אני מתלבטת מי יותר שווה נראה לי שהשמאלי
N Nymphadora Tonks New member 5/8/03 #14 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifולסיום../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
K ketty the sheep New member 6/8/03 #75 tsk tsk לא לימדו אותך שאסור לדבר עם זרים? (בעצם, אני לא רואה את הצורך לדבר. אז אני אשתוק )
C coolit New member 6/8/03 #77 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מאיה, זה לא מתאים לך
G Gizmo14 New member 6/8/03 #234 אופיר, עליתי עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif ידעתי שהתמונה הזאת מוכרת לי מאיפשהו השאלה היא רק, מה לך יש לחפש שם
אופיר, עליתי עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif ידעתי שהתמונה הזאת מוכרת לי מאיפשהו השאלה היא רק, מה לך יש לחפש שם
כ כבשה מייללת לירח New member 6/8/03 #244 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif קסם, אני לא יכולה להתחבא יותר.... (טוב, אין לי שום רעין לוידוי מצחיק, נדלג על החלק הזה, נגיד שאמרתי משהוא משעשע, צחקי...! ) מישהו שם את התמונה לפני כמה ימים בפורום מנהלים .
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif קסם, אני לא יכולה להתחבא יותר.... (טוב, אין לי שום רעין לוידוי מצחיק, נדלג על החלק הזה, נגיד שאמרתי משהוא משעשע, צחקי...! ) מישהו שם את התמונה לפני כמה ימים בפורום מנהלים .
G Gizmo14 New member 6/8/03 #250 אויש../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif *חושבת שכרגע חשפתי את עצמי לחינם* לא, זה לא מזיז לי מי זה היה, המישהו ששם תמונה מהגלרייה של בנים בלבד בפורום מנהלים (פורג'י ) וכמובן- הוידוי שלך, קרע אותי
אויש../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif *חושבת שכרגע חשפתי את עצמי לחינם* לא, זה לא מזיז לי מי זה היה, המישהו ששם תמונה מהגלרייה של בנים בלבד בפורום מנהלים (פורג'י ) וכמובן- הוידוי שלך, קרע אותי
כ כבשה מייללת לירח New member 6/8/03 #254 ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif אררר... זה היה שרימפי, כמדומני... מנהל גאווה צעירה, אם אני לא מאוד טועה... הוא נהל פורום גאווה כלשהו בכל אופן חוץ מזה שכולם יודעים שבגלריות של בנים בלבד יש את הכוסונים הכי שווים יש לי וידויים קורעי לב!! ^^;
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif אררר... זה היה שרימפי, כמדומני... מנהל גאווה צעירה, אם אני לא מאוד טועה... הוא נהל פורום גאווה כלשהו בכל אופן חוץ מזה שכולם יודעים שבגלריות של בנים בלבד יש את הכוסונים הכי שווים יש לי וידויים קורעי לב!! ^^;
G Gizmo14 New member 6/8/03 #257 קורעי לב../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif קורעים. נקודה. שרימפי אכן מנהל ג"צ, והוא גם נמצא (או היה) בבנים בלבד, אז הגיוני שיש לו התמונה הזאת
קורעי לב../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif קורעים. נקודה. שרימפי אכן מנהל ג"צ, והוא גם נמצא (או היה) בבנים בלבד, אז הגיוני שיש לו התמונה הזאת