קוצ'יייייי!!!! ^-^
G Gizmo14 New member 6/8/03 #197 זקן../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif סורי, הוא יפה אבל ממש זקן נראה ככה, לפחות... במומיה הוא סופר חמוד^-^
זקן../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif סורי, הוא יפה אבל ממש זקן נראה ככה, לפחות... במומיה הוא סופר חמוד^-^
K ketty the sheep New member 6/8/03 #76 מה? ../images/Emo2.gif פאק, לאיזו רמה הפורום הזה הדרדר??? למה יש רק תמונה אחת של אלייז'ה ווד בשרשור הזה? הא?
מה? ../images/Emo2.gif פאק, לאיזו רמה הפורום הזה הדרדר??? למה יש רק תמונה אחת של אלייז'ה ווד בשרשור הזה? הא?
G Gizmo14 New member 6/8/03 #220 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקטייי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif פור יו, מיי לאב
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקטייי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif פור יו, מיי לאב
G Gizmo14 New member 7/8/03 #319 פפפפפפ../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אני חייבת לגלות מה זה שאני עושה שעושה לכולם את היום כדי שאוכל להמשיך ולעשות את זה, כמובן המממממ... את יודעת שגם אורה קוראת לי קסמתי
פפפפפפ../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אני חייבת לגלות מה זה שאני עושה שעושה לכולם את היום כדי שאוכל להמשיך ולעשות את זה, כמובן המממממ... את יודעת שגם אורה קוראת לי קסמתי
K ketty the sheep New member 7/8/03 #331 it's just the way you are ../images/Emo8.gif אורה? לא ידעתי למעשה, יש הרבה דברים שאני לא יודעת על אורה. ועוד התחתנתי איתה (לא שאני מתלוננת! הו לא! )
it's just the way you are ../images/Emo8.gif אורה? לא ידעתי למעשה, יש הרבה דברים שאני לא יודעת על אורה. ועוד התחתנתי איתה (לא שאני מתלוננת! הו לא! )
G Gizmo14 New member 7/8/03 #339 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif שם משפחה=ברושקו בתים בהם היא ביקרה- מליון, עם שאיפה למליארד להקה אהובה עליה- מכשפות מקום מגורים- מצפה רמון עיסוקים לשעות הפנאי- צליית חתולים אח כוסון ומהמם ולא שפוי לחלוטין (יותר נכון- לחלוטין לא שפוי )- אנטון עוד משהו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif שם משפחה=ברושקו בתים בהם היא ביקרה- מליון, עם שאיפה למליארד להקה אהובה עליה- מכשפות מקום מגורים- מצפה רמון עיסוקים לשעות הפנאי- צליית חתולים אח כוסון ומהמם ולא שפוי לחלוטין (יותר נכון- לחלוטין לא שפוי )- אנטון עוד משהו
R RaistGirl New member 8/8/03 #406 עשית גם לי את היום...|יעל| |שרה| קסםםםם!!!!! תודהההההה!!!!! יש לי עוד ועוד סיבות להשאיר אותך בחתימה שלי... (את עדיין נמצאת בה נכון?)
עשית גם לי את היום...|יעל| |שרה| קסםםםם!!!!! תודהההההה!!!!! יש לי עוד ועוד סיבות להשאיר אותך בחתימה שלי... (את עדיין נמצאת בה נכון?)