..

S.Riddle

New member
יאא, שרשור יאמי ^-^

נראה לי אני סתם אשים פה תמונות אנימאנגה נבחרות XD

S.Riddle

New member
אין עליהם...

*הופכת את זה ל"שרשור תמונות סלאשיות של היסוקה וטסוזוקי"*

S.Riddle

New member
*מקפצת ברחבי הבית*

הייתי היום בעזריאלי קניתי צמיד חדש, אז הייתי צריכה להעיף את השעון. במקום, חברה שלי שמה לי אותו על פרק כף ימין, וחשבתי כזה "יו, אני טסוזוקי~!" וזה היה נורא נחמד ^^ (הלכנו לאכול פאי תפוחים אחרי זה, אבל אויה, אני לא אוהבת פאי תפוחים. טסוזוקי עלוב ביותר ^_^;;;)

S.Riddle

New member
ושקסם לא תעבוד עליכם.

אם תשאלו אותה מי הכוסית שלה והיא תענה "לירון", "מאיה", וכו'. תוכלו לדעת מיד שהיא משקרת! למה? כי *זה* הכוסית האמיתית שלה ~D:

Gizmo14

New member
גאווורייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

בחיים לא הייתי חולמת לשקר ככה
מאיה ואת (והילה ואורה
) הנשים האהובות שלי
אבל כמובן שגאורי הוא הכוסית הראשית שלי, בעקבותיו באים רזו ושני הזלים
ותודה תודה תודה על התמונה המהממת
^-^

Gizmo14

New member
נו, סתומה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כי אני אצל מאיה
זה שיש לך ירכיים של לוויתן לא אומר שצריך להיות לך זיכרון של פיל
("פיל לעולם לא שוכח
"
)
בפלאפון אענה לך בחדווה ובדיצה
(וברינה ובגילה ובלירון ובמאיה ובנופר וכו' וכו'
)

shloompi

New member
../images/Emo26.gifג'וד לאו../images/Emo36.gif../images/Emo79.gif

איך שכחתי אותו?
אז 2-3 תמונות של האיש

Gizmo14

New member
אהההההה הבנתי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

אממממ, קודם כל- הוא חמודי אכן
שנית- הוא שיחק בסרט, משהו עם השואה, עם ילדה בלונדה (ששיחקה את אנדי בדוסון, אני חושבת) וסבתא שלה, והוא היה זה שהיא מתאהבת בו והוא ניאו-נאצי, או משהו כזה
אז זה הוא, ומשם הוא מוכר לי^-^

מלאכית16

New member
אויש...*מתה*../images/Emo110.gif

איזה טעם יש לכן בגברים....פשוט נורא.. מה אתן מוצאות בכל הגברים המלוקקים האלו, בעלי השיער הקצוץ, מלאי השרירים ועם שיניים שנראות כאילו חיברו להם פלטה של מסטיק אורביט (הקטנים והמלבניים) לפה
אלוהים יודע... למרות שאני חייבת לציין שכל גברברי המאנגה ממש שאאאוים
וכמוהם גם אלייז'ה ווד (שהוא רק חמוד
חרוז...) וויגו מורטנסן שהוא פשוט חתיך עולמי...אבל כל השאר פשוט נראים אותו הדבר, סתומים אותו הדבר, וכל הבנות מזילות עליהם ריר כמו עדר של פרות שראו כרגע אחו גדול וירוק. אבל כל אחד והטעם שלו. אני לא אשים את הגברים שאני אוהבת בשירשור הזה כי אני סתם אשמע תגובות של "איכס הם מכוערים" וכו' ואני לא בראש של לשמוע את השטויות האלו גם מכם...וכמו שמישהי חכמה פעם אמרה (אביגיל, אם אני לא טועה)- "פחות אנשים שמעריצים את האנשים שאני מעריצה שווה פחות מתחרים על הכתר."

את כל כך צודקת!!!

בכל מה שאמרת!!! באמת ויגו הוא היחיד מהשרשור הזה שנראה טוב, היו כמה מנגואים (טי הי
) שנראו טוב, אבל סה"כ - בעעעעעע בחייכן!!!! שיער קצוץ+שרירים+שיניים מבהיקות = בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! אבל מצד שני גם אלייז'ה וכל משפחתו זה רע *נסקלת באכזריות מכל הכיוונים* כלומר, מר אלייז'ה ושאר הבישוננים הקיצוניים מסוגו הם אכן יפים אבל לא יפים בצורה סקסית.. יפים כמו.. ובכן, יפים כמו ילדה קטנה ויפה כזאת של פרסומות. הא וחוץ מזה אני חושבת שדניאל רטקליף כן יפה, הוא רק לא ממש פוטוגני. הוא צריך רק ללבוש בגדים שמחמיאים לו יותר ולחפוף את השיער ולא להצטלם.

למעלה