הא הפסיכיות Basket Case
ה הרמיוניDanger New member 7/8/03 #308 יש לו פוטנציאל ../images/Emo13.gif האף שלו ממש מדהים! והוא צריך להאריך שיער קצת ולצאת מפוזת ה- ילד-עם-בעיות-ריכוז הזו
יש לו פוטנציאל ../images/Emo13.gif האף שלו ממש מדהים! והוא צריך להאריך שיער קצת ולצאת מפוזת ה- ילד-עם-בעיות-ריכוז הזו
B BlueBeIl New member 8/8/03 #421 חחח../images/Emo142.gif שמתי לב לזה פעם ראשונה בקליפ של Coffe and TV... הוא נראה שם ממש דומה! במיוחד האף וגם התסרוקת. אבל זה לא רק פוזת ילד עם בעיות ריכוז, הוא תמיד ככה בקליפים הישנים שלהם, מקפץ לו והכל .
חחח../images/Emo142.gif שמתי לב לזה פעם ראשונה בקליפ של Coffe and TV... הוא נראה שם ממש דומה! במיוחד האף וגם התסרוקת. אבל זה לא רק פוזת ילד עם בעיות ריכוז, הוא תמיד ככה בקליפים הישנים שלהם, מקפץ לו והכל .
G Gizmo14 New member 6/8/03 #194 איתי אטיאס../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif מאחור
איתי אטיאס../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif מאחור
G Gizmo14 New member 6/8/03 #196 ועכשיו מלפנים../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif שתי התמונות בחסות הגלרייה של "בנים בלבד"-225... למרות שהם, משום מה, שמו אותן בסדר הפוך
ועכשיו מלפנים../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif שתי התמונות בחסות הגלרייה של "בנים בלבד"-225... למרות שהם, משום מה, שמו אותן בסדר הפוך
C coolit New member 6/8/03 #209 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התחת שלו פשוט דוחה. בלי קשר לרזולוציה המזוויעה.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התחת שלו פשוט דוחה. בלי קשר לרזולוציה המזוויעה.
S Silver Fox New member 6/8/03 #203 הנה כוסון של אמא../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif
S Silver Fox New member 6/8/03 #206 *נסקלת באכזריות*../images/Emo82.gif אבל היי, זה הכוסון שלי ולא אכפת לי מה אתם אומרים! המ!
ה הגברת האפורה New member 6/8/03 #214 אווו.... רציתי לשים אבל... ../images/Emo57.gif א. יש לי רק שתי תמונות שלו, ושתיהן לא מדגימות אותו שקסי במיוחד. ב. יש לך את התמונה שלו בפרק... ממממ.... זה עם הפשפשה שמציקה למיוגה. החלק שבו אינויאשה מנסה להיראות סקסי
אווו.... רציתי לשים אבל... ../images/Emo57.gif א. יש לי רק שתי תמונות שלו, ושתיהן לא מדגימות אותו שקסי במיוחד. ב. יש לך את התמונה שלו בפרק... ממממ.... זה עם הפשפשה שמציקה למיוגה. החלק שבו אינויאשה מנסה להיראות סקסי
C coolit New member 6/8/03 #289 התכוונתי, ../images/Emo3.gif שזה כמו "מאיה אמרה תחת". שתי הילדות התמימות והמתוקות של הפורום..
ה הגברת האפורה New member 7/8/03 #311 ../images/Emo6.gif ../images/Emo57.gif אני מתוקה כמו מיץ לימון ותמימה כמו יו הפנר
G Gizmo14 New member 7/8/03 #326 לא יודעת מי זה יו הפנר...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אבל זה היה מצחיק *תוהה איך ברית הגיעה למסקנה שאור תמימה *
לא יודעת מי זה יו הפנר...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אבל זה היה מצחיק *תוהה איך ברית הגיעה למסקנה שאור תמימה *