• פותח הנושא ofnm
  • פורסם בתאריך

ofnm

New member
יחצ"נים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דרושים חבר'ה נמרצים מכיתות יא'-יב' שאוהבים רוק/מטאל/ניו מטאל/פאנק/אלטרנטיבי וחיות דומות לייח"צון מאסיבי לליין אלטרנטיבי לגילאים המדוברים. המועדון נמצא בת"א עם אפשרות להגעה מכל קצוות הארץ. הפתיחה מתוכננת לעוד כחודש. מדובר בפתיחה מפוצצת ורצינית ולכן דרושים חבר'ה שמוכנים להשקיע ולהזיע. הליין נפתח בתמיכה של ליין אלטרנטיבי ותיק (לא מדובר פה בעוד סתם מסיבת ילדים). אם אתם חושבים שיש לכם את מה שאנחנו מחפשים אתם מוזמנים לפנות ובהקדם האפשרי לכתובות האימייל הבאות: [email protected] [email protected] או בICQ: 303034721

utopia 111

New member
מאגניב ....

ניצן ? מה קורה פה ? זה אומר שעכשיו באשכרה תאכפו את עניין הגילאים בימד ?

מלכוש

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif../images/Emo79.gif

טוב יש כמה אמנים שאני רוצה לשמוע, אבל אני לא יודעת איזה דיסק שלהם אני רוצה לקנות (או להוריד...) כי אני לא שמעתי אף שיר אז אשמח אם תעזרו לי: פיונה אפל ביורק שרה מקלקלן (ככה כותבים?) דידו קייס צ'ויס וג'וני מיטשל (יש לי כבר את בלו ואני רוצה עוד) יש עוד כמה שמות אבל אני לא זוכרת עכשיו תודה
חברה, היום ל"ג בעומר! איזה כיף תהנו!!!

K's Choice../images/Emo70.gif......................

קוראים לאלבום: Cocoon Crash הוא משנת 1998 וכשאני מתגעגע לשנות ה90 אני שומע את הדיסק הזה.......יש בו הרבה שירים טובים אבל הבולטים זה אלו שהם הוציאו: Everything for free וBelieve מקווה שעזרתי

gggrrr

New member
cocoon crash

אחד הדיסקים הטובים ביותר של ה90 ואני מסוגל לשמוע אותו רצוף עשרות פעמים. אני ממליץ בחום על הדיסק בהופעה חיה live ועל almost happy וכמובן שחובה לשמוע את now is mine

hadas 5

New member
ואיייי

חשבתי שרק אני שומעת k's choice פה... אני ממליצה על הדיסק almost happy וקקון קראש....

sephia

New member
אז ככה.

פיונה אפל- האלבום "When The Pawn" מומלץ בתור התחלה מכיוון שהוא קליט יותר מקודמו. שרה מקלחלן- אני הייתי ממליצה על "Surfacing" או על "Fumbling with Ecstasy". שניהם מעולים. דיידו- שני הדיסקים מאוד דומים בסגנון ומומלצים. קייס צ'ויס- האלבומים הראשונים פחות ממוסחרים. אם תרצי המלצות לגבי שירים ספציפיים, אני אשמח לתת לך ואני מצרפת לך לרשימה גם את: שינייד אוקונור הת'ר נובה טורי איימוס זהו בינתיים.

...

אני אוהבת גם את Tidal של פיונה, אני ממליצה לקנות את שניהם.. אהממ...את דידו אני לא כל כך אוהבת . אם בא לך אז יש גם את PJ Harvey היא מעולה....

j u n k

New member
../images/Emo39.gif

tracy chapman - הראשון מ-1988 יותר ממומלץ, הוא יותר בגדר החובה גארבג'- version 2.0 מ-ע-ו-ל-ה, וגם הראשון שלהם שמו כשם הלהקה מומלץ בחום טורי איימוס, אני מאוד אוהבת את little earthquakes ,התחלה מעולה בקשר לשרה מכלאכלן- האלבום solan מדהים וגם כמובן Fumbling Towards Ecstasy k's choice- coocon crush חובה פיונה אפל המלכה, when the pawn עדיף להתחלה למרות שהוא יצא יותר מאוחר אם את בקטע של ג'וני מיטשל את תאהבי את ג'ניס ג'ופלין.. טוף די עכשיו את רק צריכה לבחור

gggrrr

New member
tracy chapman

צודקת במאה אחוז הדיסק הזה צריך להפוך למוצר חובה לכל אדם בעל אוזן אחת ויותר

gggrrr

New member
tidal

לטעמי הדיסק היותר מעניין של פיונה למרות שגם when the pawn מצויין אני חייב להמליץ גם על: aimee mann זמרת גדולה עם הקול הכי מגניב ברוק הנשי(אחרי אלאניס) skunk annsie להקה מצו\יינת -stoosh the cardigans-אני חושב שהדיסק הכי טוב שלהם הוא long gone before midnight

Lotzifer

New member
תאמת, אני ממש לא מתה על האלבום הזה

...... הוא מאוד נחמד, אבל הוא דיי סתמי...... היה להם אלבומים יותר טובים מזה....

Rוית

New member
מבין אלו שיש לי את הדיסקים שלהם..

קייס צ'ויס.. חובה
אם את לא מכירה שום שירים שלהם באמת תתחילי עם CACON CRASH כמו שאמרו פה כמה פעמים כבר.. זה קל להתמכר לקול של שרה
ופיונה אפל, WHEN THE PAWN, אכן דיסק מעולה.. לי אישית לקח זמן להתרגל אליו כי הוא סגנון שונה ומיוחד, אבל שמתרגלים נהנים מאוד!! שרה מקלקלן (שמתם לב שכל אחד רושם שונה את השם משפחה שלה?!
) אין לי דיסקים שלה יש רק כמה שירים שאני מכירה, אז אומנם אין לי המלצות, אבל קחי המלצות מאלו שכן מכירים כי היא זמרת טובה.. בהצלחה, ואכן חג שמח לכולם!

Lotzifer

New member
אני לצערי לא יכולה להמליץ לך......

אני לא מבינה בגרוש במוזיקה............

Rוית

New member
dont under estimate youeself!

גם אלאניס, גם גיטרה.. יש לך כיוון נכון

Not The Doctor

New member
הנה כמה המלצות:

קודם אני אספר לך קצת על הזמרים מההודעה שלך למרות שאני בקושי מכירה מישהו מהרשימה, חוץ מדיידו ביורק ששרה אלטרנטיבי וג'וני מיטשל ששרה אמממ... טוב עזבי! אני פשוט אוסיף לך כמה מומלצים... קראנבריז-Cranberries (תקנו אותי אם אני טועה
) אנוק-Anouk אני עכשיו במסע היכרות איתם, אבל פשווט קיבלתי עליהם מלאן המלצות אז הם כנראה טובים... עד עכשיו אני מכירה את השירים Michel-Anouk מומלץ ביותר!! ו-Zombie-Cranberries גם מומלץ ביותר יותר! בקיצור, לא משהו רציני... ואל תסקלו אותי!!
ניסיתי לעזור!! xox NTD.

למעלה