lizush

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo46.gif

חייבת להוציא תסכולים.. היום הייתי בניווטים בנחל אלכסנדר ליד חדרה, השארתי את התיק בתוך האוטו של מישהו מהעבודה וגנבו לי... הכל... 3 כרטיסי אשראי 2 פלאפונים מצלמה דיגיטלית תעודת זהות ועוד... אני ממש עצבנית, בגולן אני חיה בלי מפתחות ובלי לנעול את הבית וכרגע כל הביטחון האישי נפגע.. כל הטלפונים שהיו (למי שהיו) לא רלוונטים... מקווה שאקבל טלפון חדש מהעבודה בקרוב... שישברו הידיים לנצח של כל הגנבים, אמן עכשיו לא

../images/Emo46.gif ממש מכעיס ולא הוגן! ../images/Emo46.gif

לא יודעת אם זה מנחם ממש... אבל הגלגל מסתובב הנבלה עוד יקבל את שלו... תיהיי בטוחה!

Osnatz1

New member
מבינה אותך

לפני כמה חודשים גם לי נגנב תיק מלא בכל טוב מרכב של ידיד, אחרי ששברו את החלונות ורוקנו את הרכב מכל מה שהיה שם.. ממש לא כיף לחזור ממסיבה ולגלות את זה.. עוד יותר לא כיף לגלות שלמרות שביטלתי את הכרטיסים ברגע שראינו את הנזק, הגנבים עדיין הספיקו לגהץ ביותר מ1500 ש"ח!! שלמזלי הוחזרו לי ע"י ישראכרט.. הכי עצוב היה לי על תמונות של חברים ומשפחה שהיו בארנק, SMSים שמורים בפלאפון מלפני שנייים בתור מזכרת ועוד חפצים אישיים יותר... כמה אנשים רעים יש בעולם הזה
אבל תנסי להיות אופטימית, אמא לימדה אותי שכל דבר בחיים קורה לטובה גם אם זה לא נראה ככה בהתחלה

מזכיר לי את היומולדת לפני שנתיים

שגנבו לי ככה את כל המתנות ))): ואיך נאמר ואני אקצין? שהתרופות שהם יצטרכו לא יהיו בסל הבריאות.

ליזוש יקרה,

קודם כל קבלי
חם ואוהב ממני. זה לא נעים כשגונבים לנו דברים- אני יודעת כי כי לי פרצו לרכב 3 פעמים ומה לא נגנב לי: 2 מצלמות אחת "אולימפוס" רגילה ואחת "קנון" דיגיטלית, 3 מערכות סטריאו (של הרכב), תעודות זהות, כסף (מעל 1000 ש"ח בכל הפריצות יחד), צעיפים שקניתי חדשים בחנות, אוסף של דיסקים מקורים של קטנטנות+ תיק דיסקים של כל המופע (לחדש אותו לא הצלחתי רק כמה מהם), איפור חדש של המופעים שלי (תיק איפור חדש- מאובזר בהכל) ועוד... אני רק למדתי מיזה לא להשאיר כלום באוטו ואם חזרתי מהפעלה קודם כל לרוקן את האוטו ואז להמשיך בסידורים. זה עצוב אבל ככה העולם שלנו
מאחלת לך שהבטחון שלך יעלה ושתחזרי לחיים רגילים ומאושרים.

lizush

New member
ויש גם אנשים טובים...

מצאו את התיק שלי, עם מפתחות לבית ויומן וספרים שהיו לי בתיק כמובן בלי האשראי, הפלאפונים ומצלמה הדיגיטלית... אבל עדיין, אנשים טובים מצאו והתקשרו... יש גם כאלו..

לפחות זה ,,,,,,

העיקר שאת אחרי ולא היית בזמן הגנבה לכי תדעי איך היה נגמר. בלי קללות ובלי איחולים מי שעשה את זה אומלל וכבר מקולל נפשית. אז חבל על העצבים שלך חוצ מזה עוד מעט כולנו באים אלייך לסופ"ש

Eran De Niro

New member
וואו לא נעים

נחל אלכסנדר יש מלא התפרציויות לרכבים אבל שטיות ליזיוש אל תקחי ללב הכל יהיה סבבה כל חומר את פה והכל בסדר ותחזרי לחייך והכל יהיה על הכיפאק אני יודע שמעצבן שהולך כל הפלא פון עם הזיכרון אבל הכל יהיה סבבה שיהיה לך המשך יום טוב ואחלה של סוף שבוע ערן

למעלה