Sinner Girl

New member
וויהי ../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif.

1. אתה חוגג את הסילבסטר?
. 2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר? מתכוונת, השאלה אם זה יצא לפועל ;[. 3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה?
. 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. לא
. 5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי?
. 6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים. ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת. ג. הולך/ת למסיבה.
. ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר...
. ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים...
. 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? מסיבה. 8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה?לא בקוצר רוח, אבל מחכה
. 9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו? לא זוכרת מה. 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה חדשה וגם חודש שעבר
.

../images/Emo108.gif הסילבסטר שלי ../images/Emo3.gif

1. אתה חוגג את הסילבסטר? בייטח
2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר? ממ לא משהו מיוחד... יש עם מי להתנשק כל השנה זה לא מיוחד לסילבסטר
3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה? אני חושבת שמי שחושב את זה הוא בולשיט בעצמו. אנחנו חוגגים את סוף השנה האזרחית, שזאת השנה שאנחנו חיים לפיה - ואגב, בשום מקום אחר בעולם לא קוראים לערב הזה סילבסטר אלא new year's eve - ערב השנה החדשה, שזה מה שזה. 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. מממ חוויה אחת מטומטמת בעליל שאני אשמור לעצמי אבל אני נזכרת בה וצוחקת וזה חשוב
5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי? הבעתי את דעתי בנושא
6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? ג' ו/או ד' ו/או ה' - זה תלוי, לא כל שנה אני באותו מצב. א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים. ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת. ג. הולך/ת למסיבה. ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר... ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים... 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? התמונה בצד קצת משחדת אותי להגיד "החתול, דה!" 8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה? יאפ. 9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו? מממ... כן. הייתי אמורה להיפגש עם מישהו והוא לא בא
ארררג. 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה חדשה, הרי זה מה שזה. דאמט, אנחנו חיים לפי השנה הזאת!

Dark Force

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

1. אתה חוגג את הסילבסטר?
2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר?
3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה? למי אכפת למה חוגגים, העיקר שחוגגים. 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. המון. 5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי?
6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים. ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת. ג. הולך/ת למסיבה.
ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר... ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים... 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? טוויטי
8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה? כןןןןןןן
9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו? לא. 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה

עונה../images/Emo26.gif

וואו, לא הייתי פה המון זמן
1. אתה חוגג את הסילבסטר? לא 2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר? לא 3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה? יאפ 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. אין לי חוויות מיוחדות מהסילבסטר כי אני לא חוגגת אותו 5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי? אין לי בעיה שאנשים יחגגו אותו. 6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים. ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת. ג. הולך/ת למסיבה. ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר... ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים... 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? החתול
8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה? לא 9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו? לא 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה חדשה. זה קצת סותר את מה שאמרתי למעלה, אבל בכל זאת-אני לא סופרת לפי הלוח העברי.

לפני בערך שלושה חודשים הייתי

sunshine116 אבל הייתי בפורום גם אחרי שהחלפתי ניק

Beautiful SouI

New member
עונה../images/Emo184.gif

1. אתה חוגג את הסילבסטר? בטחחחח
2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר? לא
3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה?ברור שכן זה בולשיט ברמות , פאק אתם צוחקים עליי זה הדבר הכי אהוב עליי בשנה
4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. כן התנשקתי בפעם הראשונה לפני כמה סיליבסטרים...
,וזהו..נו..לא זוכרת
5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי?לא אני חושבת שצריך לחגוג , אנחנו גם משתמשים בלוח השנה הנוצרי , אז נשמח כשמתחילה שנה חדשה. 6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר?יוצאת עם חברים לברים ופאבים..
חוזרים יום אחרי שיכורים!
7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'?אלכוהול
8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה?כן!!,אני עושה מסיבה בבית שלי עם כל העולם
9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו?לא
10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר?כשנה חדשה

sum 41 girl

New member
עונה עונה! כמה זמן לא הייתי פה!

