מה שנכון

בוודאות זה שתוספת כבישים גורמת לעליה בכמות כלי הרכב. תהליך שיפור תשתיות מהגלעין לשוליים גורם להתפתחות הפרברים ובמקביל לעליית מספר כלי הרכב המשתמשים בכבישים אלו.

jeshu

New member
זו לא סתם אמירה אלא תוצאות מחקרים שהביא להרצאה אדם שמשרתו "יועץ בכיר למנכ"ל רכבת ישראל".

shaishoo

New member
אני אהיה הרבה יותר מאושר

אם אנשים יתחילו לעצור יותר לטרמפים..אני לא יודע עם זה בגלל המצב, בגלל שאנים נהיו יותר אדישים..או שלא התחנכו על לעזור לטרמפיסטים.. אבל איך רמי הויברגר אומר באחד המערכונים של החמישיה הקאמרית:" אבל למה היא לקחה לי את המדים בבקו"ם ? איך אני אמור לתפוס טרמפים ???" וזה נכון על מדים אנשים אומנם עוצרים יותר אבל לא מספיק.. אני עשיתי לעצמי מנהג תמיד לעצור לטרמפיסטים..בגלל שכשאני מנסה להגיע למקום בטרמפים זה סיוט.. אולי אם הייתי בת זה היה עוזר יותר.. או אם הייתי יותר מגולח אבל זה לא תרוץ ! חבל שבצילה אני זוכר שאפילו לא רק שעצר לי טרמפ..הייתי גם עם אופנים והוא לקח אותי+האופניים..או עם התרמיל הגדול שבארץ עם כזה תיק סיכוי אפסי להשיג טרמפ.... ד.א. אני זוכר שבצבא היתה לנו בדיחה על שצריך לקחת תמיד כומתה אדומה לטרמפים כי לצנחנים עוצרים יותר... (מרחמים כמובן!)

לדעתי בגלל המצב.

הדבר היחיד שעולה לי בראש כשמדובר בטרמפים זה נחשון וקסמן ז"ל. בחיים אני לא אשכח את הלילה הזה בחמל.

תותי-בת

New member
גם בגלל המצב וגם בגלל... האפשרויות שהבחור/ה שאת/ה מעלה לרכב יכול להיות פסיכופט או רוצח או מי יודע מה... אני עוצרת רק ביישוב של חבר שלי כי קצת מפחיד אותי לקחת איזה מישהו טרמפ ופתאום הוא יוציא לי סכין או משהו, לא תודה ../images/Emo140.gif אם המצב במדינה היה יותר טוב ואם הייתי חושבת שיש פה פחות חולי נפש אז אולי הייתי עוצרת יותר ../images/Emo9.gif לילה טוב, ליאת.

jeshu

New member
אני לא זוכר ששמענו על כל כך הרבה מיקרים מהסוג הזה בשנים האחרונות.מישהו יכול לרענן לי את הזיכרון ? אני חושב שאם כן היה איזה משהו כזה אז התקשורת ניפחה את זה מחוץ לפרופורציה והכניסה את כולם ללחץ. אני אישית משתדל תמיד לעצור.יש לי רק קצת חשש מלעלות על טרמפ עם ערבים אבל הם לא ממש עוצרים לי ודיי מופתעים כשאני עוצר להם. ויצא לי לדבר עם המון אנשים נהדרים כשאני תופס טרמפים - אלה שעוצרים לרב שווים קצת יותר. הטרמפ הכי ארוך שהיה לי היה מצומת אילות לצומת נהלל.

תותי-בת

New member
אולי לא שמענו כי אנשים לא עוצרים?.. למען האמת - לא זכור לי מקרה כזה לאחרונה ואני גם לא רוצה לשמוע בקרוב על אחד כזה... מה שכן אם אני עוצרת טרמפ זה כמו שאמרתי בישוב של חבר שלי שהוא קטן וכולם מכירים.. וגם זה לא תמיד, אותי אישית קצת מרתיע ואני גם לא אעצור טרמפים אבל אני לא פונקציה בנושא, לילה טוב, ליאת.

sela v

New member
אולי גם אפשר לעשות שרשור טרמפים

בפורום
יש בקישורים דף של לוח פורום, ואני חושב שישראל מחוץ לרשימה שם.

תותי-בת

New member
../images/Emo6.gif איזה אתר מגניב!!!!!! חבל שאין טרמפים מיהוד ../images/Emo9.gif שבוע טוב, ליאת.

בתור בחורה,

שנוסעת בדרך כלל באוטו לבד, אני אף פעם לא עוצרת לטרמפיסטים - שמעתי על הרבה מקרים שעלו לרכבים מחבלים/תוקפים/אנסים. אם אני לוקחת טרמפיסטים זה באמת רק חיילים (שגם זה סיכון, כי כבר היו מקרים של מחבלים שלבשו מדים), או בחורות. אולי זה שונה כי אני גרה ליד הקו הירוק אז כאן יותר נזהרים. אני ממליצה גם לאף אחד לא לעצור טרמפים, זה ממש מסוכן. במיוחד לבחורות.

sela v

New member
בתגובה לאי מיילים

איך אנשים כאלה פתאים, ומאמינים לאיזה אי מייל שלא יודעים מי המקור שלו?

למעלה