FaithNoMore

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif

שלום אנשים נפלאים ויקרים ההודעה הזו אמנם לא קשורה לפורום, אבל אני סומכת עליכם שתביעו סולידאריות גאה ותעזרו לי קצת חחחח...
פעם, לפני שנים רבות, בארץ רחוקה בשם ת"א, שודרה ברדיו תוכנית בשם היפופוטם. התוכנית הייתה מצחיקה מאד ונחלה הצלחה מרובה. בשלב כלשהו למשהו נמאס והתוכנית ירדה (בוווווווווווז!). לאחרונה עשו חברי היפופוטם בוא-גב (קאם-בק) בדמות קטעי וידאו המשודרים באתר פליקס. היום העלו "היפופוטם הפקות יוקרה" וידאו של המערכון הקלאסי "תדריך לחיילים". בעקבות עליתו של המערכון החליטו הם להכריז על מבצע בו מוטל עליינו, היפופוטמים קטנ-קטנ-קטנ-טנים (המבין יבין ומי שלא מבין שיפנה אלי ואז יבין) להפיץ את המערכון לכל דכפין. הזוכה במבצע (בעל מספר הכניסות החדשות הגבוהות ביותר) יזכה להשתתף במערכון של היפופוטם!!! YEY! מי שמכיר את המערכון (ואת התוכנית) בטח ישמח לצפות בו ומי שלא - שיצפה בו מיד! : ] אז עזרו לנערה עניה וכתומה מפ"ת/שדרות להגשים את חלומה ולטוס לירח... אההה... להשתתף במערכון של היפופוטם : ] לחצו על הלינק ותהנו (טרי לי לי, טרה לה לו). ואל תשכחו להפיץ לחבריכם!

gooligay

New member
ת'אמת...

אני ממש לא מבין למה אתה כל כך רוצה להשתתף במערכון שלהם, אני מתבייש בעצמי שישבתי 3 דקות ו33 שניות שלמות וצפיתי בדבר המאוד לא חכם הזה... בכל אופן שיהיה בהצלחה!

FaithNoMore

New member
בתור אדם שמכיר את היפופוטם שנים

ויש לו במחשב כ-300 מערכונים באודיו, אני די סגורה על זה שאני רוצה לשתף איתם פעולה. לא יודעת אם יצא לך לשמוע דברים שלהם ברדיו, אבל אני מתארת לעצמי שלא כי אחרת לא היית אומר את זה. קטעי הוידאו שלהם הם ממש לא מדגם מייצג וחבל. ברדיו הם היו הרבה יותר מוצלחים. הנה לך קישור לקטעי האודיו, מקווה שתהנה מהם.

למעלה