חח אם בכלל אתם זוכרים אותי חעחעח 1. אתה חוגג את הסילבסטר? אבקורס!! 2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר?אממ מתכוונת אבל לא בטוח חחח 3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה? בולשיט 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן.מממ סתם שהיה כייף ומצוין!! 5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי? 6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים.לא! ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת.לא! ג. הולך/ת למסיבה.ברור ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר...ברור אלא מה? ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים... אכן אכן 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? מסיבה 8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה? בקצור רוח בהחלט! 9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו? כן שהייתי בכיתה ז' לא היה לי מה ללבוש 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה חדשה ברור לחגוג עד אור הבוקר!

purple rain2

New member
בטח שזוכרים, איזו שאלה ../images/Emo8.gif

אממממ... תזכירי לי איך קוראים לך

JULI4561

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1. אתה חוגג את הסילבסטר?
2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר?
3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה?כן בראסמי זה ממש מפגר כאילו אין ממה סיבה לסילבסטר אבל אחלה לי אין בעיה אם זה 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. לא זוכרת
5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי? אני חושבת שאין סיבה אבל בכל זאת חוגגים 6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים. ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת. ג. הולך/ת למסיבה.
ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר... ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים... 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? מסיבות 8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה? לא 9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו? שנה שעברה 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה חדשה וחודש שעובר

עונה

1. אתה חוגג את הסילבסטר? כןןןןןןןןן 2. האם השנה (2005) את/ה מתכוון/ת להתנשק עם מישהו/י בסילבסטר? האמ בנתיים לא אבל אולי מישהו על המקום הלוואי 3. האם את/ה חושב/ת שזה בולשיט שחוגגים את הסילבסטר בגלל מישהו נוצרי וכל זה? לא זה לא בגלל מישהו נוצרי חח זה בגלל שעברה שנה לועזית! 4. האם זכורות לך חויות מיוחדות מהסילבסטר בשנים שעברו? ספר/י מהן. אין 5. האם אתם חושבים שלא צריכים לחגוג את הסילבסטר כי זה חג נוצרי? אמ זה לא משנה לא יודעת אני חוגגת כי אנחנו לא פועלים על פי הלוח העיברי (לפחות לא אני) אני פועלת על הלועזי ואינ מאמינה בכך שמחר שנה מסתיימת 6. מה את/ה עושים בד"כ בסילבסטר? א. יושב/ת בבית ולא יוצא/ת. כולה סילבסטר, חג של נוצרים. ב. יושב/ת בבית כי אין עם מי ולאן לצאת. ג. הולך/ת למסיבה. ד. יוצא/ת עם חברים עד השעות הקטנות של הבוקר... ה. יוצא/ת רק עם החבר/ה וזורמים... ג ויכול להיות ה' 7. מה עולה לך בראש כשאת/ה שומע/ת את המילה 'סילבסטר'? נשיקהההה 8.מחכה בקוצר רוח לסילבסטר השנה?כןןןןןןןןן 9.התאכזבת מהסילבסטר מתישהו?כןן כל השנים שעברו הייתי עוד קטנה 10. רואה בסילבסטר כשנה חדשה או סתם כעוד חודש שעבר? שנה עברה שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

רום אונגר, הידוע בכינויו "החנון יהושע" יגיע בשעה 12:30 להתארח בפורום מכת מדינה. שרשרו לו בפורום שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=68617026
הזוכה השבועי בתכנית מת להיות יתארח ב-21:10 LIVE בבלוג טי.וי של תפוז אנשים ויענה לכל שאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום מת להיות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1335&msgid=68731920

purple rain2

New member
אני לא מאמינה

שיש פורום לחתולי בית מיוחמים ועוד אין פורום לבלק אייד פיז.

purple rain2

New member
מה קרה ללהפעיל את הראש?../images/Emo3.gif

אין, אבל יש פורום זכוכית אם זה מנחם אותך.

למעלה