לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?הדר-משהוחסוי-בקר| 2. תאריך לידה:23.11.1992 3. מקום מגורים ראשי:הבית שלי 4. מקום מגורים משני:הבית של תומר בערך... 5. כתובת דוא"ל:מסר 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:כנ"ל 7. כמה אחים/אחיות?אחת. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?ההורים. 9. צבע עיניים?חום. 10. צבע שיער?אדמוני. 11. משקל:987654 12. גובה:176 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?קצת פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן?סקסופון אלט, הילה עשתה לי חשק. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק +- 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?היהודים בדרך כלל... 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:כל הביונסה למיניהן 7. אתה אוהב לרקוד?לא 8. תאר איך אתה רוקד?אני לא 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?קונפורמיזם זה פיכסה

12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?רונה קינן השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?בגיל 3 שתפסתי את הורי על חם

7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?כן, עזבו.... 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא כל יום.. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?מסריח?

פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:המממממ....................... 2. אמצעי מניעה מועדף:לא יודעת 3. סקס בדייט הראשון?רק אם קוראים לי קארי בראדשו 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:זה קצת לא אישי כזה 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?האצבעות, לא ,סתם
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?אינטלגנציה ובגרות ורגישות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?5685 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?אכלתי תפוח. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?12 ככה 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?וואי כבר חמש דקות שלא... 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?הלוואי שהיה 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?שרואים לי את הוורידים כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני באדריכלות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):בבית של השכנים בבייביסיטר 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?עיצוב תעשייתי 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?אדריכלות פנים 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לנהל חברת רהיטים בגודל של איקאה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אדריכלות או משהו כזה? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?שפות, מוזיקה[תיאוריה], עיצוב. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיכולוגיה. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?תפקידים משפילים כאלה.. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:אני אלך על ג'פאניקה 2. המסעדה השנואה:לא יודע, שווארמה אמנון? 3. בשר מעודף:צמחונית|חסה| 4. גבינה מעודפת:בולגרית 5. ירק מועדף:עגבניות וגמבה 6. תבלין מועדף:קינמון 7. פרי מועדף:אפרסק ואגס 8. דג מועדף:לא... 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):איטלקי ויפאני 10. מאפה מועדף:הממ בורקס פטריות? 11. שתיה קרה מועדפת:קולה ונסטי 12. שתיה חמה מועדפת:קפה, שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת:סמירנוף אייס, בריזר אבטיח+אננס, טובורג אדום. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:לא יודעת... פופקורן עם מייפל? הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:נער קריאה 2. במאי אהוב:לא מבינה בזה כלכך... 3. שחקן/ית אהוב/ה:וינסלט, זורר 5. סרט אחרון שראית:אפקט הפרפר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:נער קריאה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:ברוס הגדול מכולם נראה לי, ראיתי אותו הרבה... 8. סדרה אהובה:האנטומיה של גריי, חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לאף אחד. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?לא אמרו לי אף פעם... 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצע מול הטלוויזה?שעה בערך... 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?1-2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש?0-1 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?למי שהביא לי את ההשראה לעשות את המעשה שקיבלתי עליו את הפרס דת ואמונה 1. יש אלוהים?יש כוח עליון כלשהו.... או שלא, לא יודעת. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?דו D: 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אף אחד 4. האם העולם הבא קיים?לא יודעת... 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?חתול רחוב 6. מלאכים ושדים - קיימים?רק בספר של דן בראון 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?כל הדה ז'ה וו האלה 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אולי 10. איך נוצר העולם?המורה לתעבורה שחררה יונה 11. איך נוצר המפץ הגדול?^ 12. מי יצר את אלוהים?^ 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?שילוב של.. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?מערכת הדם\רונה קינן 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מתפוז? יוטוב, מסנג'ר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום?להיות בבית חולים,לישון אצל חברה,להתכונן לבגרות, לאכול הרבה 5. מה עוד תספיק לעשות היום?למשיך להתכונן לבגרות ולישון 6. ישנת טוב אתמול?לא... 7. תישן טוב הלילה?נקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא יהיה כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה:עונות מעבר בעיקר 4. צבע אהוב:סגול ככה ,גווים של כחול וטרקיז ושחור, ואדום 5. ריח אהוב:ריח שאחרי הגשם 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:רוב התכונות האנושיות בערך 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להתמודד פעם אחת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בתל אביב 9. חיה אהובה:בוטן כלבתי

10. תזכיר לי איך קוראים לך?הדר