לכל אלה שמחר יש להם בגרות בהיסטוריה.....
L LS Girl New member 29/1/06 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif לכל אלה שמחר יש להם בגרות בהיסטוריה.....
../images/Emo32.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif לכל אלה שמחר יש להם בגרות בהיסטוריה.....
S sprqy New member 29/1/06 #3 שיהיה בהצלחה! זכרונות שעשיתן לי... אני זוכר את הציונים שלי: מגן:70 בגרות:70 סופי: 70 עכשיו אתם מבינים למה אני זוכר...
שיהיה בהצלחה! זכרונות שעשיתן לי... אני זוכר את הציונים שלי: מגן:70 בגרות:70 סופי: 70 עכשיו אתם מבינים למה אני זוכר...
P pigit22 New member 29/1/06 #7 זה כל כך עצוב ../images/Emo7.gif זה לא נראה כאילו יש למשהו סיכוי לעבור השנה ולי עוד פחות מכולם כי היתי צריכה ללמוד את הכל לבד
זה כל כך עצוב ../images/Emo7.gif זה לא נראה כאילו יש למשהו סיכוי לעבור השנה ולי עוד פחות מכולם כי היתי צריכה ללמוד את הכל לבד
ק קידבו New member 29/1/06 #5 בהצלחה גם הזכרתם לי עכשיו: אני עשיתי היסטוריה +אזרחות ביחד. 2 יחידות במבחן אחד. ציון סופי 95. מגן 97 נראה לי, לא זוכר. ^^
בהצלחה גם הזכרתם לי עכשיו: אני עשיתי היסטוריה +אזרחות ביחד. 2 יחידות במבחן אחד. ציון סופי 95. מגן 97 נראה לי, לא זוכר. ^^
ק קידבו New member 29/1/06 #6 אה, והפרק 14 של סטארגייט הוא ממש פרק של בן. שאר הסיפור הוא יחסית סתם חיצוני כזה, העיקר הוא בן וזה ממש יפה. אפילו סוף סוף מישהו אומר לו שהוא חייב להיות משוגע. ^^
אה, והפרק 14 של סטארגייט הוא ממש פרק של בן. שאר הסיפור הוא יחסית סתם חיצוני כזה, העיקר הוא בן וזה ממש יפה. אפילו סוף סוף מישהו אומר לו שהוא חייב להיות משוגע. ^^