• פותח הנושא TIC
  • פורסם בתאריך

TIC

New member
אני חוסך לטובת העניין

כבר 335 יום בערך. אספתי כמעט מספיק למנה חומוס על חשבוני (מקווה שאספיק בחודש שנותר להשלים את המכסה גם לפטריות). TIC.

johny_abola

New member
אתה טועה!

חומוס פטריות זה מיילמן. אני עברתי לאחרונה לסמי-נקי - בלי גרגרים ופול. רק טחינה וביצה.

TIC

New member
רגע...

אתה, מיילמן, אדי242, נוריס ואוי הברוך זה לא אותו הבנאדם?
TIC.

איפה אוי הברוך, באמת?

ואורז שקצת מבריז ונוריס
וקופיארטר וקצרים וערן מימון ואסקס וקופירייטרית 24 שהבטיחה גלידה וברחה וכלכלנית ותקציבאית ובכלל, היה כאן פעם צחוקים ולפחות שלושה שרשורי זנות בשבוע שתי מריבות מי חוזרת הביתה עם טיק (גררר...) ומירן עצבני אחד .ואיומים שיזרקו אותנו לקומונה סגורה למופרעים, ומימוש, ופאקינג נתנו לדוור לנהל אותה מה שכמובן התברר כטעות שלרווחת כולם תוקנה, וגת תמיד היתה מלאך ובנטוב תמיד היה תמים ופאפא צימט השלים עם העובדה שביתו מופרעת ושבו בנים לגבולם והסוף היה טוב כן יהי רצון ונאמר אמן ועכשיו כשאני נזכרת, אפילו אז טיק היה זקן.

זה קטע

כל פעם שאני מציצה פה (ותתאפקו רגע עם הבדיחות הנמוכות), מתעורר בקרבכם גל נוסטלגיה ברמת מיני-צונאמי, ומיד מתכנסים לסיאנס של דמויות מן העבר... נראה לי שאני מקבלת תיכף כרטיס צהוב ממירן.

TIC

New member
חייבים להתאפק עם הבדיחות הנמוכות?

יש לנו בעיה עם דחיית פיסוקים. TIC.

TIC

New member
עליתי על זה כשראיתי שבתעודת הזהות

את רשומה כלסטי לומוסונוב. TIC.

מסתבר שקורט וונגוט(כבר ז"ל משבוע שעבר).

קישור לכתבה. דווקא חיבבתי חלק מהשירים שלהם בזמנו.

והיי-פייב? אה? אה? אה?

תודי שפעם הפורום היה יותר סקסי. אני נוסטלגית? מה פתאום?! למכירה קלפי חבורת הזבל, לרציניים.

וזאת עוד מבלי להזכיר

את זמן התגובה שלך... אני חושבת שעד שהגבת קיבלת במייל עשרות קטעים חדשים קוררררררררעים של הקומדי סטור.

למעלה