-=-
S SpyKid New member 5/3/07 #20 מאחורי בניין הפקולטה לפיזיקה (בכלל, יש פריחה נחמדה בטכניון בתקופה הזאת).
R Rtitan New member 5/3/07 #22 תעלה על ההר מעל אווירונאוטיקה... המקום מדהים! בתקופה הזו של השנה, ולא רק.
S SpyKid New member 5/3/07 #27 שם כבר הייתי. לא מעניין במיוחד, חוץ מהקולר הזה שמופעל על ידי אנרגית שמש ומתאים היצע לביקוש, שזה די מגניב.
שם כבר הייתי. לא מעניין במיוחד, חוץ מהקולר הזה שמופעל על ידי אנרגית שמש ומתאים היצע לביקוש, שזה די מגניב.
P pelegs New member 6/3/07 #31 אלה פרגים?.. (מומחי הפורום בפרחים, שבמקרה לומדים בטכניון, מתבקשים לענות )
S SpyKid New member 6/3/07 #36 הידע שלי בפרחים מאוד מצומצם, אבל משום מה תמיד זכרתי שאלו דברים שונים (נדמה לי שיש הבדל במספר עלי הכותרת או משהו כזה). כמובן שיכול להיות שאני טועה.
הידע שלי בפרחים מאוד מצומצם, אבל משום מה תמיד זכרתי שאלו דברים שונים (נדמה לי שיש הבדל במספר עלי הכותרת או משהו כזה). כמובן שיכול להיות שאני טועה.
א אחמס1 New member 5/3/07 #28 ארוכה ../images/Emo3.gif אחרי חצי סמסטר בחדר החושך הדוחה הזה (שנשימת הכימיקלים בו הרסה את כל ייתרון הארכת החיים בזה שאני לא מעשן) אני יודע...
ארוכה ../images/Emo3.gif אחרי חצי סמסטר בחדר החושך הדוחה הזה (שנשימת הכימיקלים בו הרסה את כל ייתרון הארכת החיים בזה שאני לא מעשן) אני יודע...
R Rtitan New member 7/3/07 #39 כלומר - צילמת בזמן נשיאה ../images/Emo6.gif איפה יוצא הפסל הזה - הוא אחרי זמני...
S SpyKid New member 7/3/07 #40 בכיכר ליד הבריכה. אכן בנו אותו ממש לא מזמן, נדמה לי במהלך הסמסטר הקודם.