הפסקת חשמל

../images/Emo32.gif../images/Emo62.gif הפסקת חשמל

יושבת במטבח הקטן,מדליקה סיגריה אחרי סיגריה. חשבון החשמל מונח לפניה,התראה שלישית כבר הייתה. ניתוק החשמל אוטוטו בפתח. היא בספק אם נציגי חברת החשמל לא בדרך אליה כבר עכשיו. חשבה כבר על מיליון ואחת פתרונות,לא הגיעה לשום מסקנות. "קשה-קשה..."אומרת לובה,וואללה צודקת!!! אנחה. נכנסה לחדרה להתלבש,היא תלך לאביבית לפידות,מגדת עתידות,זו תדע מה יהיה עליה לעשות. דפיקות בדלת. חשבה שדמיינה.הראש שלה ממציא קולות מרוב כל המחשבות. צלצול בפעמון. "רגע,אני כבר מגיעה"רצה יחפה לכיוון הדלת,הקור השתלט על כפות רגליה המטופחות.צמרמורות אחזו בגופה."רק לא חברת החשמל!!!" פתחה את הדלת לאט.בחשש מה. בפיתחה עמד בחור בשנות השלושים לחייו: מבט קשוח,עמידה יציבה-רגליים מפוסקות,ידיים בשני צידי הגוף, נראה מאיים משהו. "כן...מה..?אייך אפשר לעזור?" "אני אבי מחברת החשמל גב',אני סבור שאת יודעת למה אני כאן" בלית ברירה הדלת נפתחה. "לפני שאני מנתק אותך,את צריכה לחתום לי על משהו..." דמעות החלו לרדת מעיניה.מה תאמר לילדיה??? היא עברה על כל הפתרונות שעברו לה בראש,ונזכרה דווקא בזו האחרונה... "גב' כהן...אם תרדי על הברכי.... O.K,את לא יורדת לברכיים,את יורדת למשהו אחר...." אמר, בעודו מרגיש את אצבעותיה מטיילות על איבר מינו. "זה עוד לא קרה לי..."חייך בתוכו. לאט פתחה את רוכסן מכנסיו,שיחררה כפתורים,ובמהירות הורידה לו את התחתונים. הוא נצמד אל הקיר,הקור פגע בישבנו. היא שיחקה עם לשונה בכיפת הזין שלו,וראתה עד כמה עצום הוא היה. "אבל זה לא..." ניסה לומר משהו,ונחנק,כי בדיוק אז היא הכניסה את כל איבר מינו לפיה. מצצה אותו חזק,בתאווה,הוא הרגיש עד כמה נואשת היא הייתה. והיא ממשיכה בפעולה,לא לוקחת אוויר לנשימה. לפי הנשימות שלו הרגישה שהשיא שלו קרב,והפסיקה. "למה....?"אמר כשעיניו עצומות. דחפה אותו אל הספה שניצבה מאחוריו,ראתה אייך הוא נוגע בעצמו. "הוא יפה.חשבה בליבה.אני רק מקווה שזה באמת יעזור ויישאר לי אור.." התפשטה במהירות האור,וגופה אליו נגלה. "שיט!את מדהימה!!!" היא התיישבה עליו לאט,והחדירה אותו לתוכה. הוא נע בתוכה בטירוף,כאילו לא ידע אישה בחייו. בלהט אדיר דהרה על על איברו,על כל כולו,הרגישה אותו. הרגישה אייך בתוכה הוא מתפרק,את עצמו מפרק, והתחננה שיישאר. בכוחות אחרונים שעוד נשארו באונו,עזר לה להגיע לשיאה. היא נשכבה לידו ברגליים פתוחות,והדליקה סיגריה. שאפה עמוק לתוך הריאות,חייכה ואמרה: "אז מה אבי...ויהי אור?"

למעלה