YUZY

New member
גם אצלי היה משו דפוק...../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

רוב המורים אצלי בביצפר מהסתדרות המורים ויש אולי איזה 10 שהם מהאירגון.. אבל כמעט כולם באו ב-10 וכל המורות הדפוקות התחילו להגיד שלא הייתה שביתה ובלה בלה בלה... סתומות
ועוד היה לי מבחן בזמן שחצי שכבה לא הגיעה בכלל!!
אז בתכלס יצא לי ללמוד היום רק שעה מתמטיקה

JULI4561

New member
אצלנו רוב המורים הם מההסתדרות

אז רק בגלל שיש אצלנו רוב מההסתדרות גם אלה שמהארגון באו =/ דפוק רצח

Brombit

New member
נראה לי שהם אמורים לבוא בכל מקרה

הרי יש כאלה שמלמדים בתיכון (גם או רק), אז הם במילא צריכים לבוא..

גם שלנו מההסתדרות, אבל../images/Emo204.gif

אפאחד לא בא כי אפאחד לא ידע, אז באו רק 3 ילדים שניקו את כל הכיתה במשך שעתיים כי לא היה להם מה לעשות. תפסנו גל

B o N u s

New member
רק היסטוריה.

שעתיים ראשונות
שעור שלישי התקיים - היסטוריה המורה למתמטיקה (שעה רביעית) בטיול שנתי עם הכיתה שלה המורה לשל"ח (שעה חמישית) בטיול שנתי עם כיתות ז' יצא שבאתי רק לשעה אחת :/

YUZY

New member
גמלי הייתה שעה אחת היום../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

היה לי שעתיים מבחן ושעה אחרונה מתמטיקה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif משמיים השביתה הזאת משמיים

איזה כיףףף יווווו הפסדתי לשון וצרפתית!! ואח"כ שעתיים אנגלית אבל המורה לא הגיעההההההההההה [אבל נדפקנו להיות עם כיתה אחרת אבל עדיין היה בסדרר..] ואז ספורט סתם לא עושים כלום ואז ספרות שגם לא עשינו כלום ואז היה אמור להיות לנו לשון אבל המורה לא באהההההה

shaharrr53

New member
גם אצלנו יש את זה../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

יש בחירה או ערבית או צרפתית{אם את רוצה צרפתית את צריכה להיות בהקבצה א' באנגלית}

Brombit

New member
גם אני למדתי צרפתית... ../images/Emo115.gif

והייתי ממש טובה בזה (כי זה היה ממש קל) (טוב, יש כאלה שמשום מה זה לא היה להם קל). חוץ ממבחן אחד שקיבלתי בו 92, בכל המבחנים קיבלתי לפחות 96. אבל אני בכיתה מדעית, אז מכתה י' לא יכולתי ללמוד יותר צרפתית

Brombit

New member
מה קשה? ../images/Emo115.gif

אמרתי שלי צרפתית היה קל... אז לא הבנתי למה התכוונת..

Brombit

New member
יש כאלה שככה ויש כאלה שככה...

לי אישית זה היה ממש קל והרגשתי שאנחנו לומדים ממש מעט ומתעכבים המון זמן על כל דבר, אבל יש הרבה כאלה שזה בכל זאת קשה להם זה בטח תלוי בזכרון, כשרון לשפות וכל מיני דברים כאלה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif כן אבל בכיתה ו' נתנו לנו

לבחור או ערבית או צרפתית ואני בחרתי ערבית אבל איכשהוא קבעו שאף אחד לא ילמד ערבית אלא רק צרפתית...

Brombit

New member
דוקא חשבתי שההיפך... ../images/Emo115.gif

חשבתי שאם כבר לא נותנים בחירה אז נותנים ללמוד רק ערבית

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אם אני לא טועה אז באותו זמן

גם פיטרו את המורה לערבית [בן] אבל עכשיו יש שתי מורות לערבית [כניראה למדו או משהו אין לי מושגג..] אבל עדיין אנחנו לומדים צרפתית..

YUZY

New member
זהו...../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

אצלנו זה רק ערבית... אין צרפתית.. ואצלי זה מזה מוזר.. כי אנלא ממש טובה בערבית ... אבל שנה שעברה הייתי מקבלת בין 87-96 משו כזה... והשנה קיבלתי במבחן הראשון 81
... אבל הדבר המוזר זה שעשיתי מועד ב' במבחן האחרון בערבית והוא היה ממש קשה כי תמיד מועדי ב' יותר קשים.. וקיבלתי 100 !! אנלא אשכח באיזה הלם הייתי כשקיבלתי ת'מבחן.. אבל בכל זאת אני עדיין גרועה ואשאר גרועה בערבית

YUZY

New member
לא..לא הבנת נכון../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

התכוונתי שבמבחן הראשון של השנה קיבלתי 81.. ואז היה מבחן אחרי בערך חודש-חודשיים ולא הגעתי באותו יום אז עשיתי מועד ב'.. דיברתי על שני מבחנים שונים

למעלה