A s t i n u s

New member
אבל

ואני יודעת שזה נורא מרתק לדבר על צרכנות קפיטליסטית ואיבוד של מי שלא יהיה הבחור הזה כצרכן ועוד דברים - יש שיקולים פרקטיים שעומדים מולנו כשאנחנו עושים ערב התרמה שכזה כמו איזה מקומות מוכנים לעזור לנו ואיזה לא. ולצערי הרב מקומות כלכליים ורווחיים שעומדים בסף דרישותיו של אדוני הנכבד לא שמים ארועי התרמה בסדר העדיפויות שלהם ובטח שלא היו מאפשרים לנו לעשות ערב שכזה במחיר זול שכזה (כי הופעה של יוזלס איידי עולה 70 ש"ח ביום רגיל למשל) וזהו אין הרבה מה לעשות בנידון תאלצו לחיות עם זה נשמח אם תבואו אבל אם המקום לא לרמתכם - צר לי
 
חשבתי שהלהקות מופיעות בהתנדבות

וההוצאה היא רק על לשכור מועדון. אחרי הכל, אידיאולוגיה, מוזיקה עם מסר חברתי, תרבות אלטרנטיבית, כל הקטע המאגניב והאנטי-ממסדי הזה. לא ככה?
 

KaRnAf ReShAtOt

New member
כן, הבנתי

קודם חשבתי שדור התכוון שהוא מצד אחד אולי יבוא ומצד שני הם הפסידו אותו ואת הכסף שלו, וזה מה שהיה מוזר. מה שבילבל אותי הוא הפיסקה הבאה: "את כל זה אני אומר כצרכן, בלי קשר לאידיאולוגיה שלי. אם קשר לאידיאולוגיה שלי, יש סיכוי שאבוא, כי יש גם קפיטליסטים מסריחים שתומכים בזכויות בע"ח ואדם, האמיני או לא. אבל את הצרכן, ואת הכסף, הפסדתם. זה כל הסיפור." חשבתי שבמשפט "את הצרכן, ואת הכסף, הפסדתם" הוא מתכוון לעצמו ולא ל"צרכן הכללי". ודור, אתה יכול להיות יותר סבלני. גם הכתיבה שלך היא לא ברורה לפעמים (כמו במשפט הזה).
 
למעלה