נמלים

../images/Emo32.gif ../images/Emo53.gif נמלים ../images/Emo4.gif

יש לנו פלישת נמלים בלתי פוסקת במטבח. אז ביררתי לגבי ריסוס-אני לא צריכה לכל הבית כי אין לנו ג'וקים (הנחשים והחתולים אוכלים אותם) ונגד נמלים אין אחריות מעבר ל-3 עד 6 חודשים. ואני צריכה להגן רק על השיש במטבח... יש למישהו רעיון יצירתי מה עושים נגדן?

רוני471

New member
יש שני תכשירים טובים שעזרו לי../images/Emo140.gif

k1100 ו-k700,את צריכה להוציא את כל הדברים מהארונות ולרסס זה חומר טוב לכמה חודשים, בהצלחה רוני

בארונות אין לי נמלים, הבעיה היא

על השיש וכל הדרך אליו. ואז יש בעיה עם רעל במקום כזה. האם מותר לרסס שם?

רוני471

New member
יש מספר טלפון של סנו באתר שלהם

לי היתה בעיה עם התקפת פרעושים לא נעים בכלל ובגלל שיש לי תינוקת התיעעצתי איתם, את גרה בבית פרטי או קומות,בבית פרטי צריך לטפל גם בחוץ ,בבית קומות תבדקי מאין הם מגיעות ושם תטפלי איפו הקן שלהם. רוני

maybesure

New member
הכי לא הגיוני!! ומדליק!

גירי לוח כן, הלבנים או הצבעוניים! לצייר קו סביב כל המקומות בהם נקווים סדקים, כמו חיבור שיש אל הקיר, אל הארונות, בתוך הארונות, ומותא להיות יצירתיים לקשקש קצת על המשטחים עצמם, הכל יורד אח"כ בניגוב קל. גם אני לא האמנתי, אבל הסינים משתמשים בגיר מיוחד, והפטנט עובד גם עם גירי לוח סטנדרטים. הפעולה אינה רעילה כלל וכלל, ומותר לקשקש גם על כלים כמו של סוכר ודבש וכו'. כמובן לחדש מדי פעם, ורצוי גם כשאין כבר נמלים, להשתמש מדי פעם למניעת התקרבות שלהן. בנוסף: הגיר לא משמד אותן אלא רק מרחיק, לכל אנשים צב"ח
אם נמלים חומדות את כלי הסוכר, למשל, ניתן להציב אותו בתוך קערית עם מעט מים, הן לא יצליחו לצלוח את השלולית ולהגיע לסוכר! גם פטנט זה אינו רעיל כמובן. ב ה צ ל ח ה

העיקרון הוא כמו של אשת מים

היא כותבת גבס. הרי גיר הוא סוג של גבס. הבסיס של שניהם הוא סיד.

אשת מים

New member
רעיון גאוני

קראתי (ולא ניסיתי)שלושה פטנטים נגד נמלים. 1.לחתוך מלפפונים לפרוסות עגולות דקות ולהניח במקום שבו "מטיילות" להן הנמלים. 2.לפזר קינמון. 3.לפזר גבס (אבקה). זהו, בהצלחה!!!

habubnik

New member
אם את יודעת איפה "הבית שלהם"

את שופכת מעט קולה לשם, וזה מחסל אותן....זה לפחות מה ששמעתי. אנחנו חיים פה בקומה 11, אני רוצה לראות את הנמלה רמבו שתצליח להגיע לפה. אצלנו יש רק ברחשים מעופפים מגעילים.

כמה רעיונות ../images/Emo45.gif

אז נערבב מלח לימון עם מלפפונים וקינמון. נוסיף קצת גיר וקמע של הבאבא סאלי ואנחנו מכוסים
אבל בהחלט ננסה את הרעיונות האלו.

ועוד סיפור נחמד איך החתולים הצילו

אותנו מסכנה : אמא שלי ואני החלטנו לסדר את החצר האחורית. היתה שם בריכת ילדים שעונה על קיר הבית. אנחנו באות יחפות עם מכנסיים קצרים להזיז אותה ופתאום אנחנו שמות לב שמשני צידי הבריכה עומדים חתולים ומיללים במין קול מוזר. היה שם נחש צפע ענקי. לולא החתולים היה סיכוי טוב להכשה רצינית. אבל לפעמים הנחשים מנצחים
לפחות חתול אחד וכלבה הלכו בגללם.

ShirShir

New member
כן. הם מדהימים!!../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

אני מופתעת כל פעם מחדש מהרגישות שלהם... אם מישהו בבית מרים קול או לחלופין בוכה... אפילו אם הם רחוקים ממני ומרגישים מצברוח מלנכולי, הם באים, מייללים, מתפנקים, מבקשים ונותנים "צומי", הם מקסימים

למעלה