אז אני לא יוריד את הראש ליידך(:
P PretTy LiTtle DittY New member 25/8/03 #18 ../images/Emo5.gif בעעעע../images/Emo70.gif ראיתי את הסרט הזה ממש כשהוא רק יצא (משמע: מזמן) והוא עדיין עושה לי צמרמורת כל פעם שאני נזכרת בו... הילדה הזאת... בררררר
../images/Emo5.gif בעעעע../images/Emo70.gif ראיתי את הסרט הזה ממש כשהוא רק יצא (משמע: מזמן) והוא עדיין עושה לי צמרמורת כל פעם שאני נזכרת בו... הילדה הזאת... בררררר
J justagirl182 New member 24/8/03 #6 הרצל ../images/Emo9.gif הטפט ממש יפה. חדש?? בקשר לסרט, יש אפשרות לדחות את זה ליום חמישי? תקעו לי "מפגש סיכום פולין" באמצע החיים...
הרצל ../images/Emo9.gif הטפט ממש יפה. חדש?? בקשר לסרט, יש אפשרות לדחות את זה ליום חמישי? תקעו לי "מפגש סיכום פולין" באמצע החיים...
N netaK New member 24/8/03 #8 תודה גולדה ../images/Emo13.gif ולצערי אפשר ללכת רק בימי השבוע (ראשון שני שלישי רביעי) וחמישי אני בכלל עובדת
תודה גולדה ../images/Emo13.gif ולצערי אפשר ללכת רק בימי השבוע (ראשון שני שלישי רביעי) וחמישי אני בכלל עובדת
J justagirl182 New member 24/8/03 #14 חחחח נטע מעופפת היום...בהודעה הראשונה רשמתי שאין לי אייסי ואין לי כלום. גם חיבור לאינטרנט בקושי הצלחתי לגרד.
חחחח נטע מעופפת היום...בהודעה הראשונה רשמתי שאין לי אייסי ואין לי כלום. גם חיבור לאינטרנט בקושי הצלחתי לגרד.
N netaK New member 26/8/03 #30 ../images/Emo26.gifמישהו קרא שר הטבעות?../images/Emo36.gif בספר לגולאס מתואר במקרה כמושלם, יפה עד כאב ונראה כמו בובת חרסינה עדינה ויפייפיה? כי אם כן, הליהוק לסרט מעולה
../images/Emo26.gifמישהו קרא שר הטבעות?../images/Emo36.gif בספר לגולאס מתואר במקרה כמושלם, יפה עד כאב ונראה כמו בובת חרסינה עדינה ויפייפיה? כי אם כן, הליהוק לסרט מעולה
G g a g a New member 26/8/03 #31 ליהוק מעולה זו לא מילה ../images/Emo99.gif אוף איתך נטע!!! אני רוצה ללכת לישון (אני מתה מעייפות). אבל בגלל העלית את הנושא- לא לא קראתי את הספר |מבוייש| אבל ראיתי את שני הסרטים . חמה: כנסו לפה: http://orlandomultimedia.cjb.net/ לקטגוריה של Downloads ותבחרו וולפייפרס. לא תתאכזבו. זו הבטחה. (לאוהבות אורלנדו בלום בלבד.).
ליהוק מעולה זו לא מילה ../images/Emo99.gif אוף איתך נטע!!! אני רוצה ללכת לישון (אני מתה מעייפות). אבל בגלל העלית את הנושא- לא לא קראתי את הספר |מבוייש| אבל ראיתי את שני הסרטים . חמה: כנסו לפה: http://orlandomultimedia.cjb.net/ לקטגוריה של Downloads ותבחרו וולפייפרס. לא תתאכזבו. זו הבטחה. (לאוהבות אורלנדו בלום בלבד.).
N netaK New member 26/8/03 #32 הסרט זיעזע אותי../images/Emo5.gif לא ידעתי אם להיכנע ולהירדם, לבכות או לברוח בצרחות מהטלויזיה... אני כל כך מקווה שהסרט השני טוב, אני רואה רק בשביל אורלנדו שנראה שם פשוט מ-ע-ו-ל-ה זה פשוט...ארררר!!! |ריר| זה שרשור אוף נכון?
הסרט זיעזע אותי../images/Emo5.gif לא ידעתי אם להיכנע ולהירדם, לבכות או לברוח בצרחות מהטלויזיה... אני כל כך מקווה שהסרט השני טוב, אני רואה רק בשביל אורלנדו שנראה שם פשוט מ-ע-ו-ל-ה זה פשוט...ארררר!!! |ריר| זה שרשור אוף נכון?
י י ס מ י ן 19 New member 26/8/03 #33 יאפ נטע...../images/Emo9.gif אני קראתי את כל הספרים של שר הטבעות..... לא נאמר שם שלגולאס היה דומה לאורלנדו ברמת החתיכיות שלו...אבל...כן נאמר שהוא בלונדיני...הרי כל האלפים הם בלונדינים!!! ואת זה אי אפשר לשנות!
יאפ נטע...../images/Emo9.gif אני קראתי את כל הספרים של שר הטבעות..... לא נאמר שם שלגולאס היה דומה לאורלנדו ברמת החתיכיות שלו...אבל...כן נאמר שהוא בלונדיני...הרי כל האלפים הם בלונדינים!!! ואת זה אי אפשר לשנות!