהי לא עובדת גם ב-linux/mac-os אם הם יעשן Java applet במקום activeX אז זה יעבד בכל מערכת הפעלה...

bar666xp

New member
ממש ממש לא!!!

AV לויסטה כולם וזה קצת בעיה למצוא את הגירסה שתואמת לאיכסטה 64BIT אבל בסוף מצאתי... ומה קיבלתי שהAV קרס אחרי כמה שעות עבודה חזר לתפקד ללא התערבות מצידי {יפה לו} ואחרי איזה יום +- חדל לתפקד כליל עד 5 שניות לפני שכבר התחלתי להסיר כי לא מתאים לי AV מקרטע... ומה עירבתה עם JAVA וACTIVEX? א. זה מערכת הפעלה של MS אז ACTIVEX אמור ועובד בה פעם אחרונה שבדקתי... הבעיה נובעת מתרגום הסקריפטים/שורות קוד מ32BIT ל64BIT יש סקריפטים/שורת קוד שהם קצת בעיתיים. עד כמה שזכור לי אין כלל FLASH PLAYER שהוא 64BIT לכן אגב השימוש בדפדפני 64BIT לא כזה נפוץ... מצד שני זה יכול להיות יתרון עצום למי שלא רוצה ולא צריך שימוש בFLASH PLAYER כי התגובות של דפדפן 64BIT מדהימות בהשוואה לכל דפדפן 32BIT. לדוגמה דף עמוס מידע שנגיד לוקח לו 10-15 שניות לעלות עם דפדפן 32BIT עולה ב2-5 שניות עם דפדפן 64BIT. נ.ב. הבעיה בצ'ט נובעת מאפליקצית הI2I שאינה תואמת לעבוד תחת מערכות 64BIT כניראה {עד כמה שזכור לי כך היה בכל מערכות ה64BIT שניסיתי בעבר}.

Y. Welis

New member
עוד בעניין הבעיה בצ'אט - גם בגירסת ה-32 ביט

יש בעיות, שעד כמה שהבנתי קשורות להרשאת: מחשבון האדמיניסטרטור זה עובד טוב.

למעלה