o h m y g o d

New member
היום ב17.00 מפסיקים לשתוק!!!!

לא מעניין אותנו למה, לא מעניין איך, אבל המשחק אתמול היה חייב להיות משודר. היום ב17.00 נפגשים בנתב"ג בקבלת נוסעים כדי שבזמן שהנבחרת נוחתת, נראה לכולם שאנחנו מפסיקים לשתוק. כל כך הרבה כסף הוצאנו והמשחק של הנבחרת לא שודר. זה הזמן להראות שאנחנו לא פראיירים. תבואו!!!!

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

שי אגם

New member
רוצים לראות משחקים בחינם? אז תכנסו!

הייתה כתבה בוואלה שאומרת שהאנשים מלמעלה מנצלים את הישראלים, וזה נכון, אז יש לי רעיון: בואו נארגן משהו מסוים שכל הציבור בישראל ישמע עליו, ונשכנע את הציבור הרחב לא לקנות את המשחקים האלה בערך חודש, עד שהאלה מלמעלה יכנעו לציבור וכך המשחקים יהיו ללא תשלום, אתם שואלים איך נעשה את זה? אין בעיה, כל אחד שרואה את ההודעה שלי, ירשום בידיוק כמוני ויפרסם את זה בכל הפורומים שהוא מכיר, בכל האתרים ויספר את זה למי שהוא מכיר, וכך ישכנע אותו לא לקנות את המשחקים כדי שהמשחקים יהיו בחינם. אז למה אתם מחכים? גורל הכדורגל של ישראל תלוי בכם, יאללה תפרסמו זה לא עולה כסף!!!!

צודק...

אני איתך... אני לא מבינה מה כואב להם??? פאקקקקקקקקקקקקקקק זה כל כך מרגיז... פירסמתי בוואלה מקווה שכולם(בעצם אני יודעת...) יסכימו איתך... ושיעשו עם זה משהו כי זה כבר מתחיל לעלות לי על הנרווים..

אתה טועה

אם אתה חושב שזה יעזור אתה טועה הרי הכדורגל בארץ לא משהו אז בנאדם מעדיף לקנות ב-20-30 שקל 4 משחקים מאשר ללכת למשחק להידחף בתור פקקים בדרך למיגרש ויש מצב שעוד כמה אוהדים חמומי מח יכנסו בו ובנוסף הוא מקבל את הדובדבן שזה מחירי הכרטיסים היקרים

שלום פורום

אני מזמין אתכם לפורום כדורגל-35- להשתתף במשחק שיזמתי לקראת ליגת האלופות. תבלו.

למעלה