אביבא

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo103.gif

למה בובה שלי? מה קרה? ספרי ספרי שפכי תקיאי
[אני אומרת את זה לכל החברות שלי כשהן עצובות
] אני אשמח לחלוק איתך את דעתי על החיים

oceanblaze

New member
נממ..

מורה סטר לתלמיד אצלי בביצפר. [!!] ולא עושים כלום. הביצפר המפגר הזה לא עושה כלום. כאילו כלום לא קרה. מנסים לטאטא את זה מתחת לשטיח. :/ אם תלמיד היה "חס וחלילה" מרביץ למורה מיד היו משעים אותו + פותחים לו תיק אישי. פפפ..גועל נפש. ובית הספר הזה אמור לחנך אותנו..
בכל אופן, מה שאני עצבנית לגביו זה העובדה שההנהלה מכחישה [!!!] את זה שהוא הרביץ לו. אלוהים ישמור, לפחות 20 ילדים ראו!! אני ראיתי בעיניים שלי!! והם אומרים שכלום לא קרה.

עדידי15

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

OMG אצלנו כבר מזמן היו מעיפים את המורה לקיבינמט! איזה עלובים ככה מנסים להעלים עין? אתם בתור חברים שלו אמורים לעשות משהו
אני רצינית איזה "עצומה", "מחאה" או משהו
למה הוא סטר לה?שכח ת'כדורים בבית?
לא,רציני,למה? אין לו זכות בכלל להכות תלמיד! אני פשוט בהלם!

oceanblaze

New member
הלוואי והייתי לומדת אצלך ../images/Emo3.gif

הקטע שלמורה הזה יש ותק של 30 שנה בבית ספר..אז הם לא מפטרים אותו.
ועוד ההנהלה יודעת שיש איתו בעיות. הוא מקלל אותנו חופשי. [לדוגמא, "רק חמור טיפש לא יבין את זה"..] אפילו התפרסמה כתבה עליו במקומון. על כך שהוא מקלל תלמידים, ועל זה שמתלוננים נגדו. אפילו ההורים פנו אל המנהלת...וכלום. ועשינו עצומה..חתמו מלא. ולא התייחסו לזה. ועוד צעקו על מי שעשתה אותה!
היום רצינו לא להיכנס לשיעור שלו. [היה לנו שיעור איתו בדיוק אחרי שהוא הכה את הילד ההוא]. וכמובן שיש את הילדים האלו שאכפת להם רק מהתחת של עצמם, ולא רוצים להסתבך, אז הם נכנסו לכיתה ללמוד. וגם כמה ילדים, כ"כ מגעילים, אפילו אמרו למורה על מי שהציעה לעשות את המחאה הזאת. גועל נפש.

עדידי15

New member
איזה בית ספר מעפן../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

[את לא נעלבת נכון?] ילדים מלשנים
מורה דפוק בראש והנהלה שאפילו בחלומות הגרועים שלי לא חשבתי שיהיו כאלה. וכמו שאמרת פשוט גועל נפש.

אביבא

New member
אני לא מאמינה!../images/Emo103.gif

איזה חוצפן!! איכככככככככככככ! שונאת את מערכת החינוך! מנסים לחנך אותנו ליפני שמחנכים ת'צמם!

Beautiful Scar

New member
אה ועשו טובה../images/Emo3.gif

אתם מוזמנים לגג חעחעחע יהיה פוגו
תיזהרו לא לשבור כמה איברים בדרך
אבל יעיפו אותכם משמה כל המטאליסטים

Beautiful Scar

New member
../images/Emo3.gif הם יפים

במפגש ישרא הקודם היה שמה איזה מטאליסט עם חלוק עור ארוך שחור והסוגר של זה היה ניטים כל כך יפה

הדר../images/Emo4.gif

אני הודה לך אם תמחקי את כל השרשור הדפוק הזה עם הילדה הזאת.=/ מצטערת שהיא מוציאה את העצבים שלה עליכן, בעצם היא מוציאה על כולם... אז בבקשה תמחקי כי היא לא ראויה לשום התייחסות.

oceanblaze

New member
../images/Emo23.gif

ממ, אכפת לך אם אני אשאיר אותו? לא שאכפת לי ממה שהיא אמרה, ומהעצבים שלה.. פשוט זה נהיה שרשור מעניין אני חייבת לומר.
מבדר בנוסף ^_^ מפריע לך?

אממ קצת...

הוא באמת דיי מעניין, אבל אני דיי התעצבנתי ונעלבתי מהשרשור הדפוק הזה... לא בגללך, את ההיית סבבה לחלוטין. ובאמת קצת מבדר, היא מתנהגת כ"כ מישהי אחרת עם כל הקללות שלה. ואחרי זה היא אומרת שאני מקללת, ואני בחיים לא הגיד את המילים האלו שהיא אומרת. אוי נמאס לי מהמשחקים. וזה מפריע לי, כי היא כ"כ רוצה תשומת לב, והיא יודעת שאם תכתוב פה זה לא יעזור לה בגרוש, היא בסה"כ רוצה לעצבן אותי ולהראות כמה היא גיבורה גדולה. היא מתה על תשומת הלב השלילית הזאת, אבל זה נראה לי מגוחך שאנחנו צריכות לספק לה את תשומת הלב הזאת.

oceanblaze

New member
ממ..

עזבי, אל תתעצבני בגללה. העיקר את לא נותנת לה תשומת לב, וזה טוב.
אני מגיבה לה כי משעמם לי, וגם כי אני רוצה להוכיח לה שבעזרת כל האיומים, הקללות, ההאשמות, וכל השטויות האלו, היא לא תגיע לשום מקום. זה לא יעזור לה וזהו. אה, וגם זה כיף לי להגיד את הדעה שלי. הייתי צריכה להתפרק קצת אחרי כל היום המעצבן הזה.

אה ובקשר למושחת...

באמת עולם מושחת
כולם דואגים אך ורק לתחת שלהם. אל תיחסי, תנסי להסתכל על הדברים הטובים
וד"א, אני צריכה לדבר איתך
אז את מוזמנת להתחבר למסן

למעלה