ANGEL N

New member
שלום לכולם!

אני מהפורום השכן (בטוח שהבנתם מהשם שלי שאני מפורום "באפי"). ולמרות שאין סדרות כמו באפי ואנג´ל אני חושב ש"מכושפות" היא סידרה גם טובה מאוד! ודרך אגב אני ממש אוהב את שיר הפתיחה של הסידרה. אני כבר רוצה לראות את העונה החדשה, הפרק האחרון היה מותח ביותר ואני רוצה כבר לראות מה יקרה

cutie pooh

New member
אנשושים, קצת עזרה ../images/Emo92.gif..

אמממ... אני צריכה
תמונות של פרו שרואים אותה בבירו ואפשר לגזור מסביבה (אל תשאלו למה, זה ישמע לכם מוזר מדי...) *מחייכת חיוך מתוק-מתוק* אז, שוב, בבקשה תשרשרו לי פה קצת תמונות של פררו המקסימה והביצ´ית (מה שעושה אותה כז מוצלחת לדעתי)
:
ושוב
"

ניו243

New member
../images/Emo5.gifמה אתם חושבים על

זה שהעיפו את שאנון דוהרטי מהסדרה ???????????.

soosa

New member
עזרה!!!!!!! עזרה למכושפת בצרה!!!!!

איבדתי את המילים לשיר הנושא של מכושפות!!!! מישהו יכול לשים לי אותן פה? בבקשה!!! בבקשה!!! בבקשה!!! בתודה...... ליאת

Lord Voldemort

New member
היי

שלום לכולם, קוראים לי דוד, אני חדש בפורום. אני מאוד אוהב מכושפות ו... למשהו יש מושג מתי יחזירו את הסידרה? כי בערוץ שלוש אמרו שבקרוב... .

cutie pooh

New member
תיקון שגיאות כתיב... (LOL)

בבירו = בבירור פררו = פרו כז = כ"כ ושוב

p3

New member
אמממ... ברוך שפטרנו?../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

HuGo Hell

New member
אז שיהיה בא.../images/Emo1.gif

יעל, אני במסינג´ר באינווזבל. בבוקר אני אהיה על און ותהיה גם את. (כדי לשלוח לך את 501 502)

Phoebe again

New member
*מחבקת את הוגו* *מתפללת שהוגו ער*

והוגס.. אם אתה כן ער, אז תוכל לשלוח לי את זה דרך המירק? כי דרך המסנג´ר זה נורא איטי...

soosa

New member
תודה רבה וגם.....

חשבתי שפה אני אקבל יותר תמיכה כי כולם פה מתים על מכושפות כמוני! ד"א מה זה המפגש שאתה מתכנן? אני למשל יכולה לבוא?

cutie pooh

New member
יאאא!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ושוב, תודההההההההההההההההההההה

למעלה