..

inu-tsuzuki! ../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

בכל אופן, גם אני שונאת את מוראקי אבל אסור ללירון (או לרוב הפאנגירלס מפורום מנגה ואנימה) לשמוע אותנו אומרות את זה
או לראות, במקרה הנ"ל...

היא סתם מעצבנת... ../images/Emo57.gif

ופה זה המקום להודות של ראיתי את יאמי עד הסוף. הפסקתי באמצע הפרק ואין לי מושג איך מסתיימת הסאגא של the king's sword, או איך שלא קוראים לה. זו עם הספינה וטסובאקי (ידעתם שהפירוש של טסובאקי זה Camilla, כאילו, הפרח?). אבל לא אהבתי אותה בכל מקרה
(את טסובאקי, לא את הסדרה). היא רקדה עם היסוקה

h p g i r l

New member
אני מסכימה ש ../images/Emo82.gif

היא קצת מעצבנת והיא רוקדת עם היסוקה!!!!! אבל אני גמרתי את כל הסדרה וכדאי לך לגמור את זה... יש לי מלא תמונות של היסוקא היג'רי טוזוקי מראקי בתמונה שאותי ממש משעשעת ואחרים אבל הם גדולים מדי ואין לי כוח להקטין...

Gizmo14

New member
הווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

אני חושבת לי- די עם הציורים האלה, זה שרשור בשביל תמונות ולא ציורים יפניים, בלה, שיפסיקו כבר
והנה הוא, נער חלומותיי
עוודדדדדדד, עודדדד תמווונננווותתתתת, מרקקקייייי
אפשר עוד תמונות שלו בבקשה
סקסייייייי

h p g i r l

New member
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לדעתי הוא איייכס אבל זו רק דעתי... אני ממש לא אוהבת את מרקי אוהב בובות החרסינה... הוא עושה דברים רעים להיסוקה ממש מתעלל בו... הוא הסיבה שהיסוקה מת והפך לשיניגמי מההתחלה...

S.Riddle

New member
וואה, וואה. פה זאת המחלקה שלי.

Settle down, girls... קאזוטאקה מוראקי... הממ, מוראקי... אני יכולה להבין למה מישהו לא יאהב אותו, באמת. אבל לאלה שדווקא כן רואים כמה שהוא מדהים.. אני אתן ח"ח
בובות החרסינה של מוראקי מייצגות את הילדות ההרוסה שהוא חווה- אמא שנפטרה כשהיה ילד, אבא שכל מה שהיה חשוב לו היא עבודתו, וכמובן, אחיו הגדול והאהוב, סאקי, שמי שראה פה יודע מה הסיפור איתו. הוא היה ילד *מאוד* בודד, ת'רפור, הבובות ששימשו כחברותיו. כן, הוא התעלל בהיסוקה. כן, בגללו היסוקה מת. אבל תעני לי בכנות... היסוקה לא היה סופר מעצבן בהתחלה
לא הגיע לו?
חוצמיזה, אם היסוקה לא היה הופך לשיניגאמי, מה היה על הרומן שלו ושל טסוזוקי?! *מוחה דמעה* *מעריצת מוראקי גאה*

h p g i r l

New member
אוקי ../images/Emo82.gif

קוראים לו מראקי דבר ראשון, לאלו שלא ראו את הפרקים האחרונים עדיף לא לקרא.... באמת, אני לא זוכרת סיפור על ההורים שלו, באיזה פרק?, סאקי הוא אח שלו?, אוקי תמיד חשבתי שזה איזה חבר שלו או משהו... הוא ממש אידיות הוא רוצה להחיות אותו רק כדי להרוג אותו בעצמו... לכו תבינו את מרקי... ואוקי, מה את אומרת על היסוקה
היסוקה שולט!!!!!! אני אוהבת גם טוזוקי אבל אבל אולי בהתחלהה וגם זה אולי הוא היה קצת מעצבן, חברה שלי שגם ראתה את כל הסדרה עדיין לא סלחה לא כשהוא לא אמר תודה על הפחית שטוזוקי נתן לו
אבל לדעתי הוא ממש נחמד היסוקה!!!!
ולא הגיע לו!!!!!! ובכל זאת מרקי עשה לו דברים נוראיים, וגם לטוזוקי. וגם כשהו מת כשאייריס בתוך צובקי הורגת אותו הוא לא מת... הוא החזיר גם את מריה לחיים אבל בתור ערפדית ותודה לאל מי הציל את טוזוקי וגרם לו להציל את מריה? מובן שהיסוקה, וגם מי הציל את טוזוקי בסוף בסוף? וגרם לו לא להשאר באש? היסוקה הוא הכי שולט רק ממש מעצבן אותי והכניס אותי לדקאון (מה שקורה בכל פעם שקורא משהו חמור להיסוקה/ טוזוקי בעיקר היסוקה) הסוף של הפרק ה13 שזהו גם הפרק האחרון... זה ממש דיכא אותי מה שהיסוקה אמר... אני מקווה שאמרתי הכל למרות שיש לי עוד הרבה לומר, היסוקה שולט!!!תזכרו את זה

S.Riddle

New member
תסלחי לי, יקירתי.

עם כל הכבוד, שמו הוא מוּרַאקִי קַאזוּטַאקַה, וזאת עובדה ששמו הוא בהחלט לא מרקי. אם את רוצה הוכחה, אני אראה לך איך כותבים את השם שלו ביפנית, ששם יש רק הברות- מוּ רַא קִי. מוראקי לא אידיוט, הוא לא שפוי. ניתן להבין את זה די בקלות. סאקי הוא אחיו הגדול, שרצח את הוריו, וניסה גם לרצוח את מוראקי. למזלינו, זה לא הצליח ^_^ היסוקה דמות מאוד שולתת, אבל בהתחלת הסדרה הוא היה סתם פרחח מעצבן, לקראת סוף הארק הראשונה הוא נהיה נהדר. טסוזוקי אדיר, פי 10 אפילו מהיסוקה

h p g i r l

New member
../images/Emo82.gif

התכוונתי לכתוב ששמו הוא מראקי, אבל כן נכון בדקתי וזה נכון מוראקי, יכח לי זמן להתרגל לזה....,אני ידעתי שסאקי הרג מישהו ועז ניסה להרוג את מראקי (חבל), אלא היו ההורים שלו בסדר...

S.Riddle

New member
תסלחי לי, יקירתי.

עם כל הכבוד, שמו הוא מוּרַאקִי קַאזוּטַאקַה, וזאת עובדה ששמו הוא בהחלט לא מרקי. אם את רוצה הוכחה, אני אראה לך איך כותבים את השם שלו ביפנית, ששם יש רק הברות- מוּ רַא קִי. מוראקי לא אידיוט, הוא לא שפוי. ניתן להבין את זה די בקלות. סאקי הוא אחיו הגדול, שרצח את הוריו, וניסה גם לרצוח את מוראקי. למזלינו, זה לא הצליח ^_^ היסוקה דמות מאוד שולתת, אבל בהתחלת הסדרה הוא היה סתם פרחח מעצבן, לקראת סוף הארק הראשונה הוא נהיה נהדר. טסוזוקי אדיר, פי 10 אפילו מהיסוקה

טוב, נו...../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif|גוני|

אני לא מחבבת אותו במיוחד, אבל הוא משעשע.
אז הנה כמה.

הנה עוד...../images/Emo87.gif|גוני|

אני רואה המון מכוניות שדומות לו.
מכוניות לבנות, עם פנס אחד שמאיר הרבה יותר מהשני...

Gizmo14

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

עווווווווווודדדדד עווווודדדדד
תודה
עוווודדדדד

למעלה