..

יו הפנר: ../images/Emo57.gif

זה שהקים את פלייבוי. כרגע הוא איש קשיש בן שבעים פלוס שגר באחוזה ענקית עם לפחות עשרים שפנפנות...

Gizmo14

New member
אההההה נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

קראתי כתבה עליו
*סנילית לגמרי* ביוגרפיה

Silver Fox

New member
מי החמוד שם בתמונה?../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

זה אינויאשה בגוף האנושי שלו? לא, לא ראיתי פרק כזה...

יאפ.... ../images/Emo57.gif

לדעתי עם הגוף האנושי הוא נראה קצת כמו קאגומה, אבל יותר חתיך ממנה, בכל מקרה
הפרק הזה הוא די מתקדם אבל עברתי במשך חצי שעה על מנועי חיפוש ולא הצלחתי למצוא >_<

../images/Emo99.gif

הכנתי את זה לכבוד היומולדת של הדר
בתמונה אתם יכולים לראות את סופר-צ'אד (משמאל) וסופר-מיילו (מימין); סופר-צ'אד לובש חוטיני ורוד, בעוד שסופר-מיילו הלך על זהוב. חסר שם הפירה והקפה אבל הדר סלחה ^_^ ושימו
להצללה של החוטיני

coolit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בואנה קסם, יש משהו שאנחנו צריכים לדעת, בקטע של הבנים בלבד?
או גאד.. זאת פעם ראשונה שאני נתקלת ב.. סיפור כזה.. לפחות על בנים ולא על בנות..
זה מוזר, מגעיל. 0.0 בנים עושים לך עיניים? שבן אומר על בן ידיד? שבנים מחליפים טלפונים? שצריך להתחיל איתם? זה משגע אותי. זה ירדוף אותי כל מחר.
זה כל כך מוזר.

coolit

New member
אני יודעת איך קוראים לו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שון קונרייייייייייייי

travlling light

New member
העומק! העומק בשרשור הנפלא הזה!!!

שרשור נפלא, באמת, כל כך הרבה עומק, כל כך הרבה פילוסופיה אבסטרקטית, כל כך הרבה עיסוק פוסטמודרני בתרבות הגוף... כוסונים! ייפיי!

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

זה היה קורע באס"ק, זה עדיין קורע פה

אני כל כך חולה עליווווו *_* ../images/Emo57.gif

במיוחד בסאגא של "הכינור", כי שם הוא לובש פאה של שיער כהה, וזה מתאים לו (תהרגו אותי, אני אוהבת בנים עם שיער כהה). גם טסוזוקי נראה לא רע. והעיניים, אוי, העיניים *_*... אגב, במנגה הוא נראה הרבה פחות טוב (היסוקה, כאילו) לדעתי

היג'ירי... ../images/Emo57.gif

מסאגת The devil's trill, שנראה כמו היסוקה עם שיער כהה והוא גם בישי ביותר ^_^

h p g i r l

New member
אווווו

אני אוהבת את (כמעט) כל הדמויות חוץ ממרקי יא חתיכת מגעייייל, אני הכי אוהבת את היסוקא!!!, היג'רי ממש דומה לו וטוזוקי או עניים סגולות!!!!
אוהבת את כווולם, תצומי!!! שם נחמד. אבל היסוקה
הוא פשוט מושלם!!! הוא אחד מהבעלים שלי, השני הוא טום רידל!!!, ואני נטע קרוסקי רידל.... היסוקה!!!!!!!!

מרקקקייי...|לחישהמסתורית|../images/Emo87.gif

|גוני| היהי. תיפש...
טוזוקי...
יש לו עיניים סגולות גדולות... והוא הופך לפעמים למן כלבלב מתוק שכזה... והוא אוכל כל הזמן... והוא בכלל חמוד.

HaMsTeR

New member
פרד וג'ורג'../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

אוווו... פרד...
הוא כזה מדהים.

למעלה