../images/Emo32.gif../images/Emo47.gif

סתם כי בא לי לשיר.. מקווה שזה לא מפריע למישו היהודים-ג'קי
ג'קי מצאה לה איזה כלב אז לקחה אותו הביתה שיהיה לה משהו לעשות ואולי תפסיק לחשוב על מה שלא היה לה אולי עכשיו כשהיא איתו הם יישארו לנצח אבל יודעת ש... הוא לא יחכה הוא יעזוב מחר תמיד אותו דבר וככה זה מה שיש לה תמיד אותו דבר ככה זה מה שיש בה ג'קי כמעט שלא נרדמת היא אומרת הסמים הם לקחו לי את הכוח ובגיל שלה, בגיל עשרים היא מלאה קמטים ונדפק לה כבר המוח וזה עושה לה טוב אז מה כבר רע בקצת לברוח אולי גם תרביץ לו כמו שעשו לה כדי שילמד מתי לשתוק ומתי לצרוח וככה זה מה שיש לה תמיד אותו דבר ככה זה מה שיש בה בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה היא חולמת על שמים אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה לאן שרק תרצהההההה

Hayehudim Rules

אם לא מפריע, עוד אחד... "יכול להיות" יכול להיות שאין לי ת'הבנה שיש לפסיכולוג ועצם המחשבה הזאת לא מחדירה בי רצון ללמוד ויכול להיות בלילה כשאני משחק עם עצמי בדימיוני אני כבר מת אז מה עוד עלול לקרות לי מה כבר עלול לקרות לי ולעיתים קרובות נדמה לי אני לא פה אני לא שם (אני ישן אך לא נרדם) ובווריד שלי זורם לו חומר אחר במקום דם אני שומר על ראש פתוח רק שילכו ההזיות ולפעמים אני גומר וככה עצוב לחיות וככה אסור לחיות --- טוב, אם אתם מתעקשים, עוד אחד אחרון: "גנבה" כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר כל הזמן נזכר שיש לך עתיד שיש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנל'א נשבר אני פוקח שתי עיניים אל השמים אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר לא אומר דבר אנ'לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר הוא בטח מבוגר איך אין לי כלום כבר לא נשאר ואיך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידים מוציא ת'זין עושה ביד אנ'לא מבין מה זה מוכיח אנ'לא מצליח אני רק שר לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר לך מה נשאר לך

¥EleVatioN¥

New member
אני חייבת לפרוק את זה...../images/Emo129.gif

גוד שרלוט הופיעו בוי אם איי הרגע בנג'י נישק את פולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל יייייאאאאאאאא >מתה< זה היה גדול אבל זה היה נשיקה בלחי
שיו כריסטינה ובריטני 2 שרמוטות השתרללו להן עם מדונה חחחחחחח זה היה קורע

dilan angel

New member
כןןן היה יפה!!!!

עוד מישו ראה טקס פרסי vma???? אני ערה עד עכשיו לא ישנתי... היה טקס מהמםםםםםם!!!פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בשוק שבריטני דפקה למדונה נשיקה צרפתית!!והיא וכרסטינה התחרמנו עליה...כן,כן,זה אמיתי! אין בריטני חזרה פצצצה!! ודרו בארימור יפה שלי גם הגישה פרס..אוךךך אבלונה קטנה...

dilan angel

New member
יוווווווווווווו

משעמם לי בטירוף אנשים!!! אני לא ישנתי כי ראיתי ת'טקס ואני ממש לא עייפה!!!! אוךךךךךךךך משעמם לי....אףחד גם לא מחובר..אני מתפוצצת!!! דרך אגב הורדתי עכשיו סרטון של אנג'י כשהיא יצאה לאפריקה...אויייש איזה בנאדם נשמה!!!איך היא עזרה לאנשים שם ובכתה איתם!!!!כזה ריגש אותי!!(לא ידעתי שהיא בוכה כל כך מהר,והרבה!)מי שרוצה אני אשלח לו בכיף... טוב נו,משיעמום קבלו ת'פרצוף של ג'סטין בשנייה שהוא ראה את בריטני מצרפתת את המלכה(נו ברור-מדונה כאילו)... >מתלהבת מהטקס-נו,אין מה לעשות תודו היה פצצה!<

Ma E

New member
לא ראיתי!!! מתי יש שידור חוזר?!

יוווווווווווווווווווו מדונה הכוסית הזאתתתתתת!!!!!! כולן לסביותתתתתת!!!!!!!פאאאאאאקקקקקקקקקקקקקק ובריטני נייתה כוסית אחושרמוטהההההההה!!!!!!!!!!

dilan angel

New member
שידור חוזר

יום שבת 12 בבוקר יום ראשון עשר בלילה... עכשיו הקטע עם בריטני כרסטינה ומדונה היה ממש ממש על ההתחלה(פתיחת הטקס)שוווה לראות!ובכלל כל הטקס היה פצצות...

¥EleVatioN¥

New member
ואייייייי../images/Emo129.gif

ויהיה גם את השטיח האדום??????????? שיו אני בשוקקק מאיה התמונות???? חחחחחחחחחח ואי אני חייבת לראות את זה שובבבב
אגב גוד שרלוט זכו במשו?

dilan angel

New member
גם אני בשוק..

בריטני אני גאה בך!! השטיח האדום לא יהיה...אני בטחה ב90% אבל בטח בחדשות E היום או מחר יהיה מהשטיח האדום מלאאאאאא... גוד שארלוט זכו ב...אמממממ נו שכחתי...נראה לי חביבי הקהל באנגלית-viewers choice...כפרע עליהם הם גם הביאו הופעה מ-זה יפההההההההה ~טוב הסקתי מסקנה-לסביות שולטות~

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

שיט אוח הם היו כזה מהראשונים על השטיח האדום וכריסטינה הזאת אררררררר הלובשת-צעיף-נוצות-ורוד הזאת
הנשיקה של בנג'י הייתה יותר שווה ראית? ומאיה התמונותתת?

dilan angel

New member
יהווווווווווווו

פירסמו את ההופעה שלהם בקאזההההה עכשיו אני רואה!אנשים תורידווווווו

Ma E

New member
יו הנשיקה של מדונה ובריטני יפה!

יווווווווווו גם אני רוצההההההההה!!!!! אורגיה עם שתיהן!!!!!

¥EleVatioN¥

New member
אני השגתי את ההופעה...../images/Emo129.gif

את השטיח האדום והראיון שאחרי עם גוד שרלוט
אבל בטלויזיה הם צילמו את זה מזוית שונההה זה נראה יותר יפה >חייבת להקליט<

למעלה