doroniz

New member
אל דאגה

אני לא אתן להם לקחת אותך לנקות מדשאות ציבוריות. הנימוק שלי מאוד משכנע: את טובה רק בגינות פרטיות של חברים. זוזי זוזי.......תשתחררי מהפינה. אבאל כמו שאני מכיר אותך, את לא חיכית להוראה שלי.

חחחחחחחח, אוי זה קטע אלמותי !!!!

כל החיים אני אזכור ת'קטע !!!! מה שמוכיח, שאין, אין יותר פולניה מגלית ואני מסירה בפניה את הכובע !!!!! גדול אפילו עלי !!!! היא
, היא
, היא
!!!

גאמי

New member
ששש לא להלבין. טוב נו את צודקת אני

תופעת טבע. מה לעשות דור שלישי לזן כל כך משובח.....

rutimay

New member
גלית, פולניה יקרה שלי

אם זכרוני אינו מטעני, קראתי לדורון כדי להוסיף לי למאגר החידות ולא לפתור את הקיימות. את זה הוא התנדב לעשות לבד. ובהצלחה יתרה, יש לציין. אם כי יש כאן כמה שנושפות בעורפו. בהזדמנות זו: קולולולו לאור לנו! הפותרת הרביעית שסיבכה אותי עכשיו עם הגאוגרפיה הארצישראלית. אגב, הבת שלי פתרה את סוגיות כיתה א' כשפעם אחת המורה העירה לה על משהו, וענבל, בלי להתבלבל, ענתה לה: "אני אחתים את כל ההורים על עצומה כדי שיפטרו אותך". חוצמזה, אם כבר יש אווז אחד בלול - לא נתעלק עליו?

גאמי

New member
עצומה ענבל והעצומה לפיטורין. ענק.

באשר לי... ולאווז בלול התרנגולות. האם ידעת שיש עוף מוזר שמקורו בהולנד המכונה בעברית תרנגולת פולניה (עם פריזורה נוסח בז'יז'יניה), כנראה שהייתי תרנגולת פולניה בלול אווזים.

doroniz

New member
נושפות בעורפי?

זה דוקא נעים, לא? במיוחד אם זה נושפות. אור לנו היא מקדימה, לא? איפה התסבוכת הגיאוגרפית? אפשר לעזור לך? וענבל הזאת- כבר אמרתי לך שהיא נהדרת? אם כן אז כנראה שלא מספיק. היא ענקית, מקסימה, מדהימה. שתמשיך להראות לכולם מאיפה מ&^%ין הדג. דורון.

גאמי

New member
מה עושה הדג? פותר בעיות אחוזים?

יא אללה סטטי%%% נשאר סטטי%%קאי

את גדולה, את יודעת את זה ???

וכמובן, שאיך שמאור מגיע היום מבית ספר אני מושיבה אותו על המחשב כדי לפתור את כל השאלות... נראה אם הוא יצליח !

doroniz

New member
חבל על הזמן

מאור עונה על כל השאלות בעיניים עצומות...... במיוחד על זאת בחשבון (1/2 ו-48, אלעק
)

rutimay

New member
ורד, תזהרי ממני!

לא לפזר רמזים לפני שהטורניר יסתיים. בינתיים יש לנו שתי פותרות נוספות לאזור השרון - מאיה ורויטלג. כיפאק לשרוניות. היי! (הלך לי הקול מרוב הקולולו שעשיתי כל היום).

גאמי

New member
ורד הרסה הכל, ורד הרסה הכל

זה רמז ורד? זה פיל......אז טוב בשל המטריה חוטם אחד נשאר יבש.חחחחחחחחחחח.

גאמי

New member
רגע רותי ורד פיזרה את זרעי ההרס

ואני הינבטתי? אסור היה לענות כאן? רק במכתבים למערכת?

למעלה