אוף טופייייייייייייייייק נ.ב הערב פינת ההפתעות בקאמבק מטורף
A A t z a New member 7/4/07 #2 ../images/Emo32.gif../images/Emo64.gif../images/Emo80.gif אוף טופייייייייייייייייק נ.ב הערב פינת ההפתעות בקאמבק מטורף
../images/Emo32.gif../images/Emo64.gif../images/Emo80.gif אוף טופייייייייייייייייק נ.ב הערב פינת ההפתעות בקאמבק מטורף
A A t z a New member 7/4/07 #3 הראיון של איגי במוטי פרנסיס,../images/Emo80.gif מי שרוצה- ימוזה ( ) הקליטה את הראיון (ברוב גאוניותה ), אז מי שפיספס מוזמן לבקש ואני אשלח לכם לשמוע.... וגם אנשים שרוצים לשמוע עוד כמה פעמים .
הראיון של איגי במוטי פרנסיס,../images/Emo80.gif מי שרוצה- ימוזה ( ) הקליטה את הראיון (ברוב גאוניותה ), אז מי שפיספס מוזמן לבקש ואני אשלח לכם לשמוע.... וגם אנשים שרוצים לשמוע עוד כמה פעמים .
י ירדן88 New member 10/4/07 #6 ../images/Emo207.gif מחר יש כל כך שביתה בכל הארץ!!!!1111 מז' עד יב'. נכון שאתם ממש מאושרים????
מ מאיה911 New member 10/4/07 #7 ראאאאבקק!!!../images/Emo9.gif עוד פעם אני לא יודעת אם אני היסתדרות או אירגון!!!!!!!!!!1 כל פעם אני ישכח את זה.... יאאלה בקטנה אני לא באה מחר נגיד לא ידעתי עוווד יום חווופפפששש!!!!!
ראאאאבקק!!!../images/Emo9.gif עוד פעם אני לא יודעת אם אני היסתדרות או אירגון!!!!!!!!!!1 כל פעם אני ישכח את זה.... יאאלה בקטנה אני לא באה מחר נגיד לא ידעתי עוווד יום חווופפפששש!!!!!
S Street Spirit 0 New member 10/4/07 #8 ../images/Emo153.gif|חמוס| מצעד שנות ה- 90 ../images/Emo41.gif בואו להצביע ולהשפיע- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=96070922 [וכמובן לעזור לאיגי להגיע למקומות גבוהים ]
../images/Emo153.gif|חמוס| מצעד שנות ה- 90 ../images/Emo41.gif בואו להצביע ולהשפיע- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=96070922 [וכמובן לעזור לאיגי להגיע למקומות גבוהים ]
A A t z a New member 10/4/07 #9 שמעתם אותה!!!!../images/Emo80.gif תעשו מה שהיא אומרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A A t z a New member 10/4/07 #11 ../images/Emo207.gifמצאתי עוד סינגלים../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif כאלה שכבר יש לי אבל תמיד כיף להוסיף: בובות,נראה לי ה8 שלי , מסתובבים,ה5 שלי
../images/Emo207.gifמצאתי עוד סינגלים../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif כאלה שכבר יש לי אבל תמיד כיף להוסיף: בובות,נראה לי ה8 שלי , מסתובבים,ה5 שלי
A A t z a New member 10/4/07 #12 אההההההההההההההה ושכחתי../images/Emo80.gif התחדשתי בחולצותתתתתתתתתתת יאייייייייייייייייייייייייייייייייי ומיכלללללללל עשתהההההההההה קעקועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (בקרוב אצלי,אמן כמעט עשיתי כנקמה באמא אבל ריחמתי) אני בהיי שכזה
אההההההההההההההה ושכחתי../images/Emo80.gif התחדשתי בחולצותתתתתתתתתתת יאייייייייייייייייייייייייייייייייי ומיכלללללללל עשתהההההההההה קעקועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (בקרוב אצלי,אמן כמעט עשיתי כנקמה באמא אבל ריחמתי) אני בהיי שכזה
מ מאיה911 New member 11/4/07 #15 את עושה קעקוע??!../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif כלבהה!! באליי גגגםםםםם אעאעעע זה כ"כ יפהה
A A t z a New member 11/4/07 #16 ביום שיש לי 18 ולא צריך אישור../images/Emo80.gif כי בינתיים רוצים לרצוח אותי כשאני רק מעלה תנושא בקושי נתנו לי ת'נזם
ביום שיש לי 18 ולא צריך אישור../images/Emo80.gif כי בינתיים רוצים לרצוח אותי כשאני רק מעלה תנושא בקושי נתנו לי ת'נזם
ה המשינאית New member 11/4/07 #17 תבואי לראשון תעשי ביום..../images/Emo205.gif שיש לך 17 , ככה זה פה לפחות .
ה המשינאית New member 11/4/07 #20 הא גם שם?../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif אני דיברתי דווקא על החנות שנמצאת בשקם, שם גם עשיתי את ההליקס שלי^^
הא גם שם?../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif אני דיברתי דווקא על החנות שנמצאת בשקם, שם גם עשיתי את ההליקס שלי^^
A A t z a New member 11/4/07 #19 כן../images/Emo3.gif?נקמה טובה באמא!!!../images/Emo80.gif בא לי קעקועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מתכננת על שניים בינתיים
כן../images/Emo3.gif?נקמה טובה באמא!!!../images/Emo80.gif בא לי קעקועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מתכננת על שניים בינתיים
ה המשינאית New member 11/4/07 #21 וואלה איזה?../images/Emo205.gif גמאני מתכננת לעשות אבל בספטמבר ככה..