שנה''ל תשס''ה הסתיימה!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifלא שיש הרבה מה לתת../images/Emo3.gif

נמ.. עושים לנו "נשף" באולמי הפקאן בעיר ששכחתי את שמה[
] ויהיה שם ארוחה,וריקודים,והופעה של סטנדאפיסט [אני חושבת
] וצריכים לבוא בלבוש רשמי. ואני לא הולכת לבזבז על זה יותר מ500 שקל כמו חברה שלי,היא לא נורמלית
,קנתה שמלה ב500 שקל,הולכת לעשות תסרוקת ב500 שקל
,וגם הולכת למאפרת מקצועית שתקח הרבה. ובכלל בנות מהשכבה שלי מתכננות להזמין לימוזינה
טוב שהן לא חשות הוליווד:X

חחחחחחחחחחחחח..

500 שקל על שיער?אומייגאדד!! חחחח.. פשש..לימוזינההה..חחח..רק צריך שטיח אדום וזהו..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחח אשכרה../images/Emo3.gif

ואני לא אהיה מופתעת אם זה גם יהיה
אני אדווח לכם איך היה

Incomplete Girl

New member
יאאא../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

כפרעלהחופשהגדול
יאיי זה הולך להיות כ"כ כיףף

יאאא סוף סוף חופששש../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

אממ התעודה לא משו כי בשליש הזה לא השקעתי בשקל...
המורים תמיד אמרולנו מתחילת השנה "אתם חייבים להשקיע בשליש הראשון והשני כי הם הכי חשובים" ואני השקעתי כמו לא 'דעת מה ב2 השלישים הראשונים וראו את זה בתעודות שלי
השליש הזה מזעזע
לא היה משו מיוחד... סתם הביאו להקה עם שירים בסגנון דרום אמריקאי משעמם
ומה שכתבו עליי בספר מחזור היה פשוט הזוי

Honey Daniels

New member
חחח מה כתבו עליך?

דרך אגב... מה יש לכם ספר מחזור כל שנה? לנו רק סוף ו' וסוף י"ב

../images/Emo23.gifהינה מה שכתבו עליי:../images/Emo36.gif ../images/Emo15.gif

עשינו רעיון מקורי לספר המחזור... יעני שכל הכיתה הלכה למגדת עתידות בשם מיס טיקה(מיסטיקה כאילו חחח) והיא אומרת לנו מה אנחנו נהיה בעוד 20 שנה.. אבל זה בעצם מה לא נהיה בחיים
הרעיון ממש יפה אבל דפקו לי מקצוע הזוי
הינה: "שם: עדי ("לך תנענע את מי שיחפש") שגב חפץ מיסטי: כל דבר שקשור למייקל ג'קסון כרגע אפשר למצוא את היפיופה שלנו משחקת במחשב, אוכלת ביסלי, רוקדת, שומעת מוזיקה(רק לא רוק כבד) כשעדידה יצאה מאוהבלה הרעוע של מיס טיקה היא אמרה: "מה? בחורים? איך אני אמורה להכניס את זה לשם?" תרגיעו מיד את הראש שלכם.... מיס טיקה כולה הציעה לעדי להיות ממלאת סיד בחורים בקירות.(WTF?!?!?) המלצה שלנו- כפרע, טוסי לך לארצות הברית למשפט של מייקל(חבר שלך מהגן) תמיד מחפשים מושבעים לא משוחדים.... ת'אמת עכשיו כשאת שם- אנחנו דיי בטוחים מי יזכה) בהצלחה!" הרבה התלהבו מזה אבל לדעתי זה מעפן לגמריי

למעלה